Formule 1 kijken Engelse zender

Wil je Formule 1 kijken op een Engelse zender? Ontdek de top 5 beste opties en geniet van de spannende races met Engels commentaar. Lees verder!
Formule 1 kijken Engelse zender
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Formule 1 kijken via VPN
Formule 1 kijken via VPN
Bekijk Prijs »

VPN Nederland

Voordelen
Bekijk via Engelse zender Formule 1 met Engels commentaar. Lagere kosten dan F1 tv of Viaplay. F1 Engelse zenders kijken via telefoon, ipad of computer.
Nadelen
Je dient via een VPN verbinding te kijken.
Waar te koop?
Viaplay met Engels commentaar
Viaplay met Engels commentaar
Voordelen
Zelf kiezen voor Nederlands of Engels commentaar. Elke training, kwalificatie en race vanaf begin tot eind. Ook voorbeschouwing en nabeschouwing met analyses.
Nadelen
Viaplay is best prijzig.
Waar te koop?
Tip: Beste keuze
Engelse zenders via NordVPN
Engelse zenders via NordVPN
Voordelen
Bekijk alle F1 races via buitenlandse zenders waaronder Engelse. Direct gebruik maken in Nederland maar ook in het buitenland.
Nadelen
Je dient een VPN account aan te maken.
Waar te koop?

Beste Formule 1 kijken Engelse zenderKoopgids: Welke Formule 1 kijken Engelse zender is de beste koop van juni 2024?

Welke Engelse zender zendt Formule 1 uit?

In het Verenigd Koninkrijk worden Formule 1-races uitgezonden op Sky Sports F1 en op Channel 4. Sky Sports F1 heeft de exclusieve uitzendrechten voor alle Formule 1-races, terwijl Channel 4 een select aantal races per seizoen uitzendt.

Kan ik F1 kijken op BBC?

Nee, momenteel zendt de BBC geen Formule 1-races uit in het Verenigd Koninkrijk. De uitzendrechten voor de Formule 1 werden in 2012 overgenomen door Sky Sports en sindsdien hebben ze de exclusieve rechten om alle races uit te zenden. Channel 4 heeft echter wel de rechten om een select aantal races per seizoen uit te zenden.

Welke zender F1 UK?

In het Verenigd Koninkrijk worden Formule 1-races uitgezonden op Sky Sports F1 en op Channel 4. Sky Sports F1 heeft de exclusieve uitzendrechten voor alle Formule 1-races, terwijl Channel 4 een select aantal races per seizoen uitzendt. Sky Sports F1 biedt ook verschillende manieren om naar de race te kijken, waaronder live-uitzendingen, herhalingen en hoogtepunten, evenals analyses en interviews met experts en coureurs.

Wie doet Engels commentaar F1 TV?

Het commentaar voor F1 TV wordt verzorgd door verschillende commentatoren, afhankelijk van de regio. Voor de Engelse versie van F1 TV wordt het commentaar meestal verzorgd door Alex Jacques, een Britse commentator die eerder heeft gewerkt bij de GP3- en Formule 2-kampioenschappen. Alex wordt vaak bijgestaan door voormalige Formule 1-coureurs als David Coulthard en Martin Brundle voor analyses en inzichten tijdens de uitzendingen.

Hoe Engels commentaar Viaplay?

Viaplay is een streamingdienst die Formule 1-uitzendingen aanbiedt in verschillende landen, waaronder Scandinavië. Het commentaar voor de Engelse versie van Viaplay wordt verzorgd door verschillende commentatoren, afhankelijk van de regio. In Scandinavië wordt het commentaar meestal verzorgd door Viasat Sport-commentatoren zoals Jacob Hård, Janne Blomqvist en Frederik “Fredde Granberg” Granberg, die zorgen voor live-commentaar tijdens de races en ook analyses en inzichten delen tijdens de uitzendingen.

Ik ben op vakantie in Engeland hoe kan ik F1 kijken?

Als je op vakantie bent in Engeland, zijn er verschillende manieren om Formule 1-races te bekijken:

Sky Sports F1: Je kunt een abonnement nemen op Sky Sports F1 om alle Formule 1-races live te bekijken. Sky Sports biedt ook verschillende manieren om de race te kijken, waaronder herhalingen en hoogtepunten.

Channel 4: Channel 4 zendt een select aantal Formule 1-races per seizoen uit. Controleer hun tv-gids om te zien welke races ze uitzenden tijdens je verblijf.

BBC iPlayer: Hoewel de BBC geen Formule 1-races meer uitzendt, biedt BBC iPlayer wel hoogtepunten en samenvattingen van de races. Je hebt een BBC iPlayer-account nodig om toegang te krijgen tot de inhoud.

F1 TV Pro: F1 TV Pro is de officiële streamingdienst van de Formule 1 en biedt live-uitzendingen van alle Formule 1-races. Het enige wat je nodig hebt is een abonnement op F1 TV Pro en een compatibel apparaat zoals een computer, tablet of smartphone om de races te bekijken. Houd er rekening mee dat er mogelijk geografische beperkingen gelden, dus controleer of F1 TV Pro beschikbaar is in het Verenigd Koninkrijk voordat je een abonnement neemt.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Formule 1 kijken Engelse zender

Is het mogelijk om Formule 1 op een Engelse zender te kijken?

Ja, het is mogelijk om Formule 1 op een Engelse zender te kijken. Sky Sports F1 is de belangrijkste zender in het Verenigd Koninkrijk die de Formule 1 uitzendt.

Moet ik extra betalen om Formule 1 op een Engelse zender te kijken?

Ja, om Formule 1 op Sky Sports F1 te kunnen kijken, moet je meestal een abonnement afsluiten of een aparte pay-per-view vergoeding betalen.

Welke andere kanalen zenden Formule 1 uit in het Verenigd Koninkrijk?

Naast Sky Sports F1 heeft Channel 4 ook de rechten om bepaalde races uit te zenden. Deze races zijn gratis te bekijken, maar het aantal races dat ze uitzenden kan variëren.

Kan ik Formule 1 live kijken op een Engelse zender?

Ja, Sky Sports F1 biedt live uitzendingen van Formule 1-races, inclusief kwalificatiesessies en vooren nabeschouwingen.

Is het mogelijk om Formule 1 in het Engels te kijken zonder een abonnement op een Engelse zender?

Ja, er zijn enkele online streamingdiensten beschikbaar waar je Formule 1 in het Engels kunt bekijken zonder een abonnement op een Engelse zender. Een populaire optie is bijvoorbeeld F1 TV Pro, waar je toegang krijgt tot live-races en archiefmateriaal.

Top 5 Beste kopen
Logo