Dyson Airwrap
Bijgewerkt: Januari 2023

Dyson Airwrap

Dyson Airwrap

De Dyson Airwrap, een van de meest populaire haartools van dit moment

Wanneer je op zoek bent naar het neusje van de zalm onder de haartools dan zit je met de aanschaf van de Dyson Airwrap helemaal goed. Deze allernieuwste generatie haarstyler wijkt qua innovatie, technische snufjes en uiterlijk dan ook volledig af van een traditionele haarstyler.
Het merk Dyson staat al jarenlang bekend om innovatie, topkwaliteit en het moderne design. Dit product heeft op basis van 40 reviews een gemiddelde score van maar liefst een 8,7. De Dyson Airwrap scoort op het gebied van gebruiksgemak, duurzaamheid, mogelijkheden en vormgeving uitstekend.

Wat maakt de Dyson Airwrap zo bijzonder?

Alleen al het uiterlijk van deze haarstyler is totaal verschillend van wat je waarschijnlijk gewend bent. Wie deze zeer luxe uitgevoerde design haarstyler voor het eerst ziet, heeft er waarschijnlijk geen idee van dat het hier om een haarstyler gaat. Deze haarstyler is met de diverse hulpstukken meer dan compleet. Hoe je je haar ook wilt stylen, met extreem veel krullen, glad of je wilt het alleen maar drogen met een van de opzetborstels, het kan allemaal met de Dyson Airwrap. Je hoeft dus maar één haarstyler aan te schaffen en geen losse krultang, föhn of ionenborstel. Dat bespaart je ook een hoop ruimte. 

De krachtige V9 motor van deze haarstyler is in het handvat (het basisstuk) geplaatst. Het product ligt lekker in de hand en is makkelijk hanteerbaar.
Het zal je niet verbazen dat het design volledig aansluit bij dat van de Dyson Supersonic föhn.

Wat zijn de voordelen van de Dyson Airwrap?

Je Dyson Airwrap is voorzien van de nieuwste technologieën

Dankzij de Air Multiplier Technologie en de warmte sensor wordt je haar tijdens het drogen of stylen optimaal beschermd. Elke seconde wordt de luchttemperatuur maar liefst 40 keer gemeten en zonodig door een intelligente microprocessor gecorrigeerd tot de temperatuur onder 150 graden Celsius ligt. Door deze slimme warmteregeling kunnen te hoge temperaturen, die schadelijk voor je haar zijn, worden voorkomen. Je haar behoudt hierdoor zijn natuurlijke glans. Het vermogen van 1600 Watt draagt mede aan de relatief korte droogtijd bij.

Aan de achterkant van de de Dyson Airwrap bevinden zich drie knopjes, waarmee je het apparaat in- of uitschakelt en zowel de temperatuur (warm en koud) als de luchtstroom (drie standen) regelt.

Maar liefst acht innovatieve opzetstukken

Deze luxe haarstyler wordt in een luxe opbergdoos geleverd. Hierin zitten maar liefst acht opzetstukken, die je eenvoudig met een klick / lock kunt verwisselen. Bekijk ook eens de Dyson Fohn als je geïnteresseerd bent in de hoge kwaliteit producten van dit bekende merk.

1. Het drooghulpstuk. Hiermee kun je deze haartool als föhn gebruiken. Via het ovale gat in de kop wordt extra lucht aangezogen om een krachtige luchtstroom te creëeren. Daardoor is je haar sneller droog en kun je het beter stylen. 
2. De stevig gladmakende borstel, waarmee je je haar glad en stijl maakt
3. De zachte gladmakende borstel, waarmee je het haar volume geeft en glad maakt
4. De ronde volumeborstel waarmee je je haar body en volume geeft maar ook golven en beweging
5. Een krulopzetstuk van 30 millimeter rechtsdraaiend met cool touch tip *
6. Een krulopzetstuk van 30 millimeter linksdraaiend met cool touch tip *
7. Een krulopzetstuk van 40 millimeter rechtsdraaiend met cool touch tip *
8. Een krulopzetstuk van 40 millimeter linksdraaiend met cool touch tip *

* Bijzonder aan deze krulopzetstukken is het Coanda-effect.
Het haar wordt als het ware naar het oppervlak van het krulopzetstuk getrokken en vanzelf om het krulopzetstuk heen gewikkeld. Een andere bijzonderheid is dat je zelf kunt bepalen in welke richting je krul wordt gemaakt. Linksom draaiend of liever rechtsom draaiend? Op de krulopzettukken staan pijltjes waarmee de blaasrichting wordt aangeduid. Een krul kun je die met het coolshot / de koudestand fixeren. Zo voorkom je dat de krul uitzakt. 

Een hulpstuk verwisselen? De cool touch tip bovenop het opzetstuk voorkomt dat je het warme opzetstuk moet aanraken.

Beste Dyson Airwrap aanbiedingen van Januari 2023