Wiesbaden Douchecabine
Bijgewerkt: Juli 2024

Wiesbaden Douchecabine

Wiesbaden Douchecabine

Wiesbaden is expert op het gebied van badkamers en de inrichting van badkamers. Je kunt bij Wiesbaden voor alles terecht, van toiletpot tot kraan en van bad tot accessoires. Je vindt er dus ook een Wiesbaden douchecabine. Een Wiesbaden douchecabine is er in meerdere varianten, dus de kans dat jouw ideale douchecabine hiertussen zit is aannemelijk. Er zijn ronde en vierkante douchecabines met verschillende formaten en afwerkingen. Genoeg keuze dus wanneer je zoekt naar een Wiesbaden douchecabine. Alleen al voor een ronde douchecabine heb je meerdere opties. 

 

Ronde Wiesbaden douchecabine

Voor een ronde Wiesbaden douchecabine kies je bijvoorbeeld de Bold, Double of Sphere douchecabine. De Bold is 90 bij 90 en heeft schuifdeuren. Bovendien is deze met nanocoating afgewerkt waardoor de douchecabine langer mee gaat. De Double heeft draaideuren en is er in de formaten 90 bij 90 en 100 bij 100. Die tweede is dus groter dan de Bold. De Sphere is er ook in twee varianten en heeft weer alleen een formaat van 90 bij 90. Het verschil is naar welke kant de draaideur van de Sphere Wiesbaden douchecabine opent: links of rechts. 

 

Vierkante douchecabines

Er zijn meer varianten als je zoekt naar een vierkante Wiesbaden douchecabine. Waar je dan over na kunt denken is hoe je de deur van de douchecabine wil openen. Er zijn bijvoorbeeld de single Wiesbaden douchecabines, waarbij één zijde van de cabine een deur is die je kunt openen. Maar er zijn ook dubbele deuren, waarbij beide zijden een deur hebben die open kan. Of kies voor de hoek instap. Hier is een dubbele deur, maar dan aan het hoekpunt van de twee zijden van de douchecabine. 

 

Enkel, dubbel of hoek

Voor één deur of een dubbele deur ben je snel klaar. Je kunt uit de twee eerdergenoemde formaten kiezen: 100 bij 100 en 90 bij 90. Voor de enkele deur kijk je naar de Single Wiesbaden douchecabine, voor de dubbele deur kijk je naar de Twice Wiesbaden douchecabine. De hoek instap vind je zowel in de Corner douchecabines als bij de Skyline douchecabines. Ook de Corner douchecabines zijn verkrijgbaar in 90 bij 90 en 100 bij 100. 

 

Zwarte details

De Skyline douchecabines hebben zwarte randen, erg populair in moderne badkamers op dit moment. Deze heeft een derde optie voor het formaat: 80 bij 80. Ook de swingdeur met zijwand Wiesbaden douchecabines hebben zwarte randen, maar dus één deur. Ze zijn er in 100 bij 100 en 90 bij 90. Tot slot is er de 5-hoekige Wiesbaden douchecabine met de naam Pentagon. Hier zit de deur op een schuin stuk. Je vindt deze douchecabine in twee formaten. Alle Wiesbaden douchecabines zijn afgewerkt met nanocoating. 

Beste Wiesbaden Douchecabine aanbiedingen van Juli 2024