Zerowater

Wil je het beste ZeroWater-filter vinden? Ontdek de top 5 beste ZeroWater-producten en vergelijk functies, prijzen en kwaliteit voor zuiver drinkwater.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
ZeroWater Waterfilter - 4-Pack - Waterkan Vervangingsfilters
ZeroWater Waterfilter - 4-Pack - Waterkan Vervangingsfilters
Voordelen
De filters halen alle giftige stoffen uit het water. Zorgt voor een verbeterde gezondheid. Eenvoudig te vervangen. Verpakking van 4 stuks waardoor je een kleine voorraad in huis hebt. Wordt geleverd met TDS-meter om het water te controleren.
Nadelen
De prijs voor de filters ligt hoger dan reguliere waterfilters.
ZeroWater Waterkan - met TDS Meter - 1,7 L
ZeroWater Waterkan - met TDS Meter - 1,7 L
Voordelen
Met TDS-meter. Een grote inhoud van 1,7 liter. Geleverd met een gratis waterfilter. Al het vuil wordt door de waterkan met filter uit het water gefilterd, waaronder chroom en lood. Maakt gebruik van 5 verschillende filter technologieën.
Nadelen
De kan laten vallen kan een breuk opleveren.
Tip: Beste keuze
ZeroWater Waterfilter - 8-Pack - Waterkan Vervangingsfilters
ZeroWater Waterfilter - 8-Pack - Waterkan Vervangingsfilters
Voordelen
Grote voorraad van 8 waterfilters. De filters maken gebruik van een 5 laags filtersysteem voor optimale filtering. Zorgt voor een neutrale smaak van het water.
Nadelen
De waterfilters van zerowater zijn iets duurder dan een gemiddeld waterfilter.
ZeroWater - 4,7 liter Water filter kan - met Gratis Waterfilter & TDS meter – Kraantje
ZeroWater - 4,7 liter Water filter kan - met Gratis Waterfilter & TDS meter – Kraantje
Voordelen
Extra grote kan van 4,7 liter. Met handig waterkraantje om water te kunnen tappen. Geleverd met gratis waterfilter en TDS-meter. Ideaal om glazen en flessen mee te vullen.
Nadelen
De waterkan heeft een groter formaat en neemt meer ruimte in.
ZeroWater 9 liter Waterfilter met Kraantje - Gratis Waterfilter & TDS meter
ZeroWater 9 liter Waterfilter met Kraantje - Gratis Waterfilter & TDS meter
Voordelen
Stijlvol ontworpen waterkan van 9 liter. Met handig kraantje. Filter in één keer een grote hoeveelheid water.
Nadelen
De exacte levensduur is vooraf niet precies duidelijk.

Beste ZerowaterKoopgids: Welke Zerowater is de beste koop van februari 2024?

Je kunt bij Zerowater terecht voor een groot assortiment waterfilterkannen waar je een Zerowater filter in kunt doen. Met Zerowater zorg je ervoor dat je enkel nog schoon en puur drinkwater drinkt. De filtersystemen van Zerowater zijn speciaal ontworpen om jou water zo schoon mogelijk te maken. Ieder filter is voorzien van verschillende lagen waarmee vuil uit het water weg gefilterd kan worden om uiteindelijk puur drinkwater over te houden.

Minder vervuild water

Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar water dat minder vervuild is. Vaak kom je in dit geval uit bij flessenwater. Het enige nadeel van flessenwater is dat het water bijdraagt aan meer plastic afval. Als je kiest voor Zerowater kies je voor minder vervuild water dat ook minder belastend is voor het milieu. Je hebt niet meer te maken met veel plastic afval en hoeft daarnaast ook geen flessenwater meer te kopen in de winkel. Bij een gemiddelde TDS staat een filter gelijk aan meer dan 100 plastic flessen, wat een behoorlijk verschil is. Zerowater is daarnaast ook bezig met het opzetten van een programma voor filter inzameling.

De werking van een Zerowater waterfilter

Een Zerowater waterfilter is direct in normaal kraanwater te gebruiken. Met een waterfilter van Zerowater worden alle opgeloste stoffen uit het water gehaald, waardoor er enkel schoon drinkwater achterblijft. Met een goed waterfilter blijven wel alle mineralen behouden, maar worden enkel de vuiltjes uit het water gefilterd. Met een 2-traps filter wordt al een deel van de oppervlakte actieve stoffen uit het water gefilterd. Met een 5-traps filter gaat de filtratie nog een stuk beter. Hierdoor wordt er met een Zerowater filter ook effectief lood, PFAS en chroom uit het water gefilterd.

Welke stoffen worden er met een Zerowater filter gefilterd?

Een Zerowater filter filtert heel veel verschillende stoffen uit normaal kraanwater. Veel koolstoffilters filteren al kalk uit het water, maar een Zerowater filter filtert nog veel meer stoffen uit het water. Zo worden ook lood, chloor, fluoride en glyfosaat uit het water gefilterd. Een Zerowater filter bestaat uit 5 lagen die maar liefst 99% van de opgeloste vaste stoffen uit het water kunnen filteren. Dit is al bijna 50% meer dan andere waterfilters. Hierdoor komt de smaak van het water een stuk beter tot zijn recht. Een Zerowater filter is ook te gebruiken om water waar thee of koffie mee gezet wordt te filteren en de smaak van de thee of koffie nog beter naar voren te laten komen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Zerowater

Wat is ZeroWater en hoe werkt het?

ZeroWater is een merk van waterfilters die zijn ontworpen om water te zuiveren en ongewenste stoffen te verwijderen. Het gebruikt een vijfstaps filtratieproces, inclusief een ionenwisselaar en een actieve koolstoffilter, om het water vrij te maken van opgeloste vaste stoffen, chemicaliën, zware metalen en andere verontreinigingen.

Hoe lang gaat een ZeroWater-filter mee?

De levensduur van een ZeroWater-filter is afhankelijk van de waterkwaliteit en het dagelijks gebruik. Over het algemeen wordt aanbevolen om het filter elke 2-3 maanden te vervangen, of wanneer de TDS-meter (Total Dissolved Solids) een waarde hoger dan 006 ppm aangeeft.

Is ZeroWater geschikt voor het verwijderen van lood uit water?

Ja, ZeroWater is effectief in het verwijderen van lood uit water. Het vijfstaps filtratieproces is ontworpen om verschillende verontreinigingen, waaronder lood, te elimineren en water schoon en veilig te maken voor consumptie.

Kan ik ZeroWater gebruiken voor het filteren van kraanwater?

Ja, ZeroWater is speciaal ontworpen om kraanwater te filteren en te zuiveren. Het verwijdert ongewenste stoffen zoals chloor, fluoride, lood, kwik en andere verontreinigingen die in kraanwater kunnen voorkomen.

Is het noodzakelijk om het water te testen met de meegeleverde TDS-meter?

Hoewel het niet noodzakelijk is om het water te testen met de meegeleverde TDS-meter, kan het wel helpen om de effectiviteit van het ZeroWater-filter te controleren. Door het water te testen voordat je het filtert en daarna opnieuw te testen, kun je het verschil in de TDS-waarde zien en bevestigen dat het filter goed werkt.

Top 5 Beste kopen
Logo