Filling Pieces Schoenen Heren
Bijgewerkt: Juni 2024

Filling Pieces Schoenen Heren

Filling Pieces Schoenen Heren

 

Als je op zoek bent naar nieuwe herenschoenen, is de kans groot dat je bij Filling Pieces schoenen heren terechtkomt. De herenschoenen van Filling Pieces zijn voor allerlei gelegenheden geschikt. Dit komt doordat de schoenen zeer flexibel zijn ontworpen, waardoor ze bij verschillende kledingstukken passen. De kleuren van de schoenen zijn daarnaast veelal zwart of wit, wat de schoenen nog makkelijker te combineren maakt. Bij het ontwerpen van de schoenen speelt niet alleen de veelzijdigheid een grote rol, maar ook een goede schoenzool. De schoenen van Filling Pieces staan erom bekend dat ze als gegoten zitten bij de drager, wat de schoenen erg comfortabel maakt.

 

Wie is Filling Pieces

Filling Pieces is een nieuw bedrijf. Guillaume Philibert richtte het bedrijf op in 2009 toen hij nog maar 19 jaar oud was. Guillaume had een grote collectie schoenen in zijn kast staan omdat hij zo van schoenen hield. Hij had in zijn collectie verschillende designer schoenen, maar het viel hem al snel op dat er veel mensen rondliepen met vergelijkbare schoenen. Hij vroeg zich af hoe een bedrijf zo veel kon vragen voor een sneaker als die niet eens exclusief is? Hij constateerde een vacuüm in de schoenenindustrie, evenals een scheiding tussen de high-end en streetwear markten. Een schoenenbedrijf dat ergens in het midden valt als het gaat om kwaliteit, exclusiviteit en prijs.

 

De visie van Filling Pieces

In 2009 begon Guillaume Philibert schoenen te ontwikkelen met de gedachte dat ze betaalbaar moesten zijn. Zijn eerste creatie, de low top, was een schoen die high fashion met streetwear verenigde. Het doel van Guillaume's ontwerp was om een elegante schoen te maken die toch redelijk geprijsd was. Daarnaast wilde hij ook dat het een schoen zou zijn die beide geslachten konden dragen.

 

Wat de Filling pieces schoenen heren zo populair maakt

We zoeken allemaal vroeg of laat naar een nieuw paar schoenen in winkels of online. De ene keer zoek je een zomerschoen en de andere keer zoek je een laars voor de winter. De een zoekt hierbij naar een ontwerp voor als hij goed gekleed is. De ander concentreert zich meer op een keuze die een sportieve uitstraling heeft. Filling Pieces is in beide gevallen een merk dat snel naar boven komt. De schoenen garanderen dat je opvalt, of het nu onder vrienden is of op straat. Het eindproduct van de schoenmakerij is eigenlijk met geen enkel ander merk te vergelijken. De schoenen zijn comfortabel om te dragen, zoals je mag verwachten van schoenen gemaakt door Filling Pieces. De schoenen zijn daarnaast ook bedoeld om jarenlang tevreden gedragen te worden. Verder zijn de schoenen ook nog eens makkelijk aan te trekken, waardoor je snel de deur uit gaat. Mannen die de schoenen van Filling Pieces dragen, lopen comfortabel terwijl ze mooi schoeisel dragen.

Beste Filling Pieces Schoenen Heren aanbiedingen van Juni 2024