Rituals Adventskalender 2023

Op zoek naar de beste Rituals adventskalender 2023? Vergelijk de top 5 en ontdek de perfecte kalender vol luxe verrassingen voor de feestdagen.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
The Ritual of Advent Village
The Ritual of Advent Village
Voordelen
Een prachtig cadeau om weg te geven. Gezellig af tellen tot kerst. Op iedere zondag zit er een klein geurkaarsje in. Een gevarieerde adventkalender met allemaal leuke producten. De producten zijn van hoge kwaliteit.
Nadelen
Er is een lijstje beschikbaar waarin je kunt lezen wat er in de adventkalender zit.
The Ritual of Advent
The Ritual of Advent
Voordelen
De adventkalender bevat 24 luxe producten. Heeft een mooie vormgeving. Goede prijs en kwaliteitverhouding. Leuk om als een cadeautje weg te geven. Heeft een mooie verpakking die je eigenlijk niet meer in hoeft te pakken.
Nadelen
Je kunt pas vanaf december beginnen met openen als je het spannend wilt houden.
Tip: Beste keuze
 Rituals Cadeaupakket Man The Ritual of Samurai Giftset
Rituals Cadeaupakket Man The Ritual of Samurai Giftset
Voordelen
Luxe geschenkverpakking speciaal voor de man. De bewaardoos is herbruikbaar. Zonder de set in te pakken kun je het cadeau geven. De set heeft een prachtige inhoud. Als de flesjes leeg zijn kun je ze eenvoudig opnieuw vullen.
Nadelen
Niet geschikt voor dames.
Rituals Cadeaupakket Vrouw The Ritual of Sakura Giftset
Rituals Cadeaupakket Vrouw The Ritual of Sakura Giftset
Voordelen
Heeft prachtige verzorgingsproducten. Leuk voor jezelf of om weg te geven. Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Je kunt de box hergebruiken voor bijvoorbeeld kaarten. De luxe geschenkverpakking hoef je niet in te pakken.
Nadelen
Niet geschikt voor gebruik in het gezicht.
Rituals The Ritual of Karma Giftset
Rituals The Ritual of Karma Giftset
Voordelen
De pakketten zijn echt voor iedereen. Vele variatie in geuren en ook mooie kleuren. De set ziet er stijlvol uit. Geeft het aan jezelf of geen het aan een anders als cadeautje. Geschikt voor alle huidtypes.
Nadelen
Geschikt voor volwassenen, niet echt voor kinderen.

Beste Rituals AdventskalenderKoopgids: Welke Rituals Adventskalender is de beste koop van maart 2024?

Aftellen naar Kerst met Rituals adventskalender

Je bent vast bekend met adventskalenders, waarbij je iedere dag van december een hokje openmaakt voor een verrassing. Zo zijn er ook ieder jaar Rituals adventskalenders. Naar Kerst 2024 kun je aftellen met één van twee opties in de uitvoering van de Rituals adventskalender. Adventskalenders zijn er in steeds meer varianten, van chocola tot wijn en bier. En dus ook van Rituals 2024, met de heerlijkste Rituals cadeautjes voor jouzelf of voor iemand anders. Je moeder, partner of beste vriend of vriendin bijvoorbeeld.

Rituals producten

Van 1 tot 24 december heb je dus elke dag een hokje open te maken. Achter het deurtje vind je iedere dag een ander Rituals product, in een klein formaat natuurlijk. Rituals heeft een ruim assortiment aan producten en series geuren. In de Rituals adventskalender 2024 zit van alles wat. Bijvoorbeeld van de frisse Hammam serie of juist van de zoetere Ayurveda. Of het zachte Sakura. Er zijn bij Rituals allerlei huidverzorgingsproducten te vinden, zoals bodylotions, bodycrèmes en doucheschuim. Maar ook geurstokjes en homesprays behoren tot het assortiment van Rituals. Daarnaast vind je er ook scrub, bodymist en olie.

Winterdorp adventskalender

Al die producten kun je tegenkomen in de Rituals adventskalender. Rituals heeft in 2024 waarschijnlijk weer twee kalenders, net als in 2024 en 2024. Dit zijn het winterdorp en het grachtenpand. Deze benamingen vertellen je over hoe de adventskalender er qua ontwerp uit ziet. De winterdorp adventskalender is de duurdere optie. Je krijgt daar dan ook in waarde van de cadeaus meer voor – je betaalt dus niet alleen voor hoe de kalender eruit ziet. Het winterdorp heeft bijvoorbeeld ook nog verlichting om het extra gezellig te maken om af te tellen naar Kerst.

Grachtenpand adventskalender

Het andere ontwerp van de Rituals adventskalender is het grachtenpand. Het grachtenpand is al vaker als ontwerp ingezet, dus misschien ken je deze variant al van eerdere jaren. Qua cadeaus die je kunt vinden krijg je hier dus ook minder aan waarde, maar dat neemt niet weg dat Rituals producten fijne en lekker ruikende producten zijn. En voor beide Rituals adventskalenders 2024 geldt dat je minder betaalt voor de kalender dan de inhoud bij elkaar waard is. Je hebt dus hoe dan ook een heerlijke adventskalender om de winterdagen wat leuker door te komen.

Waar te koop?

Je koopt de Rituals adventskalender 2024 natuurlijk bij de Rituals bij jou in de buurt. Maar als die toevallig even uitverkocht is, kun je ook de Rituals site gebruiken. Of kijken bij andere verkooppunten van Rituals. Er wordt bijvoorbeeld bij de Bijenkorf ook een assortiment aan Rituals producten verkocht. Ook online warenhuizen verkopen Rituals producten. Genoeg opties dus om je Rituals adventskalender te kunnen scoren, zeker als je nog op tijd bent voor december begonnen is.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Rituals Adventskalender

Wat zit er allemaal in de Rituals adventskalender van 2023?

In de Rituals adventskalender van 2023 zitten 24 verschillende luxe beauty en verzorgingsproducten van Rituals, zoals douchegels, bodylotions, geurkaarsen, handcrèmes en gezichtsmaskers.

Kan ik de adventskalender van Rituals online bestellen?

Ja, de adventskalender van Rituals kan online besteld worden via de officiële website van Rituals of bij geselecteerde retailers.

Zijn de producten in de adventskalender van volledige grootte of sampleformaat?

De producten in de adventskalender van Rituals zijn variërend in grootte, maar over het algemeen zijn het sampleformaten. Dit stelt je in staat om verschillende producten uit te proberen voordat je ze in de normale grootte aanschaft.

Is de adventskalender van Rituals geschikt voor mannen en vrouwen?

Ja, de adventskalender van Rituals is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De producten zijn zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van beide geslachten te voldoen.

Kan ik de adventskalender van Rituals cadeau doen aan iemand anders?

Absoluut! De adventskalender van Rituals is een geweldig cadeau voor vrienden, familieleden of collega’s. Het is een perfecte manier om iemand te verrassen en hen te laten genieten van luxe verzorgingsproducten gedurende de feestdagen.

Top 5 Beste kopen
Logo