144hz Monitor
Bijgewerkt: Juni 2023

144hz Monitor

144hz Monitor

Iedere gamer heeft behoefte aan een goede 144hz monitor. De monitor zorgt er namelijk voor dat je te allen tijde de beste beelden ziet, zonder dat hier haperingen in komen. Met deze monitor hoef je dus geen spel meer achterwege te laten en kan je de winsten binnenhalen. Er zijn verschillende varianten mogelijk, waardoor je hem nog meer aan jouw wensen aansluit en er alles uit kan halen wat erin zit. De monitor helpt jou dan aan de beste spelervaring. 

 

Verschillende afmetingen

Een 144hz monitor komt in een groot aantal afmetingen. Je moet daarom eerst goed bekijken wat je nodig hebt. Zo kan je kiezen voor een 27 inch beeldscherm. Deze afmeting is perfect voor een groot aantal spellen en geeft jou veel zicht. Als je een nog groter scherm wilt hebben, kan je ook voor een andere afmeting kiezen. De monitoren kunnen zo groot als een TV-scherm zijn, maar dan met een betere snelheid en een hogere resolutie. Jij bepaalt hoeveel je te zien krijgt op jouw beeldscherm en welke afmeting het beste bij jouw spelervaring past. 

 

Vloeiend beeld voor games

Met een 144hz monitor ben je verzekerd van vloeiende bewegingen op het beeldscherm. De frequentie is namelijk hoog, waardoor je de spellen zonder haperingen kan spelen. Ook de goede videokaart speelt hier een belangrijke rol in. Je moet er dus ook voor zorgen dat je een videokaart aanschaft voor jouw computer, zodat je niets meer door elkaar laat lopen. De goede monitor geeft jou dan de gelegenheid om zelfs de zwaardere spellen te spelen en te voorkomen dat je achterloopt op jouw tegenstanders. 

 

Hoge resolutie 

Je kan de 144hz monitor aanschaffen in een van de standaard uitvoeringen, maar ook door te kijken naar een hogere resolutie. Tegenwoordig draaien veel spellen namelijk op een hogere resolutie, waardoor je al snel aan een 4K resolutie zit. Ook op dit gebied zijn er een groot aantal mogelijkheden beschikbaar. Door goed te kijken wat het beste bij jouw spellen past, kies je dus een resolutie die het beste bij je gaat passen en waarmee je ervoor zorgt dat je de beste beeldkwaliteit in handen krijgt. 

Een 144hz Curved monitor

Een curved monitor, ofwel een gebogen monitor, is een type computerscherm dat een licht gebogen ontwerp heeft in plaats van een volledig plat scherm zoals bij traditionele monitoren. Dit gebogen ontwerp is bedoeld om een meer meeslepende kijkervaring te bieden, vooral bij het bekijken van breedbeeldinhoud of het spelen van videogames.

Enkele voordelen van curved monitoren zijn:

Verbeterde onderdompeling: De gebogen vorm van het scherm kan het gevoel van onderdompeling in games en films vergroten door het gezichtsveld te verbreden en het scherm meer in lijn te brengen met de natuurlijke kromming van het menselijk oog.

Verminderde vervorming en reflectie: Curved monitoren kunnen beeldvervorming en reflecties verminderen die kunnen optreden bij platte schermen. Dit komt doordat het gebogen oppervlak van de monitor het licht gelijkmatiger over het scherm verspreidt, waardoor de kijkhoeken worden verbeterd en reflecties worden verminderd.

Verminderde oog- en nekbelasting: Bij gebruik van een curved monitor hoeven kijkers hun ogen en nek

Waar te koop

Een goede 144hz monitor kan je bij verschillende computer- en elektronicazaken aanschaffen. In jouw omgeving zijn er voldoende winkels en andere verkooppunten waar je jezelf goed kan oriĆ«nteren. Ook online zijn er meerdere verkooppunten beschikbaar. Je kan de specificaties hier allemaal met elkaar vergelijken, waarna je de monitor binnen een korte tijd aan huis geleverd krijgt. Jouw nieuwe 144hz monitor kan je dan direct koppelen aan jouw computer en er gebruik van maken. 

Beste 144hz Monitor aanbiedingen van Juni 2023