Wiesbaden Douchecabine

Ontdek de top 5 Wiesbaden douchecabines, beoordeeld op ontwerp, functionaliteit en prijs. Vind de ideale cabine voor jouw badkamer!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Wiesbaden Uni swingdeur met zijwand
Wiesbaden Uni swingdeur met zijwand
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
inclusief de wandprofielen, beide wandprofielen zijn verstelbaar, universeel installeer baar, verstelbaar, veiligheidsglas met extra antiklak laag,
Nadelen
de afmetingen zijn 2 a 3 cm kleiner, zonder douchebak,
Wiesbaden Pentagon vijfhoek douchecabine
Wiesbaden Pentagon vijfhoek douchecabine
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
met muurprofiel, aluminium magneetprofielen, omkeerbaar, verstelbaar, met antikalkbehandeling, met handvat, geschikt voor een tegelvloer,
Nadelen
zonder douchebak, er mogen geen bijtende schoonmaakmiddelen worden gebruikt, geen pendeldeur, niet geschrikt voor een u montage,
Tip: Beste keuze
Wiesbaden Corner hoekinstap
Wiesbaden Corner hoekinstap
Bekijk Prijs »

Badkamerxxl

Voordelen
met 2 draaideuren, antiklakbehandeling, meerdere formaten verkrijgbaar, ideaal voor kleinere badkamers, de deuren slijten minder snel door de afwateringsprofielen,
Nadelen
zonder douchebak, de douchecabine moet kleinere zijn dan je douchebak, deuren kunnen alleen naar buiten worden geopend,
Wiesbaden Twice Shower Dubbele swingdeur
Wiesbaden Twice Shower Dubbele swingdeur
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
lekdorpel aan de onderzijde, verstelbaar, met afdekstrips voor de geschroefde profielen, antikalkaanslag,
Nadelen
zonder douchebak, het zijn geen easy clean douchewanden,
Wiesbaden Skyline hoekinstap
Wiesbaden Skyline hoekinstap
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
voorzien van verticale grepen, makkelijk te openen en te sluiten, Glas is behandeld met NANO coating, strak design en kan eventueel geplaatst worden in een kleine badkamer,
Nadelen
Deze douchecabine wordt standaard geleverd met douchebak, apart bijbestellen.

Beste Wiesbaden DouchecabineKoopgids: Welke Wiesbaden Douchecabine is de beste koop van maart 2024?

Wiesbaden is expert op het gebied van badkamers en de inrichting van badkamers. Je kunt bij Wiesbaden voor alles terecht, van toiletpot tot kraan en van bad tot accessoires. Je vindt er dus ook een Wiesbaden douchecabine. Een Wiesbaden douchecabine is er in meerdere varianten, dus de kans dat jouw ideale douchecabine hiertussen zit is aannemelijk. Er zijn ronde en vierkante douchecabines met verschillende formaten en afwerkingen. Genoeg keuze dus wanneer je zoekt naar een Wiesbaden douchecabine. Alleen al voor een ronde douchecabine heb je meerdere opties.

Ronde Wiesbaden douchecabine

Voor een ronde Wiesbaden douchecabine kies je bijvoorbeeld de Bold, Double of Sphere douchecabine. De Bold is 90 bij 90 en heeft schuifdeuren. Bovendien is deze met nanocoating afgewerkt waardoor de douchecabine langer mee gaat. De Double heeft draaideuren en is er in de formaten 90 bij 90 en 100 bij 100. Die tweede is dus groter dan de Bold. De Sphere is er ook in twee varianten en heeft weer alleen een formaat van 90 bij 90. Het verschil is naar welke kant de draaideur van de Sphere Wiesbaden douchecabine opent: links of rechts.

Vierkante douchecabines

Er zijn meer varianten als je zoekt naar een vierkante Wiesbaden douchecabine. Waar je dan over na kunt denken is hoe je de deur van de douchecabine wil openen. Er zijn bijvoorbeeld de single Wiesbaden douchecabines, waarbij één zijde van de cabine een deur is die je kunt openen. Maar er zijn ook dubbele deuren, waarbij beide zijden een deur hebben die open kan. Of kies voor de hoek instap. Hier is een dubbele deur, maar dan aan het hoekpunt van de twee zijden van de douchecabine.

Enkel, dubbel of hoek

Voor één deur of een dubbele deur ben je snel klaar. Je kunt uit de twee eerdergenoemde formaten kiezen: 100 bij 100 en 90 bij 90. Voor de enkele deur kijk je naar de Single Wiesbaden douchecabine, voor de dubbele deur kijk je naar de Twice Wiesbaden douchecabine. De hoek instap vind je zowel in de Corner douchecabines als bij de Skyline douchecabines. Ook de Corner douchecabines zijn verkrijgbaar in 90 bij 90 en 100 bij 100.

Zwarte details

De Skyline douchecabines hebben zwarte randen, erg populair in moderne badkamers op dit moment. Deze heeft een derde optie voor het formaat: 80 bij 80. Ook de swingdeur met zijwand Wiesbaden douchecabines hebben zwarte randen, maar dus één deur. Ze zijn er in 100 bij 100 en 90 bij 90. Tot slot is er de 5-hoekige Wiesbaden douchecabine met de naam Pentagon. Hier zit de deur op een schuin stuk. Je vindt deze douchecabine in twee formaten. Alle Wiesbaden douchecabines zijn afgewerkt met nanocoating.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Wiesbaden Douchecabine

Wat onderscheidt Wiesbaden douchecabines?

Wiesbaden douchecabines staan bekend om hun strakke design en hoogwaardige materialen, zoals gehard glas en roestvrij staal.

Is een Wiesbaden douchecabine makkelijk te installeren?

Over het algemeen zijn Wiesbaden douchecabines ontworpen voor een relatief eenvoudige installatie, hoewel het vaak aanbevolen is om dit door een professional te laten doen.

Hoe onderhoud ik een Wiesbaden douchecabine?

Regelmatig schoonmaken met niet-agressieve schoonmaakmiddelen en een zachte doek helpt om uw douchecabine in topconditie te houden.

Zijn Wiesbaden douchecabines waterdicht?

Ja, de cabines zijn zo ontworpen dat ze een waterdichte afsluiting bieden, wat belangrijk is om lekkage te voorkomen.

Wat is de prijs van een Wiesbaden douchecabine?

Wiesbaden biedt een breed scala aan prijsopties, van meer betaalbare modellen tot luxe uitvoeringen, om aan verschillende budgetten en behoeften te voldoen.

Top 5 Beste kopen
Logo