Channel 4 kijken Nederland
Bijgewerkt: Maart 2023

Channel 4 kijken Nederland

Channel 4 kijken Nederland

Hoe kan ik Channel 4 kijken in Nederland?

Helaas is Channel 4 niet beschikbaar via reguliere tv-kanalen in Nederland. Er zijn echter wel enkele manieren om Channel 4-programma's online te bekijken:

All 4: Channel 4 heeft een eigen online streamingdienst genaamd All 4. Hierop kun je gratis programma's bekijken, maar er zijn ook betaalde abonnementen beschikbaar voor extra content. Je kunt All 4 bekijken via de website of de app (beschikbaar voor iOS en Android).

Amazon Prime Video: Sommige programma's van Channel 4 zijn beschikbaar op Amazon Prime Video, zoals de populaire serie "Humans". Je hebt wel een Amazon Prime-abonnement nodig om toegang te krijgen tot deze programma's.

BritBox: BritBox is een streamingdienst gericht op Britse tv-programma's en films. Hierop zijn ook veel programma's van Channel 4 te vinden. Je kunt BritBox bekijken via de website of de app (beschikbaar voor iOS en Android).

Let op: sommige programma's op All 4 en BritBox zijn mogelijk alleen beschikbaar voor kijkers in het Verenigd Koninkrijk en niet in Nederland.

Waar zit Channel 4 bij KPN?

Helaas biedt KPN geen toegang tot Channel 4 via hun televisieaanbod. Je kunt echter wel Channel 4-programma's bekijken via hun online streamingdienst, All 4. Je kunt All 4 bekijken op je computer of mobiele apparaat, en sommige Smart TV's hebben mogelijk een All 4-app die je kunt gebruiken om programma's op je televisie te bekijken.

Als je niet zeker weet of je Smart TV een All 4-app heeft, kun je de handleiding van je televisie raadplegen of de fabrikant van je televisie raadplegen voor meer informatie.

Waar zit Channel 4 bij Ziggo?

Helaas biedt Ziggo geen toegang tot Channel 4 via hun televisieaanbod. Je kunt echter wel Channel 4-programma's bekijken via hun online streamingdienst, All 4. Je kunt All 4 bekijken op je computer of mobiele apparaat, en sommige Smart TV's hebben mogelijk een All 4-app die je kunt gebruiken om programma's op je televisie te bekijken.

Als je niet zeker weet of je Smart TV een All 4-app heeft, kun je de handleiding van je televisie raadplegen of de fabrikant van je televisie raadplegen voor meer informatie.

Hoe kan ik Engelse tv kijken in Nederland?

Er zijn verschillende manieren om Engelse tv te kijken in Nederland. Hier zijn enkele suggesties:

All 4: All 4 is de online streamingdienst van Channel 4, en biedt een breed scala aan Britse programma's, waaronder populaire dramaseries zoals "Derry Girls" en "It's a Sin". De service is gratis beschikbaar en je kunt All 4 bekijken op je computer of mobiele apparaat.

BBC iPlayer: BBC iPlayer is de streamingdienst van de BBC, en biedt een breed scala aan Britse tv-programma's, waaronder nieuws, dramaseries, comedy en documentaires. De service is gratis beschikbaar en je kunt BBC iPlayer bekijken op je computer of mobiele apparaat.

ITV Hub: ITV Hub is de online streamingdienst van ITV, en biedt een breed scala aan Britse tv-programma's, waaronder nieuws, dramaseries, reality shows en meer. De service is gratis beschikbaar en je kunt ITV Hub bekijken op je computer of mobiele apparaat.

Sky Go: Als je een abonnement hebt op Sky TV, kun je de Sky Go-app gebruiken om live tv te kijken en on-demand programma's te bekijken op je computer of mobiele apparaat.

BritBox: BritBox is een streamingdienst gericht op Britse tv-programma's en films. Hierop zijn veel klassieke en nieuwe Britse programma's beschikbaar. Je kunt BritBox bekijken via de website of de app (beschikbaar voor iOS en Android).

Let op: sommige programma's op deze diensten zijn mogelijk alleen beschikbaar voor kijkers in het Verenigd Koninkrijk en niet in Nederland.

Welke sporten worden er op Channel 4 uitgezonden?

Channel 4 zendt een verscheidenheid aan sporten uit, waaronder:

Voetbal: Channel 4 heeft de rechten om enkele voetbalwedstrijden uit te zenden, zoals de FA Cup en de UEFA Champions League.

Atletiek: Channel 4 zendt de Diamond League-meetings uit, evenals de Paralympische Spelen.

Paardensport: Channel 4 zendt de Grand National en Royal Ascot uit.

Wielrennen: Channel 4 zendt de Tour de France en andere grote wielerevenementen uit.

Motorsport: Channel 4 zendt de Formule 1 uit, evenals het Britse Superbike-kampioenschap en de MotoGP.

Extreme sporten: Channel 4 heeft de rechten om evenementen uit te zenden zoals de Winter X Games en de Red Bull Air Race.

Naast deze sporten zendt Channel 4 ook documentaires en talkshows uit over sportonderwerpen, zoals "The Last Leg" en "The NFL Show".

Beste Channel 4 Kijken aanbiedingen van Maart 2023