PTMD Bloempot
Bijgewerkt: Maart 2023

PTMD Bloempot

PTMD Bloempot

Een mooie collectie planten krijgt nog meer uitstraling als ze in een PTMD bloempot worden gezet. Je zal zien dat zo’n pot zorgt voor veel meerwaarde, omdat de planten er beter in uitkomen. De reden daarvoor is, dat een PTMD bloempot is geïnspireerd op natuur vanuit de hele wereld. De ontwerpers van het bedrijf zijn voortdurend onderweg om nieuwe inspiratie te vinden. Die komt overal vandaan, van Australië, Azië, Afrika, Europa tot aan Rusland. De bijzondere kleuren en reliëfs die in de natuur worden ontdekt zijn terug te vinden in de PTMD bloempot.

Alleen mooi is niet goed genoeg

Als je een PTMD bloempot koopt gaat het niet alleen om de uitstraling. Je wilt ook graag een product hebben dat kwalitatief helemaal in orde is. Wie de potten binnenshuis wil gebruiken vindt het belangrijk dat de potten waterdicht zijn. Want een pot op een tafel of een mooie houten kast waar water onder zit wordt meestal pas na een lange tijd ontdekt. Het water ligt er soms weken tot maanden onder, met als gevolg dat de lak beschadigt. Soms is de schade nog veel groter en kan het hout zelfs verrotten. Bij een PTMD bloempot hoef je daar niet bang voor te zijn.

PTMD bloempot in de tuin

Een PTMD bloempot is zo sterk dat die zonder bezwaar buiten kan worden neergezet. De potten zijn winterhard, maar je moet wel oppassen dat er geen water in blijft staan als er een vorstperiode aanbreekt. De kracht van het bevroren water is zo groot, dat de pot waarschijnlijk zal barsten of zelfs geheel breekt. Zonlicht veroorzaakt geen schade bij een PTMD bloempot. Zelfs als de pot het hele jaar in de volle zon staat zullen de kleuren mooi blijven.

Moeilijk om te kiezen

Door de vele collecties met dessins van PTMD potten is het soms moeilijk om een keus te maken. Liefst wil je meer potten mee naar huis nemen, maar dat kan alleen als je collecties koopt die goed bij elkaar passen. Een tip om wat minder risico te lopen op een slechte match is dat je kunt besluiten om altijd een PTMD bloempot uit een bepaalde serie en kleur te kopen. Bekend zijn onder anderen Suzet Blue, Reva Green en Yuda Pink. Die zijn erg populair en worden veel verkocht. Om meerdere kleuren te combineren kun je het beste in de winkel of op de site een selectie maken.

Hoe meet je een PTMD bloempot?

Om de grootte van een bloempot te meten, heb je een meetlint of een liniaal nodig. Meet de diameter van de pot door de meetlint of liniaal over de opening van de pot te leggen en meet van de ene rand naar de andere rand. Noteer de diameter in centimeters of inches. Als de pot niet perfect rond is, meet dan de lengte en breedte op het breedste punt en neem het gemiddelde van de twee waarden om de diameter te bepalen. Om de hoogte van de pot te meten, leg je het meetlint of de liniaal op de zijkant van de pot en meet je vanaf de basis tot de bovenkant van de pot. Noteer de hoogte in centimeters of inches. Met deze metingen kun je de grootte van de bloempot bepalen en een geschikte plant kiezen om erin te zetten.

Informatie en Geschiedenis van PTMD

PTMD is een Nederlands interieurmerk dat in 1992 is opgericht. PTMD staat voor 'Present Time Metropolitan Decoration' en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk op het gebied van interieuraccessoires en meubelen. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder lampen, klokken, vazen, kussens, stoelen, tafels en andere woonaccessoires.

PTMD heeft een unieke stijl die zich kenmerkt door stoere, robuuste en industriële ontwerpen. Het merk haalt veel inspiratie uit verschillende culturen en reizen over de hele wereld. PTMD werkt nauw samen met vakmensen in landen als India, Indonesië en China om unieke en authentieke producten te produceren die met de hand zijn gemaakt.

Het merk PTMD is erg populair geworden vanwege zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn verkrijgbaar bij veel verschillende woonwinkels en webshops in Nederland en in het buitenland. PTMD heeft ook een eigen showroom en winkel in Nederland waar de producten kunnen worden bekeken en gekocht.

Het merk PTMD blijft zich ontwikkelen en vernieuwen om ervoor te zorgen dat het assortiment blijft aansluiten bij de trends en behoeften van de klanten. PTMD is een merk voor mensen die houden van een stoer en robuust interieur met een eigen karakter.

Beste PTMD Bloempot aanbiedingen van Maart 2023