Tubi TV
Bijgewerkt: Juli 2024

Tubi TV

Tubi TV

Wat is Tubi Tv precies?

Tubi TV is een gratis, op advertenties gebaseerde streamingdienst die toegang biedt tot een breed scala aan films en tv-programma's. Het werd opgericht in 2014 en in 2020 overgenomen door FOX Corporation. Tubi TV heeft een collectie van meer dan 20.000 titels, waaronder klassieke en eigentijdse films, tv-programma's en documentaires, die verschillende genres en talen omvatten.

Is Tubi TV legaal?

Ja, Tubi TV is een legale streamingdienst. Het is eigendom van FOX Corporation en biedt gratis toegang tot een bibliotheek met films en tv-programma's via advertenties. Tubi TV heeft de nodige licenties om deze inhoud te streamen en is beschikbaar in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Australië en Mexico. Als je gebruik maakt van de officiële Tubi TV-website of -applicatie, kun je er dus zeker van zijn dat je legaal naar de aangeboden content kijkt.

Kan ik Tubi TV kijken in Nederland?

Ja, het is mogelijk om Tubi TV te bekijken in Nederland. Echter, op dit moment is Tubi TV nog niet officieel beschikbaar in Nederland. Om toegang te krijgen tot Tubi TV vanuit Nederland, moet je een Virtual Private Network (VPN) gebruiken. Met een VPN kun je jouw IP-adres wijzigen naar een IP-adres in een van de landen waar Tubi TV beschikbaar is, zoals de Verenigde Staten, Canada, Australië en Mexico. Na het wijzigen van jouw IP-adres kun je de officiële Tubi TV-website of -applicatie openen en de beschikbare inhoud bekijken.

Houd er wel rekening mee dat hoewel het gebruik van een VPN legaal is, sommige streamingdiensten het gebruik van VPN's verbieden en de toegang tot hun diensten blokkeren voor gebruikers die deze technologie gebruiken. Het is daarom aan te raden om de gebruiksvoorwaarden van Tubi TV te lezen voordat je een VPN gebruikt om toegang te krijgen tot hun dienst.

Wat zijn alternatieven voor Tubi TV?

Er zijn verschillende alternatieven voor Tubi TV, afhankelijk van welk type inhoud je wilt bekijken en waar je toegang toe hebt. Hier zijn enkele populaire alternatieven:

Crackle: Net als Tubi TV is Crackle een gratis streamingdienst die eigendom is van Sony. Crackle biedt een breed scala aan films en tv-programma's, waaronder enkele originele series.

Pluto TV: Pluto TV is een gratis streamingdienst die eigendom is van ViacomCBS. Pluto TV biedt een mix van live tv-kanalen en on-demand films en tv-programma's.

IMDb TV: IMDb TV is een gratis streamingdienst die eigendom is van Amazon. Het biedt een selectie van films en tv-programma's, waaronder enkele originele series.

Peacock: Peacock is een streamingdienst van NBCUniversal en biedt een mix van gratis en betaalde abonnementen. De gratis versie van Peacock biedt een selectie van films, tv-programma's en nieuws.

Netflix: Netflix is een populaire streamingdienst die een breed scala aan inhoud biedt, waaronder films, tv-programma's, documentaires en originele series. Netflix is een betaalde dienst, maar biedt ook een gratis proefperiode voor nieuwe gebruikers.

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van deze diensten kan verschillen per land.

In welke landen is Tubi TV allemaal beschikbaar?

Op dit moment is Tubi TV beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Mexico. Er zijn echter plannen om de dienst in de toekomst uit te breiden naar andere landen.

Het is belangrijk om te vermelden dat hoewel Tubi TV momenteel niet beschikbaar is in andere landen, het nog steeds mogelijk is om toegang te krijgen tot de dienst met behulp van een Virtual Private Network (VPN). Met een VPN kan je jouw locatie veranderen naar een land waar Tubi TV beschikbaar is, waardoor je toegang krijgt tot de inhoud van de dienst. Let wel op dat sommige streamingdiensten het gebruik van VPN's verbieden en de toegang tot hun diensten blokkeren voor gebruikers die deze technologie gebruiken. Het is daarom aan te raden om de gebruiksvoorwaarden van Tubi TV te lezen voordat je een VPN gebruikt om toegang te krijgen tot hun dienst.

Beste Tubi TV aanbiedingen van Juli 2024