Air Up
Bijgewerkt: Juli 2024

Air Up

Air Up

Wat is de Air up drinkfles?

De Air up is een drinkfles met een wetenschappelijk karakter. Het is belangrijk om te weten dat 80% van jouw smaak in jouw neus zit, bij de ontwikkeling van de Air up drinkfles is daar rekening mee gehouden. De fles is namelijk voorzien van een pod, deze geeft natuurlijke geuren mee aan het water. Bij iedere slok komt er een beetje lucht vrij, zo smaakt jouw water een stuk lekkerder.

Wat zijn Air up pods en welke smaken zijn er beschikbaar?

Je kunt de Air up drinkfles voorzien van pods, deze zijn speciaal gemaakt voor Air up. De pods zijn los verkrijgbaar en bevestig je op het mondstuk van de fles. In de pods zitten natuurlijke geuren, deze komen vrij wanneer je aan het rietje zuigt. Dankzij deze methode zal het water smaken naar de geur die vrijkomt uit de pod.

Hoe het werkt:

 1. Vul de fles met water.
   
 2. Steek het rietje in het mondstuk.
   
 3. Draai het mondstuk vast.
   
 4. Druk de Air up pod op het mondstuk.
   
 5. Activeer de pod.
   
 6. Drinken maar.
   

De Air up pods zijn in verschillende geuren verkrijgbaar:

Bezoek de Air up webshop regelmatig om te kijken of er nieuwe smaken zijn toegevoegd.

Waaruit bestaat een Air up starter set?

Wanneer je de Air up wilt leren kennen, kun je het beste kiezen voor de Air up starter set. Je krijgt dan natuurlijk de Air up drinkfles met alle bijbehorende accessoires. Zoals het rietje, het mondstuk en de sluitingsdop. Uiteraard is de starter set niet compleet, wanneer er geen pods bij zouden zitten. Je krijgt er daarom twee pods bij. Je kunt ook kiezen voor een starter set met twee premium pods.

Kan ik een Air up kopen bij Blokker, Kruidvat of Action?

Momenteel is de Air up drinkfles nog niet te koop bij de Blokker, Kruidvat of Action. Misschien gaat dit in de toekomst gebeuren, maar dit is niet met alle zekerheid te zeggen. Je kunt hem op dit moment alleen kopen via de Air up webshop en Bol.com.

Wat is een goedkoop alternatief voor een Air up?

De Air up is een hoogwaardige drinkfles, hij is dus niet goedkoop. Heb je op dit moment niet het budget om een Air up te kopen? Ben je het niet eens met de prijs? Je zou dan op zoek kunnen gaan naar een goedkoop alternatief, echter is deze er op dit moment niet. De makers hebben dus een zeer unieke drinkfles ontwikkeld.

Is een Air up gezond of ongezond?

Water drinken is gezond, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar is water drinken uit de Air up ook gezond? Het goede nieuws is dat de fles is gemaakt van BPA-vrij Tritan. Dit is een zeer hoogwaardig materiaal dat ook nog eens slijtvast is, het bevat bovendien geen weekmakers. Het mondstuk van de Air up is gemaakt van voedselveilige siliconen, dit wordt ook gebruikt voor fopspenen. De pods zijn gevuld met alleen natuurlijke aroma's, die vrij zijn van allergenen.

De conclusie is dus dat je de Air up zonder zorgen kunt gebruiken, het is een gezonde manier van water drinken, ook voor vegans en diabetici.

Beste Air Up aanbiedingen van Juli 2024