Zuiver Ridge Rib Stoel
Bijgewerkt: Maart 2023

Zuiver Ridge Rib Stoel

Zuiver Ridge Rib Stoel

Een nieuwe trend op het gebied van wonen is de Ridge Rib stoel. Dit is een stoel met geribbelde stof als bekleding. Het design is simpel en elegant en de stoel kan overal geplaatst worden. Je kunt de Ridge Rib stoel als eetkamerstoel gebruiken, maar het is ook een prima stoel voor op kantoor bijvoorbeeld. Bovendien is de Ridge Rib stoel ook verkrijgbaar in een barhoogte variant. Omdat het design zo simpel is, kun je deze stoel in iedere interieurstijl laten passen. Je hoeft alleen de juiste kleur te kiezen voor de bekleding. 

 

Zuiver Ridge Rib stoel variaties

De Ridge Rib stoel is van Zuiver en heeft misschien meer opties dan je zou denken. Het frame is van chroom en er is ook een optie voor een matte afwerking hiervan. De bekleding is er in allerlei kleuren. Er zijn felle kleuren, basic kleuren, donkere kleuren en ga zo maar door. Van okergeel en olijfgroen tot oranje en babyblauw. Er is zelfs een hele lijn met echte vintage stoffen voor de bekleding. De Ridge Rib stoel heeft ook een vintage look, die door de echt vintage bekleding helemaal wordt afgemaakt. Je kunt kiezen voor een stoel met of zonder armleuningen.

 

Waar te koop voor welke prijs

Op de website van Zuiver kun je verkooppunten vinden voor de Ridge Rib stoel. Vaak kom je ze ook tegen in woonwinkels waar designmeubelen verkocht worden. De eetkamerstoel, dus het standaardmodel, kost € 129 of € 149 euro, afhankelijk van de afwerking van het frame. Je kunt ze bij sommige winkels in een set van twee kopen. Andere varianten van de Ridge Rib stoel hebben weer andere prijzen en ook per winkel kan de prijs nog verschillen. Behalve designmeubelzaken, verkopen ook webshops de stoelen. Niet alleen webshops voor meubelzaken, maar bijvoorbeeld ook Wehkamp en Bol.com

 

Andere vergelijkbare stoelen voor minder geld

Er zijn op dit moment veel meer stoelen in omloop met geribbelde bekleding, en er zijn ook stoelen van Zuiver met andere bekleding. Het retro model van de Zuiver Ridge Rib stoel is op dit moment erg populair. Daarom zul je ook vergelijkbare modellen vinden in andere meubelzaken die goedkopere producten hebben in plaats van enkel designproducten. Wie geen geld heeft voor designmeubelen of het dat geld niet waard vindt, kan gerust bij een Kwantum of Leen Bakker terecht voor vergelijkbare stoelen. Van Zuiver kun je ook andere stoelen met ribbelstof kopen. Deze hebben bijvoorbeeld een zwart frame in plaats van zilverkleurig. 
 

Beste Zuiver Ridge Rib Stoel aanbiedingen van Maart 2023