What do you Meme

Op zoek naar de beste "What Do You Meme" spellen? Ontdek hier de top 5 en vergelijk ze op basis van populariteit, humor en speelervaring. Laat het lachen beginnen!
What do you Meme
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
What Do You Meme? - Kaartspel / Familiespel / Partyspel - Nederlandstalige editie
What Do You Meme? - Kaartspel / Familiespel / Partyspel - Nederlandstalige editie
Voordelen
Nederlandstalig gezelschapspel voor volwassenen, waarbij spitsvondige opmerkingen gevonden moeten worden bij afbeeldingen. Geschikt voor 3 – 20 spelers vanaf 18 jaar. Meer dan 300 kaarten met teksten en afbeeldingen.
Nadelen
Teksten zijn te veel gericht op buitenland.
What Do You Meme? - Kaartspel / Familiespel / Partyspel - Engelstalige editie
What Do You Meme? - Kaartspel / Familiespel / Partyspel - Engelstalige editie
Voordelen
Engelse versie van gezelschapspel voor volwassenen, waarbij memes gevonden moeten worden bij afbeeldingen. Meer dan 300 teksten en afbeeldingen bijgevoegd. Geschikt voor 3 – 20 spelers vanaf 18 jaar.
Nadelen
Vraagt om een specifiek soort humor.
Tip: Beste keuze
What Do You Meme - Stoner Pack Uitbereiding
What Do You Meme - Stoner Pack Uitbereiding
Voordelen
Uitbreiding van het standaard spel voor liefhebbers van de Stoner cultuur. Bestaat uit 15 extra afbeeldingen en 50 tekstkaarten. Engelstalig.
Nadelen
Niet geschikt voor onder de 18 jaar.
What Do You Meme? Family Edition
What Do You Meme? Family Edition
Voordelen
Nieuwe variant van het bekende spel. Bij deze versie draait het om bekende uitspraken uit films. Engelstalig. Filmkennis is niet vereist. Bevat meer dan 300 afbeeldingen en tekstkaarten. Geschikt vanaf 8 jaar.
Nadelen
Familie editie is niet in het Nederlands beschikbaar.
What Do You Meme? For The Girls - Reis editie / pocket editie - Engelstalig
What Do You Meme? For The Girls - Reis editie / pocket editie - Engelstalig
Voordelen
Meidenversie van de bekende party game. Vragen zijn afgestemd op opgroeiende meiden. Geschikt vanaf 13 jaar. Deze pocket versie is ontworpen om mee op reis te nemen, zodat een groep meiden zich daarmee kan amuseren. Geschikt voor een groep van 3 – 8 speelsters. Speeltijd 30 minuten. Het spel is voorzien van 200 kaarten met afbeeldingen en teksten.
Nadelen
Minder geschikt voor volwassenen.

Beste What do you MemeKoopgids: Welke What do you Meme is de beste koop van februari 2024?

Het in 2019 gelanceerde What Do You Meme is een nieuw gezelschapsspel, dat de wereld aan het veroveren is. Ook Nederland moet eraan geloven. What Do You Meme wordt gespeeld met groepen van 3 personen of meer van 18 jaar en ouder. Een spel kan wat speeltijd betreft een half uur tot anderhalf uur duren, mede afhankelijk van het aantal spelers. What Do You Meme is in verschillende levels te spelen, van heel eenvoudig tot super moeilijk. Het spel bevat 363 tekstkaarten, 72 kaarten met een foto en een fotostandaard, ofwel een ezel.

Geënt op social media

Hoewel What Do You Meme een kaartspel is, ligt er wel een connectie met social media. Het spel is gebaseerd op het begrip meme in Instagram, Facebook, Twitter en andere social media platforms. Een meme is een post met een afbeelding, die om de een of andere reden viraal gaat. Het bericht verspreidt zich razendsnel op internet. Waardoor precies is onduidelijk. Bij bij What Do You Meme worden de spelers uitgenodigd om zelf zo creatief te zijn om een meme te verzinnen. Het is niet nodig om tijdens het spel op social media actief te zijn, maar het kan wel.

What Do You Meme spelregels

Uit de uitleg van wat een meme is heb je waarschijnlijk al begrepen dat het doel van het spel What Do You Meme is, dat er leuke teksten worden gevonden bij een afbeelding. Tussen de spelers zit één jurylid, een rol die telkens aan een andere speler wordt toegewezen. De jury deelt aan elke speler 7 tekstkaarten uit. Hij kiest voor zijn speelronde ook een fotokaart uit en laat die rondgaan. Daarna wordt de foto in de ezel gezet. Alle spelers geven vervolgens een toepasselijke tekstkaart blind aan de jury.

De winnaar bepalen

De jury bepaalt welke tekstkaart het grappigst is. De speler die die kaart heeft uitgekozen heeft de speelronde gewonnen en krijgt de fotokaart. Daarna wordt de volgende speler jury en vindt de volgende speelronde van What Do You Meme plaats. Er wordt net zo lang gespeeld totdat er een speler is met 20 fotokaarten. Dat is de winnaar van het spel. Er bestaan ook freestyle kaarten. Als iemand zo’n kaart krijgt moeten alle spelers kun kaart op tafel leggen en zelf een tekst bij de foto verzinnen. What Do You Meme kent ook ‘Hot’ kaarten met erotische onderwerpen, maar die kunnen desgewenst uit het spel worden gehaald.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over What do you Meme

Wat is What Do You Meme?

What Do You Meme is een populair kaartspel waarbij spelers memes combineren met grappige bijschriften om punten te scoren. Het is een hilarisch spel dat draait om het maken van de meest humoristische combinaties.

Hoe speel je What Do You Meme?

Het spel wordt gespeeld door een set van memekaarten met afbeeldingen op tafel te leggen. Vervolgens trekken spelers bijschriftkaarten die ze kunnen combineren met de afbeeldingen om grappige memes te maken. De speler die de leukste combinatie maakt, wint de ronde en krijgt punten.

Hoeveel spelers kunnen What Do You Meme spelen?

What Do You Meme is ontworpen voor 3 tot 20 spelers, wat betekent dat het een geweldig spel is om te spelen met zowel kleine als grote groepen vrienden of familieleden.

Zijn er uitbreidingspakketten beschikbaar voor What Do You Meme?

Ja, er zijn verschillende uitbreidingspakketten beschikbaar voor What Do You Meme. Deze pakketten bevatten nieuwe memekaarten en bijschriftkaarten om het spel fris en spannend te houden nadat je de basisversie hebt gespeeld.

Is What Do You Meme geschikt voor alle leeftijden?

Hoewel What Do You Meme in het algemeen als een volwassen spel wordt beschouwd vanwege de humor en taalgebruik, zijn er ook versies beschikbaar die geschikt zijn voor jongere spelers. Het is belangrijk om de leeftijdsaanbevelingen en inhoudsbeschrijvingen van het spel te controleren voordat je het speelt om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor de spelers.

Top 5 Beste kopen
Logo