Zwembad Stofzuiger
Bijgewerkt: Juli 2024

Zwembad Stofzuiger

Zwembad Stofzuiger

Als je een zwembad in de achtertuin hebt staan ben je vast wel bekend met de vele blaadjes, beestjes en ander vuil dat in het zwembad valt. Drijvend vuil is eenvoudig te verwijderen met een schepnet of met een skimmer, maar er is ook veel vuil dat naar de bodem van het zwembad zakt. Dit vuil komt op de bodem en de wanden terecht, wat aan kan koeken en zorgt voor een perfecte broedplaats voor bacteriën en algen. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om ook de bodem van jouw zwembad schoon te houden, namelijk een zwembad stofzuiger. Met een zwembad stofzuiger zuig je eenvoudig de bodem en de wanden van het zwembad schoon, waardoor het zwembadwater helder en goed schoon blijft.

 

Een zwembad stofzuiger voor het kleine en grote zwembad

Er zijn verschillende soorten zwembad stofzuigers verkrijgbaar. Afhankelijk van het formaat van jouw zwembad kun je kiezen voor een van deze soorten. Heb jij een klein zwembad of een jacuzzi? Dan is een spastofzuiger vaak ideaal. Dit type stofzuigers heeft een compact formaat en is zeer handzaam en eenvoudig te gebruiken. Daarnaast komt een spastofzuiger met gemak in alle hoeken en randen van het zwembad. Om het vuil goed van de bodem te kunnen opzuigen en schrobben kun je het beste kiezen voor een spastofzuiger met verschillende borstelstukken. Als je een groter zwembad hebt is een oplaadbare zwembad stofzuiger vaak ideaal. Met een oplaadbare zwembad stofzuiger heb je geen gedoe met snoeren en elektriciteit, waardoor je met gemak in de verste hoeken van het zwembad kunt komen, zonder dat je last hebt van een snoer die te kort is. Na gebruik leg je de zwembad stofzuiger gewoon weer aan de lader, waardoor de zwembad stofzuiger klaar is voor het volgende gebruik.

 

De voordelen van een zwembadrobot

Als jij het jezelf helemaal makkelijk wilt maken, kun je ook kiezen voor een automatische zwembad stofzuiger. Dit is een zwembadrobot die automatisch over de bodem van het zwembad rijdt. Er zijn zelfs zwembadrobots die tegen de wanden op kunnen rijden en deze ook direct schoon maken. Het enige wat je met een zwembadrobot hoeft te doen is deze in het water te leggen en de robot zijn werk te laten doen. Als je kiest voor een zwembadrobot heb je de keuze uit verschillende opties, zoals zwembadrobots die zijn voorzien van een intern vuilreservoir of een zwembadrobot die je aan kunt sluiten op de filterpomp van het zwembad, waardoor ook het vuil in de filterpomp verdwijnt.

Beste Zwembad Stofzuiger aanbiedingen van Juli 2024