Zerowater
Bijgewerkt: Juni 2024

Zerowater

Zerowater

Je kunt bij Zerowater terecht voor een groot assortiment waterfilterkannen waar je een Zerowater filter in kunt doen. Met Zerowater zorg je ervoor dat je enkel nog schoon en puur drinkwater drinkt. De filtersystemen van Zerowater zijn speciaal ontworpen om jou water zo schoon mogelijk te maken. Ieder filter is voorzien van verschillende lagen waarmee vuil uit het water weg gefilterd kan worden om uiteindelijk puur drinkwater over te houden.

 

Minder vervuild water

Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar water dat minder vervuild is. Vaak kom je in dit geval uit bij flessenwater. Het enige nadeel van flessenwater is dat het water bijdraagt aan meer plastic afval. Als je kiest voor Zerowater kies je voor minder vervuild water dat ook minder belastend is voor het milieu. Je hebt niet meer te maken met veel plastic afval en hoeft daarnaast ook geen flessenwater meer te kopen in de winkel. Bij een gemiddelde TDS staat een filter gelijk aan meer dan 100 plastic flessen, wat een behoorlijk verschil is. Zerowater is daarnaast ook bezig met het opzetten van een programma voor filter inzameling.

 

De werking van een Zerowater waterfilter

Een Zerowater waterfilter is direct in normaal kraanwater te gebruiken. Met een waterfilter van Zerowater worden alle opgeloste stoffen uit het water gehaald, waardoor er enkel schoon drinkwater achterblijft. Met een goed waterfilter blijven wel alle mineralen behouden, maar worden enkel de vuiltjes uit het water gefilterd. Met een 2-traps filter wordt al een deel van de oppervlakte actieve stoffen uit het water gefilterd. Met een 5-traps filter gaat de filtratie nog een stuk beter. Hierdoor wordt er met een Zerowater filter ook effectief lood, PFAS en chroom uit het water gefilterd.

 

Welke stoffen worden er met een Zerowater filter gefilterd?

Een Zerowater filter filtert heel veel verschillende stoffen uit normaal kraanwater. Veel koolstoffilters filteren al kalk uit het water, maar een Zerowater filter filtert nog veel meer stoffen uit het water. Zo worden ook lood, chloor, fluoride en glyfosaat uit het water gefilterd. Een Zerowater filter bestaat uit 5 lagen die maar liefst 99% van de opgeloste vaste stoffen uit het water kunnen filteren. Dit is al bijna 50% meer dan andere waterfilters. Hierdoor komt de smaak van het water een stuk beter tot zijn recht. Een Zerowater filter is ook te gebruiken om water waar thee of koffie mee gezet wordt te filteren en de smaak van de thee of koffie nog beter naar voren te laten komen. 

Beste Zerowater aanbiedingen van Juni 2024