Ajax Trainingspak
Bijgewerkt: Juni 2024

Ajax Trainingspak

Ajax Trainingspak

Tegen het begin van het seizoen, als de eerste competitiewedstrijd nadert, worden het nieuwe Ajax trainingspak gelanceerd. Dat zijn de pakken die door de officiële selectie van Ajax worden gedragen. Elk jaar wordt de vormgeving en de opdruk van het Ajax trainingspak iets gewijzigd, mede doordat er andere sponsors actief worden. Op het veld kun je het Ajax trainingspak bewonderen als het gedragen wordt door de spelers voorafgaand aan de wedstrijden. De spelers die op de bank zitten houden hun trainingspak de hele wedstrijd aan. Dat doen ze niet alleen vanwege het comfort, maar ook om het team te steunen.

Ajax trainingspak voor supporters

Sinds een aantal jaren is het Ajax trainingspak ook erg populair onder de supporters. Die zitten in hun pak op de tribunes om het team te steunen. Maar ook veel supporters trekken het pak aan om de wedstrijd thuis voor de televisie of in de kroeg te bekijken. Daarnaast wordt het Ajax trainingspak gebruikt door de spelers die in de andere teams van Ajax spelen. Dat betreft niet alleen de hogere jeugdteams en de dames, maar ook de amateurteams van Ajax Afc. Niet al die spelers kopen echter elk jaar een nieuw Ajax trainingspak.

Diverse soorten trainingspak

Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat de kenmerken van het model Ajax trainingspak dat door de spelers wordt gedragen niet volledig identiek zijn aan de pakken die door de supporters worden gekocht. De belangrijkste eigenschap van het Ajax trainingspak voor de spelers is, dat het tijdens de trainingen voldoende bewegingsvrijheid biedt. Deze trainingspakken zijn te bestellen door de supporters, maar er bestaat ook een andere variant. Dat is het Ajax trainingspak voor vrije tijd. Die pakken bieden meer warmte en en zijn geschikt om er lekker mee op de bank te chillen.

Verschillende maten

De spelers in de teams van Ajax zijn allemaal afgetrainde atleten. De maat Ajax trainingspak die zij dragen zijn vaak te klein voor de supporters. Gelukkig is het ook mogelijk om het Ajax trainingspak in een grotere maat te bestellen. Als je een heel ander maat broek hebt dan van het shirt, is het ook mogelijk om losse trainingsbroeken en trainingsshirts te bestellen. Voor de echte fans zijn er nog meer producten van Ajax verkrijgbaar. Je kunt elk jaar een Ajax kit aanschaffen. Daar zit naast het Ajax trainingspak ook een wedstrijdtenue in, dat je tijdens wedstrijden op zomeravonden kunt dragen.

Waar kan ik Ajax trainingspak kopen?

Er zijn verschillende plaatsen waar je een Ajax trainingspak kunt kopen, zowel online als in fysieke winkels. Hier zijn enkele opties:

Officiële Ajax Fanshop - De officiële fanshop van Ajax heeft een breed assortiment aan Ajax kleding en accessoires, inclusief trainingspakken. Je kunt deze vinden op de website https://www.ajaxshop.nl/nl/.

Adidas - Adidas is de officiële kledingsponsor van Ajax, dus je kunt ook trainingspakken van Ajax vinden op de Adidas-website: https://www.adidas.nl/ajax.

Sportwinkels - Sportwinkels zoals JD Sports, Intersport en Decathlon verkopen ook Ajax trainingspakken. Je kunt hun websites bezoeken of een fysieke winkel bij jou in de buurt vinden.

Online winkels - Er zijn verschillende online winkels zoals Bol.com, Zalando en Wehkamp die ook Ajax trainingspakken verkopen.

Het is belangrijk om te controleren of de trainingspakken die je koopt officiële merchandise zijn, vooral als je ze online koopt bij niet-officiële winkels of op veilingwebsites. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig en authentiek product koopt.

Beste Ajax Trainingspak aanbiedingen van Juni 2024