Formule 1 kijken Engelse zender
Bijgewerkt: Maart 2023

Formule 1 kijken Engelse zender

Formule 1 kijken Engelse zender

Welke Engelse zender zendt Formule 1 uit?

In het Verenigd Koninkrijk worden Formule 1-races uitgezonden op Sky Sports F1 en op Channel 4. Sky Sports F1 heeft de exclusieve uitzendrechten voor alle Formule 1-races, terwijl Channel 4 een select aantal races per seizoen uitzendt.

Kan ik F1 kijken op BBC?

Nee, momenteel zendt de BBC geen Formule 1-races uit in het Verenigd Koninkrijk. De uitzendrechten voor de Formule 1 werden in 2012 overgenomen door Sky Sports en sindsdien hebben ze de exclusieve rechten om alle races uit te zenden. Channel 4 heeft echter wel de rechten om een select aantal races per seizoen uit te zenden.

Welke zender F1 UK?

In het Verenigd Koninkrijk worden Formule 1-races uitgezonden op Sky Sports F1 en op Channel 4. Sky Sports F1 heeft de exclusieve uitzendrechten voor alle Formule 1-races, terwijl Channel 4 een select aantal races per seizoen uitzendt. Sky Sports F1 biedt ook verschillende manieren om naar de race te kijken, waaronder live-uitzendingen, herhalingen en hoogtepunten, evenals analyses en interviews met experts en coureurs.

Wie doet Engels commentaar F1 TV?

Het commentaar voor F1 TV wordt verzorgd door verschillende commentatoren, afhankelijk van de regio. Voor de Engelse versie van F1 TV wordt het commentaar meestal verzorgd door Alex Jacques, een Britse commentator die eerder heeft gewerkt bij de GP3- en Formule 2-kampioenschappen. Alex wordt vaak bijgestaan door voormalige Formule 1-coureurs als David Coulthard en Martin Brundle voor analyses en inzichten tijdens de uitzendingen.

Hoe Engels commentaar Viaplay?

Viaplay is een streamingdienst die Formule 1-uitzendingen aanbiedt in verschillende landen, waaronder Scandinavië. Het commentaar voor de Engelse versie van Viaplay wordt verzorgd door verschillende commentatoren, afhankelijk van de regio. In Scandinavië wordt het commentaar meestal verzorgd door Viasat Sport-commentatoren zoals Jacob Hård, Janne Blomqvist en Frederik "Fredde Granberg" Granberg, die zorgen voor live-commentaar tijdens de races en ook analyses en inzichten delen tijdens de uitzendingen.

Ik ben op vakantie in Engeland hoe kan ik F1 kijken?

 

Als je op vakantie bent in Engeland, zijn er verschillende manieren om Formule 1-races te bekijken:

Sky Sports F1: Je kunt een abonnement nemen op Sky Sports F1 om alle Formule 1-races live te bekijken. Sky Sports biedt ook verschillende manieren om de race te kijken, waaronder herhalingen en hoogtepunten.

Channel 4: Channel 4 zendt een select aantal Formule 1-races per seizoen uit. Controleer hun tv-gids om te zien welke races ze uitzenden tijdens je verblijf.

BBC iPlayer: Hoewel de BBC geen Formule 1-races meer uitzendt, biedt BBC iPlayer wel hoogtepunten en samenvattingen van de races. Je hebt een BBC iPlayer-account nodig om toegang te krijgen tot de inhoud.

F1 TV Pro: F1 TV Pro is de officiële streamingdienst van de Formule 1 en biedt live-uitzendingen van alle Formule 1-races. Het enige wat je nodig hebt is een abonnement op F1 TV Pro en een compatibel apparaat zoals een computer, tablet of smartphone om de races te bekijken. Houd er rekening mee dat er mogelijk geografische beperkingen gelden, dus controleer of F1 TV Pro beschikbaar is in het Verenigd Koninkrijk voordat je een abonnement neemt.

Beste Formule 1 kijken Engelse zender aanbiedingen van Maart 2023