Samsung Jet
Bijgewerkt: Juli 2024

Samsung Jet

Samsung Jet

De Samsung Jet is een spectaculair nieuw model stofzuiger, waardoor het leuk wordt om het huis schoon te maken. Er zijn allerlei varianten van de Samsung Jet leverbaar, zodat je exact het apparaat kunt aanschaffen dat het beste bij jou thuis kan worden gebruikt. Er zijn exemplaren die het beste presteren op harde vloeren en apparaten die het beste hun werk doen op vloerbedekkingen. Als je woning van beide soorten vloerbedekking is voorzien kun je weer een ander model Samsung Jet aanschaffen. Er is zelfs een speciaal model voor de eigenaren van honden en katten.

Wat is de Samsung Jet?

De Samsung Jet is een nieuw type stofzuiger, dat er volledig op is gericht het stofzuigen te vereenvoudigen. Het apparaat heeft geen snoer, maar werkt op een accu. Dat geeft maximale bewegingsvrijheid, en biedt de mogelijkheid om zonder gedoe op alle plekjes in huis schoon te maken. De motor van deze stofzuiger heeft een vermogen van 200 Watt. Toch kan het apparaat met een volle accu liefst een uur achtereen worden gebruikt. Als dat niet genoeg is om het hele huis schoon te maken, dan kun je er een extra accu bij aanschaffen.

Geschikt voor elke ondergrond

Elk model van de Samsung Jet wordt geleverd met een groot aantal hulpstukken. Die helpen om alle benodigde materialen schoon te maken. Je kunt dus elke soort vloerbedekking schoon krijgen door het juiste hulpstuk te gebruiken. Zelfs de haren van de hond of kat worden moeiteloos uit de vloerbedekking gezogen. Op gladde vloeren zijn kruimels van koekjes of chips die de kinderen hebben laten liggen meteen verdwenen. Als je de accu van de Samsung Jet na elk gebruik meteen weer aan de oplader hangt is hij altijd klaar als je hem wilt gaan gebruiken.

Geen stofoverlast

Het is bij moderne stofzuigers zoals de Samsung Jet goed te merken dat er veel aandacht wordt besteed aan het opzuigen van alle het stof en de allergenen. Bij de Samsung Jet gebeurt dat door een combinatie van meerdere filters. Daarnaast is de gebruikte techniek voorzien van AI, zodat er nooit meer zuigkracht wordt gebruikt dan absoluut nodig is. Als het stofreservoir vol is hoef je bij de Samsung Jet niet bang te zijn dat er bij het leeggooien stofresten in huis belanden. Bij de stofzuiger is een speciaal Clean Station leverbaar, dat ervoor zorgt dat al het stof uit het reservoir zonder knoeien kan worden weggegooid.

Beste Samsung Jet aanbiedingen van Juli 2024