Magna Tiles
Bijgewerkt: Juli 2024

Magna Tiles

Magna Tiles

Met Magna Tiles kun je de fantasie prikkelen en de creativiteit de vrije loop laten. Magna Tiles zijn zeer kleurrijk en erg leuk voor kinderen. Het speelgoed bestaat uit magnetische tegels die je aan elkaar kunt verbinden door ze aan elkaar vast te klikken. Hierdoor kun je veel verschillende en mooie bouwwerken maken. Het is constructiespeelgoed waar je heel eenvoudig platte kunstwerken mee kunt maken, maar ook de mooiste en meest ingenieuze 3D bouwwerken en objecten mee kunt maken. Magna Tiles is hierdoor erg leuk voor de jonge architecten die graag met 3D objecten aan het spelen zijn. Met Magna Tiles genieten kinderen van uren speelplezier, zowel samen als alleen.

 

Voor welke leeftijd is Magna Tiles?

Magna Tiles is speelgoed dat eigenlijk geschikt is voor iedere leeftijd. Voor kleine kinderen is Magna Tiles ideaal voor het ontwikkelen van de motoriek. Daarnaast stimuleert het speelgoed ook de verbeeldingskracht. Als een kind wat ouder wordt, wordt het kind door het speelgoed aangemoedigd om vrij te gaan spelen en hun eerste stappen te zetten richting het STEM-leren (Science, Technology, Engineering en Mathematics). Het STEM-leren is een goede voorbereiding op de toekomst van het kind.

 

De naam Magna Tiles 

De naam Magna Tiles is afkomstig vanaf het Engels, namelijk vanaf magnetic tiles. De naam zegt het al: het gaat bij dit speelgoed over magnetische tegels. De magnetische tegels hebben een plat ontwerp en zijn van kunststof gemaakt. De randen van de tegels zijn magnetisch. Doordat de randen magnetisch zijn, kun je de tegels aan elkaar klikken om er vormen en bijzondere bouwwerken mee te maken. Het spelen met Magna Tiles zorgt ervoor dat kinderen kleuren beter leren herkennen, dat er aan hun motoriek gewerkt wordt, dat kinderen beter leren tellen en dat ze geometrische vormen leren ontdekken. Ook het ruimtelijke inzicht wordt door Magna Tiles verbeterd. Er zijn geen spelregels verbonden aan Magna Tiles, waardoor kinderen de volledige vrijheid hebben tijdens het spelen.

 

Maak platte en driedimensionale bouwwerken

Je kunt Magna Tiles gebruiken om platte bouwwerken mee te maken of om driedimensionale bouwwerken zoals kubussen mee te maken. De driedimensionale bouwwerken zijn erg stevig en zullen bij een goede constructie niet zomaar omvallen. De kubussen, prisma’s, balken en piramides van Magna Tiles zijn voorzien van vrolijke kleuren, wat het speelgoed zeer aantrekkelijk maakt voor kinderen. Je kunt iedere speelset van het merk met elkaar combineren, waardoor je oneindig veel bouwwerken kunt maken. 

Beste Magna Tiles aanbiedingen van Juli 2024