Satisfyer Vergelijken

Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Satisfyer pro 2
Satisfyer pro 2
Voordelen
Lichte pulserende luchtdrukgolven. De Satisfyer is stil tijdens het gebruik. De Satisfyer is honderd procent waterproof. Je kunt de Satisfyer eenvoudig opladen door middel van de USB. Je kunt de Satisfyer eenvoudig reinigen.
Nadelen
Geschikt voor de beginner.
Satisfyer 1 next generation
Satisfyer 1 next generation
Voordelen
Je kunt met gemak meerdere orgasmes krijgen. De Satisfyer is helemaal waterdicht. Werkt zo goed als geruisloos. Je kunt de Satisfyer instellen op verschillende standen. Je kunt de Satisfyer eenvoudig reinigen.
Nadelen
De Satisfyer heeft geen ribbels.
Tip: Beste keuze
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Voordelen
Je kunt de Satisfyer eenvoudig opladen. Voldoet aan alle strenge eisen. Heeft maar liefst 11 verschillende standen. Gegarandeerde liefde vanaf het eerste moment. Het mondje en het strikje zijn afneembaar, zodat je het eenvoudig kunt reinigen.
Nadelen
Niet via een App te bedienen.
Satisfyer Pro G-spot Rabbit
Satisfyer Pro G-spot Rabbit
Voordelen
Ergonomisch design. Beschikt over 10 vibratie standen. Je beleeft een ultieme sensatie. Geeft stimulatie zonder de clitoris aan te raken. Gaat zeker twee uur lang mee. Je kunt eenvoudig laden en schoonmaken.
Nadelen
Gemaakt van siliconen.
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro 4 Couples
Voordelen
11 verschillende luchtimpulsen en 10 verschillende vibratie standen. De G-spot, penis en de clitoris worden gestimuleerd. Je kunt de Satisfyer onder water gebruiken. Honderd procent gegarandeerd plezier met de Satisfyer. Je krijgt een USB kabel mee geleverd, zodat je eenvoudig kan opladen.
Nadelen
Je kunt alleen glijmiddel op waterbasis gebruiken.

Een nieuwe manier van orgasmes ervaren

Als het om orgasmes gaat, heeft Satisfyer een verandering teweeg gebracht. Steeds meer vrouwen ontdekken de technologie en de geluiden zijn overwegend positief. Van intensere orgasmes tot eerste orgasmes. Zelfs de vrouwen die moeite hebben met orgasmes juichen de speeltjes toe. Maar Satisfyer is een merk, niet een enkel product. De seks speeltjes zijn er niet alleen voor de vrouw, maar ook voor mannen heeft dit merk verschillende speeltjes. Samen genieten van seks kan ook nog met speeltjes voor koppels. Of je nu man of vrouw bent maakt dus niet uit.

Satisfyer voor vrouwen

Het is de technologie die de Satisfyer vibrator voor vrouwen zo populair maakte. Het zuigende mechanisme van de vibrator zorgt voor stimulatie van de clitoris, zonder deze daadwerkelijk aan te raken. Deze technologie was innovatief en maakte voor een hoop vrouwen het verschil in hun ervaring van orgasmes. Er zijn verschillende modellen van deze zuigende vibrator. De Satisfyer Pro en hierop volgende modellen zijn bijvoorbeeld voorzien van deze technologie. Daarnaast hebben ze nog meer seksspeeltjes die speciaal voor vrouwen ontworpen zijn. Bijvoorbeeld de High Fly of Candy Cane.

Satisfyer voor mannen

De mannen worden bij Satisfyer ook niet achterwege gelaten. Er zijn bijvoorbeeld verschillende ringen met namen als Mighty One of Royal One. Ook plugs en sleeves kun je in verschillende uitvoeringen vinden. De unieke technologie ontworpen voor het mannelijk orgasme is de temperatuurregelaar. De temperatuur van je lijf wordt gestimuleerd in combinatie met vibraties om op die manier een unieke ervaring aan het mannelijk orgasme te geven. Met een Satisfyer product ga je dus altijd voor een intenser orgasme.

Samen genieten van seksspeeltjes

Om het extra leuk te maken voor met je partner samen zijn er verschillende producten van Satisfyer die gekoppeld kunnen worden met een app. De speeltjes kun je bijvoorbeeld inbrengen en via bluetooth of internetconnectie kan het speeltje vanuit de app bediend worden. Door je partner dus. Op die manier kun je ook op afstand samen seks beleven. De apps zijn er zowel voor iPhones als voor Android. Uiteraard claimt Satisfyer dataveiligheid in deze apps, omdat het toch om intieme momenten gaat.

Waar kan ik een Satisfyer kopen?

Je koopt de speeltjes op verschillende websites en natuurlijk kun je ze vinden in seksshops. Via de website van Satisfyer zelf kun je de verschillende producten bestellen. Wie liever niet een pakketje aanneemt van zo’n gerichte site of wie niet zo graag een seksshop binnenwandelt, kan voor een beperkt aanbod ook gewoon bij Kruidvat terecht met bepaalde aanbiedingen. Ook via Bol.com kun je veel seksspeeltjes bestellen.

Top 5 Beste kopen
Logo