Tempur Matras

Op zoek naar het beste comfort en ondersteuning? Vergelijk de top 5 beste Tempur matrassen en ontdek jouw ideale slaapervaring.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
TEMPUR-matras Sensation Elite 25
TEMPUR-matras Sensation Elite 25
Voordelen
Met dit matras ben je voorzien van een koel slaapklimaat. De hoes van het matras is af te ritsen en uit te wassen. Je krijgt zeker 10 jaar garantie op het matras. Het matras is zeer geschikt voor buikslapers.
Nadelen
Je kunt het matras niet opvouwen als je het wilt opbergen.
TEMPUR-matras Original Elite 25
TEMPUR-matras Original Elite 25
Voordelen
Bied je het beste slaapcomfort. Het matras heeft een drukverlagende werking. Geeft jouw lichaam de beste ontspanning tijdens de nachtrust. Je kunt je matras schoon en mooi houden door de tijk af en toe te wassen.
Nadelen
Het matras is niet aan weers zijden te beslapen.
Tip: Beste keuze
TEMPUR-matras Sensation Suprême 21
TEMPUR-matras Sensation Suprême 21
Voordelen
Je hoeft er matras niet te keren. Je krijgt een lange garantie van 10 jaar op het matras. Het matras heeft een hoge veerkracht en voelt lekker zacht aan. Biedt de ondersteuning die je van een matras mag verwachten.
Nadelen
De prijs is iets aan de hoge kant, hoewel je topkwaliteit in huis haalt.
TEMPUR-matras Cloud Elite 25
TEMPUR-matras Cloud Elite 25
Voordelen
Het matras heeft een zeer goede ventilatie. Je krijgt optimale ondersteuning. Het matras is wel 25 centimeter dik. De tijk van het matras is afritsbaar, waardoor je het in de wasmachine kunt wassen.
Nadelen
Niet geschikt voor mensen die van een hard matras houden.
TEMPUR-matras Original Supreme 21
TEMPUR-matras Original Supreme 21
Voordelen
Ondersteunend matras met een stevig gevoel. Comfortabel slapen, dankzij de Cool Touch technologie. Je hoeft het matras voortaan niet meer te keren. Geschikt voor eigenlijk alle type slapers. Vormt zich perfect naar jouw lichaam.
Nadelen
De prijs is misschien wel wat hoog.

Beste Tempur MatrasKoopgids: Welke Tempur Matras is de beste koop van juni 2024?

Heb jij een oud matras dat toe is aan vervanging? Als je al even rondgekeken hebt ben je er vast al achter gekomen dat er veel verschillende soorten matrassen zijn waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een matras met metalen veren of een matras dat gemaakt is van traagschuim. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een matras gemaakt van traagschuim. Traagschuim is een materiaal die de laatste decennia nieuw op de markt is gekomen. Het is een modern materiaal dat verschillende voor- en nadelen heeft. Een aanbieder die bekend is geworden vanwege zijn hoogwaardige traagschuim matrassen is Tempur.

Wat is een traagschuim Tempur matras?

Een Tempur matras is gemaakt van een speciale vorm van traagschuim. Tempur is een Deens merk dat als een van de eerste merken is begonnen met het produceren van matrassen met traagschuim. Hierdoor heeft het merk enorm veel ervaring op het gebied van traagschuim, wat ertoe heeft geleid dat het merk zijn eigen traagschuim heeft ontwikkeld dat volgens een speciale methode gemaakt wordt. Dit maakt het traagschuim van Tempur dan ook uniek, waardoor je geen ander traagschuim matras zoals een Tempur matras zult vinden.

De voordelen van een traagschuim matras

Een van de belangrijkste voordelen van een traagschuim Tempur matras is dat het matras zich goed aan de vorm van het lichaam aanpast. Hierdoor word je als het ware door het matras omsloten. Een traagschuim matras zorgt ervoor dat de bredere delen van het lichaam, zoals de schouders en de heupen, verder in het matras kunnen zakken. Hierdoor komt er geen druk op het lichaam te liggen en licht de wervelkolom altijd in een rechte positie tijdens het slapen. Hierdoor kun je altijd comfortabel en zonder pijn op het matras liggen, wat er ook gelijk voor zorgt dat je minder woelt in de nacht. Een ander voordeel van een traagschuim Tempur matras is dat plaatselijke beweging niet doorgegeven wordt. Hierdoor heb je er geen last van als je partner zich ’s nachts omdraait.

De minpunten van een traagschuim matras

Aan traagschuim zijn ook enkele minpunten verbonden. Zo is traagschuim een materiaal dat veel warmte vasthoudt. Dit is vervelend voor mensen die het snel heet krijgen tijdens het slapen. Daarnaast kunnen traagschuim matrassen ook een chemische geur verspreiden als deze net uit de verpakking komen. Verder zijn er ook mensen die het helemaal niet fijn vinden om door hun matras ‘omarmd’ te worden, waardoor een traagschuim matras vaak minder aantrekkelijk is. Gelukkig is een Tempur matras is veel verschillende soorten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een harder of juist een zachter Tempur matras en zelfs kiezen voor een Tempur matras met Cooltouch technologie, een traagschuim matras dat prettig koel aanvoelt.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Tempur Matras

Wat is een Tempur matras en waarom zou ik er een moeten kopen?

Een Tempur matras is een type matras dat gemaakt is van traagschuim dat zich aanpast aan de vorm van uw lichaam. Het biedt optimale ondersteuning en vermindert drukpunten, waardoor u comfortabel kunt slapen. Het kan ook helpen bij het verminderen van rugen nekpijn.

Hoe lang gaat een Tempur matras mee?

Een Tempur matras heeft meestal een levensduur van ongeveer 10 jaar. Dit kan echter variëren afhankelijk van het gebruik en de verzorging van het matras. Het wordt aanbevolen om het matras regelmatig te draaien en te keren om slijtage gelijkmatig te verdelen.

Zijn Tempur matrassen geschikt voor mensen met allergieën?

Ja, Tempur matrassen zijn hypoallergeen en helpen bij het verminderen van allergische reacties. Het materiaal is ondoordringbaar voor huisstofmijt en andere allergenen, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën of astma.

Kan ik een Tempur matras uitproberen voordat ik er een koop?

Ja, veel winkels bieden de mogelijkheid om een Tempur matras uit te proberen voordat u er een koopt. Dit kan variëren van een kort bezoek aan de winkel om erop te liggen tot een proefperiode van enkele weken thuis. Dit stelt u in staat om te bepalen of het matras bij u past voordat u een definitieve beslissing neemt.

Zijn Tempur matrassen duurder dan andere matrassen?

Tempur matrassen kunnen inderdaad duurder zijn dan traditionele matrassen. Dit komt voornamelijk door het hoogwaardige materiaal en de technologie die wordt gebruikt bij de productie ervan. Het is echter belangrijk om te onthouden dat een Tempur matras een investering is in uw slaapcomfort en gezondheid, en dat het lang meegaat.

Top 5 Beste kopen
Logo