Samsung Jet

Bent u op zoek naar een Samsung Jet? Ontdek de top 5 beste modellen en vergelijk ze hier. Kies het perfecte toestel dat aan al uw behoeften voldoet!
Samsung Jet
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Samsung Jet 70 Turbo
Samsung Jet 70 Turbo
Voordelen
40 minuten stofzuigen op volle accu. Zuigkracht van 150 Watt. HEPA filter voorkomt verontreiniging van de uitgeblazen lucht. Speciale borstel voor grondige reiniging. Digitaal display. Oplaadstation kan aan de wand worden gemonteerd.
Nadelen
Maakt iets meer geluid dan een gemiddelde stofzuiger.
Samsung Jet 75 Pro
Samsung Jet 75 Pro
Voordelen
60 minuten stofzuigen op een acculading. Extra accu is leverbaar. Zuigkracht 200 Watt. Energiezuinige motor. Wordt geleverd met hulpstuk om te dweilen. Digitaal display. Veel accessoires voor allerlei soorten vloeren en meubels.
Nadelen
Apparaat is vaak uitverkocht. Motor maakt vrij veel lawaai.
Tip: Beste keuze
Samsung Jet 75 Complete
Samsung Jet 75 Complete
Voordelen
Zuigkracht van 200 Watt. Accu volstaat voor 60 minuten stofzuigen. Extra accu is leverbaar. Apparaat is eenvoudig en zonder het ontstaan van rommel schoon te maken. Veel hulpstukken bijgevoegd, met name voor reinigen van harde vloeren.
Nadelen
Deze stofzuiger heeft geen dweilfunctie.
Samsung Jet 90 Multi
Samsung Jet 90 Multi
Voordelen
60 minuten stofzuigen met een volle accu. Zuigkracht 200 Watt. Geschikt voor hoogpolig tapijt en haren van huisdieren. Blijft krachtig zuigen als het stofreservoir vol raakt. Wordt geleverd inclusief oplaadstation.
Nadelen
Parketborstel ontbreekt, waardoor minder geschikt voor kwetsbare vloeren.
Samsung steelstofzuiger Bespoke Jet VS20A95843W
Samsung steelstofzuiger Bespoke Jet VS20A95843W
Voordelen
Apparaat wordt geleverd in de kleur Misty White. Ergonomisch ontwerp biedt veel gebruiksgemak. Heeft standaard 2 accu’s voor 120 minuten continue stofzuigen. Vermogen 210 Watt. Gewicht is lager dan van andere modellen stofzuigers van Samsung. Nieuwe turboborstel voor haren van huisdieren. Geïntegreerd en zelfreinigend reinigingsstation. Veel accessoires, waaronder parketborstel voor kwetsbare vloeren. Opladen kan in bijgeleverde wandoplader.
Nadelen
Deze Samsung stofzuiger is iets duurder dan een gemiddelde stofzuiger.

Beste Samsung JetKoopgids: Welke Samsung Jet is de beste koop van april 2024?

De Samsung Jet is een spectaculair nieuw model stofzuiger, waardoor het leuk wordt om het huis schoon te maken. Er zijn allerlei varianten van de Samsung Jet leverbaar, zodat je exact het apparaat kunt aanschaffen dat het beste bij jou thuis kan worden gebruikt. Er zijn exemplaren die het beste presteren op harde vloeren en apparaten die het beste hun werk doen op vloerbedekkingen. Als je woning van beide soorten vloerbedekking is voorzien kun je weer een ander model Samsung Jet aanschaffen. Er is zelfs een speciaal model voor de eigenaren van honden en katten.

Wat is de Samsung Jet?

De Samsung Jet is een nieuw type stofzuiger, dat er volledig op is gericht het stofzuigen te vereenvoudigen. Het apparaat heeft geen snoer, maar werkt op een accu. Dat geeft maximale bewegingsvrijheid, en biedt de mogelijkheid om zonder gedoe op alle plekjes in huis schoon te maken. De motor van deze stofzuiger heeft een vermogen van 200 Watt. Toch kan het apparaat met een volle accu liefst een uur achtereen worden gebruikt. Als dat niet genoeg is om het hele huis schoon te maken, dan kun je er een extra accu bij aanschaffen.

Geschikt voor elke ondergrond

Elk model van de Samsung Jet wordt geleverd met een groot aantal hulpstukken. Die helpen om alle benodigde materialen schoon te maken. Je kunt dus elke soort vloerbedekking schoon krijgen door het juiste hulpstuk te gebruiken. Zelfs de haren van de hond of kat worden moeiteloos uit de vloerbedekking gezogen. Op gladde vloeren zijn kruimels van koekjes of chips die de kinderen hebben laten liggen meteen verdwenen. Als je de accu van de Samsung Jet na elk gebruik meteen weer aan de oplader hangt is hij altijd klaar als je hem wilt gaan gebruiken.

Geen stofoverlast

Het is bij moderne stofzuigers zoals de Samsung Jet goed te merken dat er veel aandacht wordt besteed aan het opzuigen van alle het stof en de allergenen. Bij de Samsung Jet gebeurt dat door een combinatie van meerdere filters. Daarnaast is de gebruikte techniek voorzien van AI, zodat er nooit meer zuigkracht wordt gebruikt dan absoluut nodig is. Als het stofreservoir vol is hoef je bij de Samsung Jet niet bang te zijn dat er bij het leeggooien stofresten in huis belanden. Bij de stofzuiger is een speciaal Clean Station leverbaar, dat ervoor zorgt dat al het stof uit het reservoir zonder knoeien kan worden weggegooid.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Samsung Jet

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Samsung Jet?

De Samsung Jet heeft een krachtige processor en een groot touchscreen display.
Het toestel heeft een 5 megapixel camera en ondersteunt GPS-navigatie.
Het heeft ook een uitgebreid intern geheugen en ondersteunt het gebruik van microSD-kaarten voor extra opslag.

Kan de Samsung Jet draadloos verbinding maken met internet?

Ja, de Samsung Jet ondersteunt Wi-Fi-connectiviteit, waardoor je draadloos toegang hebt tot internet.

Kan de Samsung Jet apps downloaden en installeren?

Ja, de Samsung Jet draait op het Java-besturingssysteem en biedt toegang tot de Samsung App Store, waar je verschillende apps kunt downloaden en installeren.

Hoe lang gaat de batterij van de Samsung Jet mee?

De batterijduur van de Samsung Jet kan variëren, afhankelijk van het gebruik. Over het algemeen kan de batterij tot ongeveer 8 uur gesprekstijd bieden en tot 300 uur standby-tijd.

Ondersteunt de Samsung Jet het afspelen van multimedia, zoals muziek en video’s?

Ja, de Samsung Jet heeft een ingebouwde mediaspeler die verschillende audioen videoformaten ondersteunt. Je kunt ook je eigen muziek en video’s op het toestel opslaan en afspelen.

Top 5 Beste kopen
Logo