Duravit Badkamermeubel
Bijgewerkt: Juni 2024

Duravit Badkamermeubel

Duravit Badkamermeubel

Duravit specialiseert zich in alles wat met de badkamer te maken heeft. Het is dan ook niet gek dat je een hoop keuze hebt als je zoekt naar een Duravit badkamermeubel. Er zijn zo’n vijftien verschillende series waaruit je kunt kiezen voor een Duravit badkamermeubel. Allemaal zijn ze modern in design en iedere serie heeft iets unieks te bieden. Duurzaamheid, elegantie en praktische zaken komen allemaal aan bod in een Duravit badkamermeubel. De Vero serie bijvoorbeeld is elegant en duurzaam. Het Vero Duravit badkamermeubel behoort tot de klassiekers.

 

Vero en Happy D 2.0

Nu is er ook de Vero Air serie uitgebracht als nieuwe variant op het Duravit badkamermeubel. Een andere serie waar twee varianten van zijn te vinden is de Happy D 2.0. De 2.0 geeft al aan dat dit een vernieuwing is. De Happy D 2.0 is een chique en vrouwelijk gevormde serie voor je Duravit badkamermeubel. Bij de Happy D 2.0 Plus is daarnaast de unieke c-vorm geïntroduceerd voor het Duravit badkamermeubel. Waar de Vero en Vero Air vooral strak en modern zijn, zijn de Happy D 2.0 en Happy D 2.0 Plus vooral chique en rond gevormd. 

 

Series met een X</h2>

Er is nog veel meer te ontdekken in de wereld van Duravit badkamermeubels. Er is bijvoorbeeld een viertal series die begint met X. De X-Large bijvoorbeeld. Deze serie is voor de grote badkamers, voor mensen die veel opbergruimte vereisen van hun Duravit badkamermeubel. Ook in kleine badkamers biedt de X-Large veel opbergruimte. De XBase is juist weer voor badkamer-beginners. Het is een betaalbare optie voor een Duravit badkamermeubel. En je hebt veel opties in kleuren, afwerkingen en details. 

 

Iedere X-serie is anders

De XSquare serie is weer iets totaal anders voor mensen die durven in hun badkamermeubel. Unieke vormen en materialen zijn de basis voor deze serie. Kleuren en materialen zijn er volop te kiezen bij deze serie voor je Duravit badkamermeubel. De XViu is de laatste serie die start met X. Ook hier worden materialen mooi gecombineerd tot jouw ideale Duravit badkamermeubel. De Viu en XViu serie kunnen worden gecombineerd. En dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden voor je Duravit badkamermeubel.

 

Nog meer opties

Er zijn bijvoorbeeld nog de series Luv, Starck, Ketho, Brioso, L-cube, Durastyle en Cape Cod. De Brioso serie is ontworpen samen met Christian Werner. Cape Cod is geïnspireerd op de stranden van New-England in de Verenigde Staten. Durastyle is bewust bescheiden. De Luv serie komt van Noors design. En Strack is een echte klassieker in Duravit badkamermeubels. Je kunt alle details op de website van Duravit ontdekken om jouw ideale badkamermeubel te vinden. 

Beste Duravit badkamermeubel aanbiedingen van Juni 2024