Daily Paper Hoodie
Bijgewerkt: Juli 2024

Daily Paper Hoodie

Daily Paper Hoodie

Met een Daily Paper hoodie kun je een trendy urban stijl creƫren. Dit komt doordat het bedrijf opties biedt die verder gaan dan de typische hoodie. Hoodies van Daily Paper zijn gemaakt met aandacht voor detail en hebben een eigentijdse pasvorm. Kies bijvoorbeeld voor een model met vleermuismouwen of eentje die cropped is. Natuurlijk is het herkenbare Daily Paper logo op elke hoodie te zien, waardoor het gelijk duidelijk is dat het om een Daily Paper Hoodie gaat. De Daily Paper hoodies passen goed bij zowel de meer sportieve als elegante mens, waardoor de hoodies geschikt zijn voor vrijwel iedereen.

 

Waar komt de hoodie vandaan?

In 1919 wat de eerste hoodie ontworpen. Het doel van deze sweater met capuchon was om arbeiders en sporters warm te kunnen houden. Toen universiteit spelers hun vriendinnen hun hoodies leenden, evolueerde de hoodie van een functionele warme trui tot een opzettelijk modestatement. In de jaren zeventig werd de hoodie ook populair in de hiphopscene. De hoodie had een extra voordeel voor de schoffies die in de ruige straten moesten overleven, de hoodie verborg namelijk hun identiteit. De hoodie wordt dan ook vaak in verband gebracht met crimineel gedrag. Gangsters maakten dankbaar gebruik van de verstopmogelijkheden van de hoodie, net als graffitikunstenaars en skateboarders op verboden terrein. De hoodie is in populariteit toegenomen toen de hip hop, punk en skate subculturen mainstream geaccepteerd werden, waardoor het criminele tintje er eigenlijk wel af is.

 

Waar komt Daily Paper vandaan?

Jefferson Osei, Hussein Suleiman en Abderrahmane Trabsini richtten Daily Paper op in 2010. Het bedrijf is begonnen als een lifestyle blog in 2008. Het werd al snel duidelijk dat er veel meer vraag was naar hun merk T-shirts dan naar de aangrijpende web verhalen van de mannen. Het Afrikaanse erfgoed van de drie ontwerpers is kenmerkend voor het merk en komt dan ook goed tot uiting in de ontwerpen. Het trio combineert klassieke stoffen en patronen met eigentijdse confectiekleding. De collecties omvatten alles van eenvoudige essentials met grafische prints tot stijlvolle bovenkleding en modieuze ontwerpen met een streetwise twist.

 

Daily Paper hoodies voor mannen en vrouwen

De hoodies van Daily Paper zijn zowel onder de mannen als vrouwen zeer populair. Als je naar het straatbeeld kijkt, zal het je dan ook niet verbazen dat er redelijk wat Daily Paper hoodies te zien zijn. De hoodies zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Het ontwerp is veelal met elkaar te vergelijken, het logo staat namelijk bijna altijd op de voorkant van de hoodie. Het logo wordt in verschillende lettertypes op de hoodie geplaatst, welke allemaal kenmerkend zijn voor het merk. 

Beste Daily Paper Hoodie aanbiedingen van Juli 2024