Thule Snowpack Skidrager

Op zoek naar de beste Thule Snowpack skidrager? Vergelijk de top 5 modellen en maak een weloverwogen keuze voor veilig en gemakkelijk vervoer van je ski's.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Thule SnowPack S 7322 skidrager
Thule SnowPack S 7322 skidrager
Voordelen
Je kunt wel twee paar ski’s monteren. De laadbreedte is ongeveer 25 centimeter. Je kunt de skidragers ook gebruiken voor het vervoeren van een snowboard. Dankzij het profiel worden de ski’s of het snowboard niet beschadigd.
Nadelen
Goede kwaliteit, hoewel de prijs wat aan de hoge kant is.
Thule SnowPack M 7324 skidrager
Thule SnowPack M 7324 skidrager
Voordelen
De skidrager is geschikt voor verschillende soorten ski’s. Je klemt ze eenvoudig vast door middel van een zacht rubberen profiel. Je kunt de skidrager zelfs openen en sluiten met handschoenen. Geschikt voor 4 paar ski’s of twee snowboards.
Nadelen
Je krijgt slechts 2 jaar garantie.
Tip: Beste keuze
Thule SnowPack L 7326 skidrager
Thule SnowPack L 7326 skidrager
Voordelen
Door middel van de grote drukknop kun je de skidrager openen en sluiten terwijl je handschoenen draagt. Ski’s of snowboarden worden stevig vastgeklemd dankzij het rubberen profiel. Wordt geleverd met bevestigingsmateriaal. Gemakkelijk te monteren op je auto.
Nadelen
Optioneel is een adapter leverbaar voor montage op stalen stangen.
Thule SnowPack Extender 7325 skidrager
Thule SnowPack Extender 7325 skidrager
Voordelen
Eenvoudig laden en lossen, omdat de skidrager uitschuifbaar is. Voortaan kun je wel 5 paar ski’s meenemen. Alle formaten ski’s en snowboards kunnen worden bevestigd. Je krijgt niet te maken met krassen op de oppervlakken, dankzij het rubberen profiel.
Nadelen
Voor een vierkante dakdrager heb je een adapter nodig.
Thule SnowPack M 7324 Black skidrager
Thule SnowPack M 7324 Black skidrager
Voordelen
Ook geschikt voor extra brede ski’s. De profielen zijn zacht en buigzaam, zodat er geen krassen kunnen ontstaan. Zeer goede prijs en kwaliteitverhouding. Voldoet aan alle veiligheidsnormen. Gemakkelijk openen dankzij de extra grote ontgrendelingsknop.
Nadelen
Als je een vierkante dakdrager hebt, dan kun je een adapter mee bestellen.

Beste Thule Snowpack SkidragerKoopgids: Welke Thule Snowpack Skidrager is de beste koop van april 2024?

Ben jij een echte wintersportliefhebber? Dan wil jij jouw snowboard of ski’s natuurlijk ook veilig en makkelijk naar de wintersportbestemming meenemen. Een skidrager is daarvoor de meest ideale oplossing. Met een skidrager zorg je ervoor dat je voldoende ruimte hebt voor al jouw bagage, zodat je geen aparte dakkoffer nodig heeft. Een skidrager is daarnaast ook handig als jouw ski’s of snowboard niet in de auto passen en op een andere manier vervoerd moeten worden. Je bevestigt een skidrager op de dakdrager van de auto, waardoor jouw snowboard en ski’s veilig, makkelijk en stabiel op het dak van de auto meegenomen kunnen worden.

De Thule Snowpack Skidrager

Een bekend merk om een geschikte skidrager te kopen is Thule. Een veel gekozen variant is de Thule Snowpack Skidrager. Dit is een skidrager die geschikt is voor 1 tot 6 paar ski’s en 1 tot 4 snowboards, afhankelijk van het formaat dat je kiest. Hierdoor kun je dus voor het hele gezin of voor de hele vriendengroep de ski’s en snowboards met de auto meenemen. Daarnaast zorgt de skidrager er ook direct voor dat de ski’s en snowboards niet onnodig veel ruimte in de auto innemen, waardoor iedereen met gemak al zijn bagage mee op reis kan nemen en minder rekening hoeft te houden met het formaat van de bagage.

De voordelen van de Thule Snowpack Skidrager

Als je kiest voor de Thule Snowpack Skidrager heb je de keuze uit drie verschillende maten, namelijk Small, Medium en Large. De Thule Snowpack Skidrager Small is alleen geschikt voor ski’s, op de Medium en Large passen zowel ski’s als snowboards. Het voordeel van de Thule Snowpack Skidrager is dat het een strakke en aerodynamische skidrager is die geschikt is voor alle typen ski’s en snowboards. De Thule Snowpack Skidrager zorgt ervoor dat de ski’s stevig op hun plek gehouden worden door middel van zachte rubberen profielen. Deze profielen bieden voldoende houvast, zonder dat de oppervlakken van de ski’s bekrast worden. Daarnaast worden dikkere en moderne ski’s en snowboards met deze skidrager op een veilige manier vervoerd.

De Thule Snowpack Skidrager zorgt er daarnaast ook dat er meer ruimte ontstaat op het dak voor ski’s die zijn voorzien van hoge bindingen. Dit komt doordat de Thule Snowpack Skidrager wordt geleverd met verlengstukken die de drager kunnen verhogen. Daarnaast passen de Thule Snowpack Skidragers ook direct op de T-tracks van aluminium dakdrager stangen. Zo kun je de Thule Snowpack Skidrager zonder gereedschap via de geïntegreerde bevestigingsdelen eenvoudig monteren.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Thule Snowpack Skidrager

Past de Thule Snowpack skidrager op alle types dakdragers?

Ja, de Thule Snowpack skidrager is ontworpen om te passen op alle gangbare types dakdragers, zoals vierkante, ronde en aerodynamische dakdragers.

Hoeveel paar ski’s kan de Thule Snowpack skidrager vasthouden?

De Thule Snowpack skidrager is verkrijgbaar in verschillende maten en kan variëren van het vasthouden van 2-4 paar ski’s, afhankelijk van het gekozen model.

Is de Thule Snowpack skidrager eenvoudig te monteren en te verwijderen?

Ja, de Thule Snowpack skidrager is voorzien van een eenvoudig montagesysteem en kan snel worden geïnstalleerd en verwijderd van uw dakdragers.

Biedt de Thule Snowpack skidrager ook bescherming voor mijn ski’s tijdens het transport?

Ja, de Thule Snowpack skidrager is voorzien van een zachte rubberen coating die uw ski’s beschermt tegen krassen en beschadigingen tijdens het transport.

Kan ik de Thule Snowpack skidrager ook gebruiken voor het vervoeren van snowboards?

Ja, de Thule Snowpack skidrager kan ook worden gebruikt voor het vervoeren van snowboards. De skidrager is voorzien van verstelbare rubberen armen die zich aanpassen aan de breedte van uw snowboard.

Top 5 Beste kopen
Logo