Amigo Trampoline

Op zoek naar de beste Amigo trampoline? Ontdek hier onze top 5 favorieten en vergelijk ze om de perfecte trampoline voor jouw plezier en veiligheid te vinden.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Amigo Trampoline - Ø139cm – Lichtgroen
Amigo Trampoline - Ø139cm – Lichtgroen
Voordelen
De trampoline past in vrijwel iedere tuin. Dankzij het veiligheidsnet kun je lekker gek doen. Het doek is sterk, hier kun je zacht op landen. Beschikt over een zeer stevig frame. De trampoline is goed voor urenlang speelplezier.
Nadelen
De handleiding is in het Engels.
Amigo Trampoline - Ø244cm – Zwart
Amigo Trampoline - Ø244cm – Zwart
Voordelen
Je kunt op deze trampoline veilig springen. Doordat de trampoline op poten staat kun je het eenvoudig verplaatsen. Je krijgt twee jaar garantie op alle onderdelen. De trampoline voldoet aan alle normen. Als je zwart niet mooi vindt kun je het ook kopen in een andere kleur.
Nadelen
Het gewicht van de trampoline is ongeveer 70 kilo, hierdoor kun je het niet alleen verplaatsen.
Tip: Beste keuze
Amigo Trampoline - Ø305cm – Grijs
Amigo Trampoline - Ø305cm – Grijs
Voordelen
De trampoline heeft een draaggewicht van 150 kilogram. Beschikt over een zeer stevig frame. De trampoline bied je alle veiligheid die nodig is. Het veiligheidsnet is te sluiten met een rits. Je kunt de trampoline verplaatsen als dat nodig is.
Nadelen
De trampoline is niet te verkrijgen in een andere vorm.
Amigo Trampoline - Ø427cm – Blauw
Amigo Trampoline - Ø427cm – Blauw
Voordelen
De trampoline heeft een lekker groot spring oppervlak. De trampoline is goed voor uren speelplezier met het hele gezin. De vier poten zorgen ervoor dat de trampoline nog meer stabiliteit heeft. Gemaakt van hoogwaardige materialen. De trampoline voldoet aan alle richtlijnen en eisen die er gesteld zijn.
Nadelen
De trampoline is niet in een andere kleur te verkrijgen.
Amigo Trampoline - Ø305cm – Rood
Amigo Trampoline - Ø305cm – Rood
Voordelen
De trampoline heeft dankzij zijn rode kleur een mooie uitstraling. De trampoline is geschikt voor vrijwel alle middel grote tuinen. Je hoeft de trampoline niet in de grond te bouwen. De trampoline heeft een veiligheidsnet, zodat je veilig kunt springen.
Nadelen
Niet geschikt voor de aller kleinste tuinen.

Beste Amigo TrampolineKoopgids: Welke Amigo Trampoline is de beste koop van maart 2024?

Met een Amigo trampoline haal je speelplezier voor je kinderen naar huis. Of voor jezelf natuurlijk. Amigo trampolines zijn stevige trampolines waar jong en oud van kunnen genieten. En zeg nou zelf, het is toch heerlijk om af en toe even te springen en gek te doen? Dat kun je met de juiste Amigo trampoline ook doen. Over de veiligheid van de kinderen hoef je je ook niet al te druk te maken. Een trampoline blijft misschien altijd een beetje beangstigend voor ouders van jonge kinderen. Maar een Amigo trampoline is stevig en zo veilig mogelijk.

Losstaande trampoline met net

Er zit namelijk altijd een net bij de Amigo trampolines. Je zult er dus niet zo snel van af stuiteren, dat is wel zo veilig en prettig. Ook staat de trampoline op poten, je hoeft hem dus niet in te graven. Het is daarbij natuurlijk wel handig om de poten stevig te bevestigen. Of dat nu aan de grond is of aan een hek of muur. Het voordeel van een losstaande trampoline is dat je hem ook weg kunt halen. Dat is weer ideaal wanneer je niet al te veel ruimte in je tuin hebt en je soms de tuin voor wat anders wil gebruiken dan een speeltuin.

Formaten en prijzen

De Amigo trampolines hebben ook een schuimrand over de veren heen. Ze komen in verschillende formaten en kleuren. De kleur is met name verschillend in de randen. Het net en het springgedeelte zijn eigenlijk altijd zwart. De prijzen zijn vrij logisch in verhouding tot de formaten. Een kleinere Amigo trampoline is kleiner dan een grote Amigo trampoline. De kleinste is nog geen 100 euro, maar is ook slechts 139 centimeter in diameter. Deze is voor kleinere kinderen bedoeld. Wil je een Amigo trampoline waar je als volwassene ook op kunt springen, dan zul je zo’n 200 tot 300 euro kwijt zijn.

Tweedehands kopen

Het zijn geen goedkope dingen, maar het idee is natuurlijk wel dat je ook jarenlang plezier kunt beleven aan een trampoline. Het is dus het overwegen waard om die prijzen wel te betalen. Niet iedereen heeft die optie, en dan is het handig dat er ook genoeg Amigo trampolines tweedehands te koop zijn via Marktplaats bijvoorbeeld. Let er wel op dat roest aan de veren of een beschadigd springgedeelte risico’s met zich meebrengen van stukgaan en vervolgens vallen in de trampoline bijvoorbeeld.

In de winkel of online kopen

Liever zekerheid? Dan kun je op allerlei plekken een Amigo trampoline kopen. Online zijn er talloze webshops die de Amigo trampolines verkopen bijvoorbeeld. Webshops die zich specialiseren in trampolines of speelgoed, of gewoon Bol.com. Daarnaast vind je Amigo trampolines onder andere bij Blokker en Decathlon. Daar kun je natuurlijk ook online kijken wat het aanbod is. Vaak is het aanbod online groter dan in de winkel, zeker bij zulke grote producten.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Amigo Trampoline

Wat is de maximale belastbaarheid van de Amigo trampoline?

De maximale belastbaarheid van de Amigo trampoline is 150 kg.

Welke afmetingen zijn beschikbaar voor de Amigo trampoline?

De Amigo trampoline is verkrijgbaar in verschillende maten, zoals 244 cm, 305 cm en 366 cm in diameter.

Moet ik de Amigo trampoline zelf monteren?

Ja, de Amigo trampoline wordt geleverd als een bouwpakket en moet worden gemonteerd. Een montagehandleiding is bijgevoegd om het proces eenvoudig te maken.

Kan ik de Amigo trampoline het hele jaar buiten laten staan?

De Amigo trampoline is ontworpen om het hele jaar buiten te staan. Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Het wordt echter aanbevolen om de trampoline in de wintermaanden af te dekken of op te bergen om de levensduur te verlengen.

Is de Amigo trampoline veilig voor kinderen?

Ja, de Amigo trampoline is veilig voor kinderen. Het heeft een veiligheidsnet dat voorkomt dat kinderen van de trampoline vallen. Daarnaast is de trampoline uitgerust met een dikke beschermrand om de kans op letsel te verminderen bij het landen op de springmat. Het wordt echter altijd aanbevolen om toezicht te houden op kinderen tijdens het gebruik van de trampoline.

Top 5 Beste kopen
Logo