Bruder Hijskraan

Ben je op zoek naar de beste Bruder hijskraan? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welke kraan het beste bij jouw behoeften past. Haal het maximale uit je hijsklussen!
Bruder Hijskraan
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Bruder Scania R met Liebherr kraan
Bruder Scania R met Liebherr kraan
Bekijk Prijs »

Bruder Speelgoed

Voordelen
Gemaakt van degelijke materialen, kan tegen een stootje. Jarenlang speelplezier. Geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
Nadelen
Deze hijskraan is iets duurder dan andere speelgoed hijskranen.
 Bruder MAN kraanwagen - schaal 1:16 - speelgoedvoertuig
Bruder MAN kraanwagen - schaal 1:16 - speelgoedvoertuig
Voordelen
Aantrekkelijk geprijsd. Kan 360 graden gedraaid worden. Kan tegen een stootje. Geschikt voor zowel kleine als oudere kinderen.
Nadelen
Niet de grootste Bruder hijskraan die beschikbaar is.
Tip: Beste keuze
 Bruder Mack met Liebherr kraan
Bruder Mack met Liebherr kraan
Bekijk Prijs »

Bruder Speelgoed

Voordelen
Zeer realistisch. Zowel binnen als buiten te gebruiken. Beschikbaar in verschillende groottes en kleuren.
Nadelen
Reserve onderdelen kopen is wat lastiger.

Beste Bruder HijskraanKoopgids: Welke Bruder Hijskraan is de beste koop van juni 2024?

Wat is Bruder speelgoed?

Bruder speelgoed is een Duits merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige, realistische en schaalgetrouwe speelgoedvoertuigen en machines. Het bedrijf werd opgericht in 1926 en is sindsdien een toonaangevende fabrikant van speelgoed op dit gebied. Bruder produceert speelgoed voor zowel kinderen als verzamelaars en richt zich op duurzaamheid, kwaliteit en educatieve waarde.

Het assortiment van Bruder omvat onder meer landbouwvoertuigen, bouwvoertuigen, vrachtwagens, brandweerwagens, politievoertuigen en andere gespecialiseerde voertuigen en machines. Bruder staat bekend om zijn gedetailleerde ontwerpen die veel lijken op de echte voertuigen, met werkende onderdelen zoals beweegbare laadbakken, uitschuifbare kranen, en draaibare wielen.

De speelgoedvoertuigen van Bruder zijn meestal gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor ze stevig en duurzaam zijn, bestand tegen de ruige speelstijl van kinderen. Het merk streeft ernaar om kinderen een realistische speelervaring te bieden die hen helpt om de wereld om hen heen te begrijpen en te ontdekken.

Bruder speelgoed is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden, afhankelijk van de complexiteit van het speelgoed en de aanbevolen leeftijd op de verpakking. Door de hoge kwaliteit en educatieve waarde is Bruder speelgoed een populaire keuze voor ouders die op zoek zijn naar speelgoed dat zowel leuk als leerzaam is.

Waar komt Bruder speelgoed vandaan?

Bruder speelgoed komt uit Duitsland. Het bedrijf werd opgericht in 1926 door Paul Bruder en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige, realistische en schaalgetrouwe speelgoedvoertuigen en machines. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteit van Bruder bevinden zich in Fürth, een stad in de Duitse deelstaat Beieren. Bruder is een familiebedrijf dat zich richt op kwaliteit, duurzaamheid en educatieve waarde in hun speelgoedproducten.

Waar wordt Bruder speelgoed gemaakt?

Bruder speelgoed wordt gemaakt in Fürth, een stad in de Duitse deelstaat Beieren. Het bedrijf heeft daar zijn hoofdkantoor en productiefaciliteit. Bruder is trots op het feit dat hun speelgoed “Made in Germany” is, wat staat voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en aandacht voor detail. In tegenstelling tot veel andere speelgoedfabrikanten die hun productie uitbesteden aan lagelonenlanden, produceert Bruder het merendeel van zijn speelgoed in eigen huis, waardoor ze de kwaliteitscontrole en productieprocessen nauwlettend kunnen volgen en handhaven.

Welke schaal is Bruder speelgoed?

Bruder speelgoed wordt voornamelijk geproduceerd in de schaal 1:16. Dit betekent dat de speelgoedmodellen 1/16e van de grootte van het originele voertuig of de machine zijn. Deze schaal is populair in de speelgoedwereld omdat het groot genoeg is om veel details en werkende onderdelen op te nemen, maar tegelijkertijd handzaam en gemakkelijk te hanteren voor kinderen. Bruder’s 1:16 schaalmodellen zijn ontworpen om een realistische en educatieve speelervaring te bieden en zijn compatibel met andere speelgoedmerken die dezelfde schaal hanteren.

Waar kan ik onderdelen kopen van Bruder speelgoed?

Als je onderdelen voor Bruder speelgoed wilt kopen, zijn er verschillende opties:

Officiële Bruder website: Het is altijd een goed idee om eerst te kijken op de officiële Bruder website (https://www.bruderservice.com). Ze bieden een uitgebreide selectie van reserveonderdelen en accessoires voor hun speelgoedvoertuigen en machines. Je kunt zoeken op modelnummer of productcategorie om de juiste onderdelen te vinden.

Lokale speelgoedwinkels: Sommige lokale speelgoedwinkels die Bruder speelgoed verkopen, kunnen ook reserveonderdelen en accessoires aanbieden. Het is handig om contact op te nemen met de winkels bij jou in de buurt om te informeren naar de beschikbaarheid van de onderdelen die je nodig hebt.

Online winkels: Naast de officiële Bruder website, zijn er diverse online winkels en marktplaatsen, zoals Amazon, eBay en gespecialiseerde speelgoedwinkels, waar je reserveonderdelen voor Bruder speelgoed kunt vinden. Let bij het kopen van onderdelen op online marktplaatsen op de betrouwbaarheid van de verkoper en de kwaliteit van de aangeboden onderdelen.

Bruder forums en sociale media: Er zijn online communities, zoals forums en sociale media groepen, waar liefhebbers van Bruder speelgoed samenkomen om informatie en advies te delen. Je kunt deze communities raadplegen voor tips over waar je onderdelen kunt kopen of om te vragen of iemand specifieke onderdelen te koop heeft.

Wanneer je reserveonderdelen koopt, zorg er dan voor dat je het juiste model- of serienummer van je Bruder speelgoed bij de hand hebt om ervoor te zorgen dat je de juiste onderdelen bestelt.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Bruder Hijskraan

Wat is het maximale gewicht dat de Bruder hijskraan kan tillen?

De Bruder hijskraan kan maximaal 1,5 kilogram tillen.

Hoe hoog kan de Bruder hijskraan reiken?

De Bruder hijskraan kan ongeveer 1 meter hoog reiken.

Kan de Bruder hijskraan ook draaien?

Ja, de Bruder hijskraan kan 360 graden draaien.

Is de Bruder hijskraan geschikt voor binnen- en buitengebruik?

Ja, de Bruder hijskraan is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Wat is de aanbevolen leeftijd voor het spelen met de Bruder hijskraan?

De Bruder hijskraan wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar.

Top 5 Beste kopen
Logo