Rituals Adventskalender 2022
Bijgewerkt: Juni 2024

Rituals Adventskalender 2022

Rituals Adventskalender 2022

Aftellen naar Kerst met Rituals adventskalender

Je bent vast bekend met adventskalenders, waarbij je iedere dag van december een hokje openmaakt voor een verrassing. Zo zijn er ook ieder jaar Rituals adventskalenders. Naar Kerst 2022 kun je aftellen met één van twee opties in de uitvoering van de Rituals adventskalender. Adventskalenders zijn er in steeds meer varianten, van chocola tot wijn en bier. En dus ook van Rituals 2022, met de heerlijkste Rituals cadeautjes voor jouzelf of voor iemand anders. Je moeder, partner of beste vriend of vriendin bijvoorbeeld. 

 

Rituals producten

Van 1 tot 24 december heb je dus elke dag een hokje open te maken. Achter het deurtje vind je iedere dag een ander Rituals product, in een klein formaat natuurlijk. Rituals heeft een ruim assortiment aan producten en series geuren. In de Rituals adventskalender 2022 zit van alles wat. Bijvoorbeeld van de frisse Hammam serie of juist van de zoetere Ayurveda. Of het zachte Sakura. Er zijn bij Rituals allerlei huidverzorgingsproducten te vinden, zoals bodylotions, bodycrèmes en doucheschuim. Maar ook geurstokjes en homesprays behoren tot het assortiment van Rituals. Daarnaast vind je er ook scrub, bodymist en olie. 

 

Winterdorp adventskalender

Al die producten kun je tegenkomen in de Rituals adventskalender. Rituals heeft in 2022 waarschijnlijk weer twee kalenders, net als in 2020 en 2021. Dit zijn het winterdorp en het grachtenpand. Deze benamingen vertellen je over hoe de adventskalender er qua ontwerp uit ziet. De winterdorp adventskalender is de duurdere optie. Je krijgt daar dan ook in waarde van de cadeaus meer voor – je betaalt dus niet alleen voor hoe de kalender eruit ziet. Het winterdorp heeft bijvoorbeeld ook nog verlichting om het extra gezellig te maken om af te tellen naar Kerst. 

 

Grachtenpand adventskalender

Het andere ontwerp van de Rituals adventskalender is het grachtenpand. Het grachtenpand is al vaker als ontwerp ingezet, dus misschien ken je deze variant al van eerdere jaren. Qua cadeaus die je kunt vinden krijg je hier dus ook minder aan waarde, maar dat neemt niet weg dat Rituals producten fijne en lekker ruikende producten zijn. En voor beide Rituals adventskalenders 2022 geldt dat je minder betaalt voor de kalender dan de inhoud bij elkaar waard is. Je hebt dus hoe dan ook een heerlijke adventskalender om de winterdagen wat leuker door te komen. 

 

Waar te koop?

Je koopt de Rituals adventskalender 2022 natuurlijk bij de Rituals bij jou in de buurt. Maar als die toevallig even uitverkocht is, kun je ook de Rituals site gebruiken. Of kijken bij andere verkooppunten van Rituals. Er wordt bijvoorbeeld bij de Bijenkorf ook een assortiment aan Rituals producten verkocht. Ook online warenhuizen verkopen Rituals producten. Genoeg opties dus om je Rituals adventskalender te kunnen scoren, zeker als je nog op tijd bent voor december begonnen is. 

Beste Rituals Adventskalender 2023 aanbiedingen van Juni 2024