Satisfyer Vergelijken
Bijgewerkt: Juli 2024

Satisfyer Vergelijken

Satisfyer Vergelijken

Een nieuwe manier van orgasmes ervaren met Satisfyer

Als het om orgasmes gaat, heeft Satisfyer een verandering teweeg gebracht. Steeds meer vrouwen ontdekken de technologie van Satisfyer en de geluiden zijn overwegend positief. Van intensere orgasmes tot eerste orgasmes. Zelfs de vrouwen die moeite hebben met orgasmes, juichen Satisfyer toe. Maar Satisfyer is een merk, niet een enkel product. Satisfyer is er niet alleen voor de vrouw, maar ook voor mannen heeft dit merk verschillende speeltjes. Samen genieten van seks kan ook nog met Satisfyer. Of je nu man of vrouw bent maakt dus niet uit.

 

Voor vrouwen

Het is de technologie die de Satisfyer vibrator voor vrouwen zo populair maakte. Het zuigende mechanisme van de vibrator zorgt voor stimulatie van de clitoris, zonder deze daadwerkelijk aan te raken. Deze technologie was innovatief en maakte voor een hoop vrouwen het verschil in hun ervaring van orgasmes. Er zijn verschillende modellen van deze zuigende vibrator van Satisfyer. De Satisfyer Pro en hierop volgende modellen zijn bijvoorbeeld voorzien van deze technologie. Daarnaast heeft Satisfyer nog meer seksspeeltjes die speciaal voor vrouwen ontworpen zijn. Bijvoorbeeld de High Fly of Candy Cane.

 

Voor mannen

De mannen worden bij Satisfyer ook niet achterwege gelaten. Er zijn bijvoorbeeld verschillende ringen met namen als Mighty One of Royal One. Ook plugs en sleeves kun je in verschillende uitvoeringen vinden bij Satisfyer. De unieke technologie ontworpen voor het mannelijk orgasme bij Satisfyer is de temperatuurregelaar. De temperatuur van je lijf wordt gestimuleerd in combinatie met vibraties om op die manier een unieke ervaring aan het mannelijk orgasme te geven. Met een Satisfyer product ga je dus altijd voor een intenser orgasme.

 

Samen genieten van seksspeeltjes

Om het ook leuk te maken voor met je partner samen, zijn er verschillende producten van Satisfyer, onder meer te koop bij Kruidvat, die gekoppeld kunnen worden met een app. De speeltjes kun je bijvoorbeeld inbrengen en via bluetooth of internetconnectie kan het speeltje vanuit de app bediend worden. Door je partner dus. Op die manier kun je ook op afstand samen seks beleven. De apps zijn er zowel voor iPhones als voor Android. Uiteraard claimt Satisfyer dataveiligheid in deze apps, omdat het toch om intieme momenten gaat. 

 

Waar te koop, onder andere bij Kruidvat

Je koopt de Satisfyer producten op verschillende websites en natuurlijk kun je ze vinden in seksshops. Via de website van Satisfyer zelf kun je de verschillende producten bestellen. Wie liever niet een pakketje aanneemt van zo’n gerichte site of wie niet zo graag een seksshop binnenwandelt, kan voor een beperkt aanbod ook gewoon bij Kruidvat terecht met bepaalde aanbiedingen. Ook via Bol.com kun je een hoop van het aanbod van Satisfyer bestellen. 

Beste Satisfyer aanbiedingen van Juli 2024