Thule Snowpack Skidrager
Bijgewerkt: Juli 2024

Thule Snowpack Skidrager

Thule Snowpack Skidrager

Ben jij een echte wintersportliefhebber? Dan wil jij jouw snowboard of ski’s natuurlijk ook veilig en makkelijk naar de wintersportbestemming meenemen. Een skidrager is daarvoor de meest ideale oplossing. Met een skidrager zorg je ervoor dat je voldoende ruimte hebt voor al jouw bagage, zodat je geen aparte dakkoffer nodig heeft. Een skidrager is daarnaast ook handig als jouw ski’s of snowboard niet in de auto passen en op een andere manier vervoerd moeten worden. Je bevestigt een skidrager op de dakdrager van de auto, waardoor jouw snowboard en ski’s veilig, makkelijk en stabiel op het dak van de auto meegenomen kunnen worden.

 

De Thule Snowpack Skidrager

Een bekend merk om een geschikte skidrager te kopen is Thule. Een veel gekozen variant is de Thule Snowpack Skidrager. Dit is een skidrager die geschikt is voor 1 tot 6 paar ski’s en 1 tot 4 snowboards, afhankelijk van het formaat dat je kiest. Hierdoor kun je dus voor het hele gezin of voor de hele vriendengroep de ski’s en snowboards met de auto meenemen. Daarnaast zorgt de skidrager er ook direct voor dat de ski’s en snowboards niet onnodig veel ruimte in de auto innemen, waardoor iedereen met gemak al zijn bagage mee op reis kan nemen en minder rekening hoeft te houden met het formaat van de bagage.

 

De voordelen van de Thule Snowpack Skidrager

Als je kiest voor de Thule Snowpack Skidrager heb je de keuze uit drie verschillende maten, namelijk Small, Medium en Large. De Thule Snowpack Skidrager Small is alleen geschikt voor ski’s, op de Medium en Large passen zowel ski’s als snowboards. Het voordeel van de Thule Snowpack Skidrager is dat het een strakke en aerodynamische skidrager is die geschikt is voor alle typen ski’s en snowboards. De Thule Snowpack Skidrager zorgt ervoor dat de ski’s stevig op hun plek gehouden worden door middel van zachte rubberen profielen. Deze profielen bieden voldoende houvast, zonder dat de oppervlakken van de ski’s bekrast worden. Daarnaast worden dikkere en moderne ski’s en snowboards met deze skidrager op een veilige manier vervoerd.

 

De Thule Snowpack Skidrager zorgt er daarnaast ook dat er meer ruimte ontstaat op het dak voor ski’s die zijn voorzien van hoge bindingen. Dit komt doordat de Thule Snowpack Skidrager wordt geleverd met verlengstukken die de drager kunnen verhogen. Daarnaast passen de Thule Snowpack Skidragers ook direct op de T-tracks van aluminium dakdrager stangen. Zo kun je de Thule Snowpack Skidrager zonder gereedschap via de geïntegreerde bevestigingsdelen eenvoudig monteren. 

Beste Thule Snowpack Skidrager aanbiedingen van Juli 2024