Amigo Trampoline
Bijgewerkt: Juni 2024

Amigo Trampoline

Amigo Trampoline

Met een Amigo trampoline haal je speelplezier voor je kinderen naar huis. Of voor jezelf natuurlijk. Amigo trampolines zijn stevige trampolines waar jong en oud van kunnen genieten. En zeg nou zelf, het is toch heerlijk om af en toe even te springen en gek te doen? Dat kun je met de juiste Amigo trampoline ook doen. Over de veiligheid van de kinderen hoef je je ook niet al te druk te maken. Een trampoline blijft misschien altijd een beetje beangstigend voor ouders van jonge kinderen. Maar een Amigo trampoline is stevig en zo veilig mogelijk. 

 

Losstaande trampoline met net

Er zit namelijk altijd een net bij de Amigo trampolines. Je zult er dus niet zo snel van af stuiteren, dat is wel zo veilig en prettig. Ook staat de trampoline op poten, je hoeft hem dus niet in te graven. Het is daarbij natuurlijk wel handig om de poten stevig te bevestigen. Of dat nu aan de grond is of aan een hek of muur. Het voordeel van een losstaande trampoline is dat je hem ook weg kunt halen. Dat is weer ideaal wanneer je niet al te veel ruimte in je tuin hebt en je soms de tuin voor wat anders wil gebruiken dan een speeltuin. 

 

Formaten en prijzen

De Amigo trampolines hebben ook een schuimrand over de veren heen. Ze komen in verschillende formaten en kleuren. De kleur is met name verschillend in de randen. Het net en het springgedeelte zijn eigenlijk altijd zwart. De prijzen zijn vrij logisch in verhouding tot de formaten. Een kleinere Amigo trampoline is kleiner dan een grote Amigo trampoline. De kleinste is nog geen 100 euro, maar is ook slechts 139 centimeter in diameter. Deze is voor kleinere kinderen bedoeld. Wil je een Amigo trampoline waar je als volwassene ook op kunt springen, dan zul je zo’n 200 tot 300 euro kwijt zijn. 

 

Tweedehands kopen

Het zijn geen goedkope dingen, maar het idee is natuurlijk wel dat je ook jarenlang plezier kunt beleven aan een trampoline. Het is dus het overwegen waard om die prijzen wel te betalen. Niet iedereen heeft die optie, en dan is het handig dat er ook genoeg Amigo trampolines tweedehands te koop zijn via Marktplaats bijvoorbeeld. Let er wel op dat roest aan de veren of een beschadigd springgedeelte risico’s met zich meebrengen van stukgaan en vervolgens vallen in de trampoline bijvoorbeeld. 

 

In de winkel of online kopen

Liever zekerheid? Dan kun je op allerlei plekken een Amigo trampoline kopen. Online zijn er talloze webshops die de Amigo trampolines verkopen bijvoorbeeld. Webshops die zich specialiseren in trampolines of speelgoed, of gewoon Bol.com. Daarnaast vind je Amigo trampolines onder andere bij Blokker en Decathlon. Daar kun je natuurlijk ook online kijken wat het aanbod is. Vaak is het aanbod online groter dan in de winkel, zeker bij zulke grote producten. 

Beste Amigo Trampoline aanbiedingen van Juni 2024