Disclaimer

Top5BesteKopen.nl is uiterst secuur bij het verzamelen, onderzoeken en invoeren van gegevens en reviews op onze website. Desondanks kan het gebeuren dat er fouten of storingen ontstaan op onze website of op een website waar wij naartoe linken.

Top5BesteKopen is in zijn geheel niet aansprakelijk voor enige schade die ontstaat als gevolg van onjuistheden op onze website, alsmede niet voor ontstane schade die is ontstaan door het verspreiden van onjuiste informatie of prijzen over producten en diensten.

Het gebruik van onze website is op geheel eigen risico van onze gebruikers. Elke aankoop van een product of dienst naar aanleiding van informatie op Top5Bestekopen is uw eigen verantwoordelijkheid. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid bij schade die geleden is als gevolg van het gebruik van onze website. Ook aanvaarden wij geen verantwoordelijkheid voor de juiste inhoud van webwinkels waar naar verwezen wordt op Top5Bestekopen. 

Top5BesteKopen kan niet garanderen dat e-mails of andere berichten die naar ons zijn toegestuurd op tijd worden ontvangen en/of beantwoord. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid op de gevolgen hiervan. 

Alle teksten en reviews op Top5BesteKopen.nl zijn eigendom van Top5BesteKopen en mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd of overgenomen. Op Top5BesteKopen wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Wanneer je via een van deze links een aankoop dient, ontvangen wij een commissie hierover.

Top 5 Beste kopen
Logo