Duravit Badkamermeubel

Zoek je een stijlvol en functioneel badkamermeubel? Wij vergelijken de top 5 Duravit badkamermeubels. Vind het meubel dat jouw badkamer compleet maakt!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Duravit XBase Wastafelonderkast
Duravit XBase Wastafelonderkast
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Meerdere kleuren beschikbaar, strak design, meerdere maten verkijgbaar, met verschillende wastafels te combineren, compact,
Nadelen
wastafel apart bestellen, interieursysteem als tussenschot apart bestellen,
Duravit Ketho Wastafelonderkast
Duravit Ketho Wastafelonderkast
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
in meerdere kleuren beschikbaar, Compact, vochtbestendig, makkelijk schoon te houden,
Nadelen
wastafel apart bij bestellen
Tip: Beste keuze
Duravit Best spiegelkast met LED verlichting
Duravit Best spiegelkast met LED verlichting
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
duurzame ledverlichting, met wastafelverlichting, met schakelaar en contactdoos, deuren van binnen en buiten gespiegeld, verschillende maten beschikbaar, verschillende wattage beschikbaar,
Nadelen
led is niet verwijderbaar, zonder handvaten, niet dimbaar led licht,
Duravit Happy D 2 onderstel
Duravit Happy D 2 onderstel
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
aantrekkelijk geprijsd badmeubel, verstelbaar, compact, strak design, makkelijk reinigbaar,
Nadelen
in 1 kleur te koop, zonder wastafel, schurende of agressieve reinigingsmiddelen kunnen het oppervlak beschadigen
Duravit DuraStyle badkamerkast
Duravit DuraStyle badkamerkast
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
meerdere kleuren beschikbaar, meerdere maten beschikbaar, compact,
Nadelen
Dit badmeubel van Duravit is greeploos en zonder sifon.

Beste Duravit BadkamermeubelKoopgids: Welke Duravit Badkamermeubel is de beste koop van februari 2024?

Duravit specialiseert zich in alles wat met de badkamer te maken heeft. Het is dan ook niet gek dat je een hoop keuze hebt als je zoekt naar een Duravit badkamermeubel. Er zijn zo’n vijftien verschillende series waaruit je kunt kiezen voor een Duravit badkamermeubel. Allemaal zijn ze modern in design en iedere serie heeft iets unieks te bieden. Duurzaamheid, elegantie en praktische zaken komen allemaal aan bod in een Duravit badkamermeubel. De Vero serie bijvoorbeeld is elegant en duurzaam. Het Vero Duravit badkamermeubel behoort tot de klassiekers.

Vero en Happy D 2.0

Nu is er ook de Vero Air serie uitgebracht als nieuwe variant op het Duravit badkamermeubel. Een andere serie waar twee varianten van zijn te vinden is de Happy D 2.0. De 2.0 geeft al aan dat dit een vernieuwing is. De Happy D 2.0 is een chique en vrouwelijk gevormde serie voor je Duravit badkamermeubel. Bij de Happy D 2.0 Plus is daarnaast de unieke c-vorm geïntroduceerd voor het Duravit badkamermeubel. Waar de Vero en Vero Air vooral strak en modern zijn, zijn de Happy D 2.0 en Happy D 2.0 Plus vooral chique en rond gevormd.

Series met een X

Er is nog veel meer te ontdekken in de wereld van Duravit badkamermeubels. Er is bijvoorbeeld een viertal series die begint met X. De X-Large bijvoorbeeld. Deze serie is voor de grote badkamers, voor mensen die veel opbergruimte vereisen van hun Duravit badkamermeubel. Ook in kleine badkamers biedt de X-Large veel opbergruimte. De XBase is juist weer voor badkamer-beginners. Het is een betaalbare optie voor een Duravit badkamermeubel. En je hebt veel opties in kleuren, afwerkingen en details.

Iedere X-serie is anders

De XSquare serie is weer iets totaal anders voor mensen die durven in hun badkamermeubel. Unieke vormen en materialen zijn de basis voor deze serie. Kleuren en materialen zijn er volop te kiezen bij deze serie voor je Duravit badkamermeubel. De XViu is de laatste serie die start met X. Ook hier worden materialen mooi gecombineerd tot jouw ideale Duravit badkamermeubel. De Viu en XViu serie kunnen worden gecombineerd. En dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden voor je Duravit badkamermeubel.

Nog meer opties

Er zijn bijvoorbeeld nog de series Luv, Starck, Ketho, Brioso, L-cube, Durastyle en Cape Cod. De Brioso serie is ontworpen samen met Christian Werner. Cape Cod is geïnspireerd op de stranden van New-England in de Verenigde Staten. Durastyle is bewust bescheiden. De Luv serie komt van Noors design. En Strack is een echte klassieker in Duravit badkamermeubels. Je kunt alle details op de website van Duravit ontdekken om jouw ideale badkamermeubel te vinden.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Duravit Badkamermeubel

Wat maakt Duravit badkamermeubels speciaal?

Duravit staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en innovatieve designs, die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Zijn Duravit badkamermeubels duur?

Duravit biedt een scala aan opties, van instapmodellen tot luxueuze high-end meubels. Er is dus voor elk budget een geschikte keuze.

Zijn Duravit meubels makkelijk te installeren?

De meeste Duravit badkamermeubels zijn zo ontworpen dat ze relatief eenvoudig te installeren zijn, hoewel sommige modellen professionele installatie kunnen vereisen.

Bieden ze voldoende opbergruimte?

Ja, Duravit badkamermeubels zijn meestal ontworpen met slimme opbergoplossingen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Zijn Duravit badkamermeubels duurzaam?

De meubels zijn doorgaans gemaakt van duurzame materialen zoals hoogwaardig hout en roestvrij staal, wat bijdraagt aan hun levensduur.

Top 5 Beste kopen
Logo