Magna Tiles

Op zoek naar de beste Magna Tiles? Ontdek hier onze top 5 vergelijking voor de meest duurzame, creatieve en leerzame bouwsets.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Magna-Tiles Clear Colors 32 Piece Set
Magna-Tiles Clear Colors 32 Piece Set
Voordelen
Helpen kinderen bij het maken van bouwwerken, zowel plat als 3D. Leuk voor jonge kinderen, maar ook voor wat oudere kinderen. De tegels zijn gemaakt van hoogwaardig ABS. Onbreekbaar en eenvoudig te reinigen.
Nadelen
Niet geschikt voor hele jonge kinderen.
Magna-Tiles Clear Colors 100 Piece Set
Magna-Tiles Clear Colors 100 Piece Set
Voordelen
Zeer grote set van 100 stuks. Geschikt om oneindig veel bouwwerken mee te maken. De set bestaat uit driehoeken en vierkanten van verschillende afmetingen en kleuren. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit ABS.
Nadelen
Doordat de set groter is ligt de prijs wat hoger dan ander magneet speelgoed.
Tip: Beste keuze
Magna-Tiles Clear Colors Deluxe set Magnetische Tegels - 48 delig
Magna-Tiles Clear Colors Deluxe set Magnetische Tegels - 48 delig
Voordelen
Leuk om binnen en buiten mee te spelen. Goed als educatieve hulpbron. Kan gecombineerd worden met alle andere Magna Tiles set. Afgewerkt met heldere en niet-giftige materialen.
Nadelen
Bevat kleine onderdelen, niet geschikt voor kinderen onder de 2 jaar.
Magna-Tiles - Jungle Animals - bouwspeelgoed - 25 piece set
Magna-Tiles - Jungle Animals - bouwspeelgoed - 25 piece set
Voordelen
Unieke Magna Tiles set met jungle dieren. Bestaat uit 25 onderdelen. Leuk voor jonge en oudere kinderen. Ziet er boeiend uit dankzij het unieke ontwerp.
Nadelen
Er zitten maar 25 onderdelen in dit Magna Tiles speelpakket.
Magna-Tiles Dino World | 40-Piece Set
Magna-Tiles Dino World | 40-Piece Set
Voordelen
Met dino figuren. Leuk voor kinderen die gek zijn op dinosaurussen. Leuk om een eigen dinowereld mee te creëren. De set bestaat uit vierkanten, driehoeken, rechthoeken en halve cirkels. Leuk om mee te spelen en stimuleert het ruimtelijke en technische inzicht.
Nadelen
Een hoge prijs voor een kleine set.

Beste Magna TilesKoopgids: Welke Magna Tiles is de beste koop van februari 2024?

Met Magna Tiles kun je de fantasie prikkelen en de creativiteit de vrije loop laten. Magna Tiles zijn zeer kleurrijk en erg leuk voor kinderen. Het speelgoed bestaat uit magnetische tegels die je aan elkaar kunt verbinden door ze aan elkaar vast te klikken. Hierdoor kun je veel verschillende en mooie bouwwerken maken. Het is constructiespeelgoed waar je heel eenvoudig platte kunstwerken mee kunt maken, maar ook de mooiste en meest ingenieuze 3D bouwwerken en objecten mee kunt maken. Magna Tiles is hierdoor erg leuk voor de jonge architecten die graag met 3D objecten aan het spelen zijn. Met Magna Tiles genieten kinderen van uren speelplezier, zowel samen als alleen.

Voor welke leeftijd is Magna Tiles?

Magna Tiles is speelgoed dat eigenlijk geschikt is voor iedere leeftijd. Voor kleine kinderen is Magna Tiles ideaal voor het ontwikkelen van de motoriek. Daarnaast stimuleert het speelgoed ook de verbeeldingskracht. Als een kind wat ouder wordt, wordt het kind door het speelgoed aangemoedigd om vrij te gaan spelen en hun eerste stappen te zetten richting het STEM-leren (Science, Technology, Engineering en Mathematics). Het STEM-leren is een goede voorbereiding op de toekomst van het kind.

De naam Magna Tiles 

De naam Magna Tiles is afkomstig vanaf het Engels, namelijk vanaf magnetic tiles. De naam zegt het al: het gaat bij dit speelgoed over magnetische tegels. De magnetische tegels hebben een plat ontwerp en zijn van kunststof gemaakt. De randen van de tegels zijn magnetisch. Doordat de randen magnetisch zijn, kun je de tegels aan elkaar klikken om er vormen en bijzondere bouwwerken mee te maken. Het spelen met Magna Tiles zorgt ervoor dat kinderen kleuren beter leren herkennen, dat er aan hun motoriek gewerkt wordt, dat kinderen beter leren tellen en dat ze geometrische vormen leren ontdekken. Ook het ruimtelijke inzicht wordt door Magna Tiles verbeterd. Er zijn geen spelregels verbonden aan Magna Tiles, waardoor kinderen de volledige vrijheid hebben tijdens het spelen.

Maak platte en driedimensionale bouwwerken

Je kunt Magna Tiles gebruiken om platte bouwwerken mee te maken of om driedimensionale bouwwerken zoals kubussen mee te maken. De driedimensionale bouwwerken zijn erg stevig en zullen bij een goede constructie niet zomaar omvallen. De kubussen, prisma’s, balken en piramides van Magna Tiles zijn voorzien van vrolijke kleuren, wat het speelgoed zeer aantrekkelijk maakt voor kinderen. Je kunt iedere speelset van het merk met elkaar combineren, waardoor je oneindig veel bouwwerken kunt maken.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Magna Tiles

Wat zijn Magna-Tiles?

Magna-Tiles zijn magnetische bouwblokken die bestaan uit driehoeken en vierkanten. Ze zijn gemaakt van duurzaam plastic en hebben magneten aan de randen, waardoor ze gemakkelijk aan elkaar kunnen worden geklikt.

Voor welke leeftijd zijn Magna-Tiles geschikt?

Magna-Tiles zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Ze zijn ontworpen om de creativiteit, fijne motoriek en ruimtelijk inzicht van jonge kinderen te stimuleren.

Wat kan je bouwen met Magna-Tiles?

Met Magna-Tiles kunnen kinderen allerlei structuren, gebouwen en vormen bouwen. Ze kunnen worden gebruikt om eenvoudige 2D-patronen te maken of om complexe 3D-constructies te bouwen, zoals torens, kastelen, bruggen en meer.

Hoe kunnen Magna-Tiles de ontwikkeling van kinderen bevorderen?

Magna-Tiles bevorderen de ontwikkeling van kinderen op verschillende gebieden. Ze stimuleren de creativiteit, versterken de fijne motoriek, verbeteren het ruimtelijk inzicht en bevorderen probleemoplossend denken.

Zijn Magna-Tiles veilig voor kinderen?

Ja, Magna-Tiles zijn veilig voor kinderen. Ze zijn gemaakt van niet-giftig plastic en de magneten zijn veilig ingebed in de randen van de blokken. Het is echter nog steeds belangrijk om toezicht te houden op jonge kinderen tijdens het spelen met Magna-Tiles om ervoor te zorgen dat ze de stukken niet inslikken.

Top 5 Beste kopen
Logo