Designradiator Plieger
Bijgewerkt: Juni 2023

Designradiator Plieger

Designradiator Plieger

Plieger is een bekend merk als het gaat om alles in en om de badkamer. De Amsterdamse Harry Plieger was een loodgieter in het begin van de twintigste eeuw en vanuit daar is zijn zaak uitgegroeid tot een groot en bekend merk in sanitair en verwarming. Inmiddels bestaat Plieger dus ruim honderd jaar en is het assortiment uitgebreider en gedetailleerder geworden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een designradiator Plieger. En zelfs daarin zijn verschillende opties. Een designradiator Plieger is bedoeld voor in de badkamer en is zowel mooi als praktisch. 

 

Handdoekrek designradiatoren

Er zijn handdoekrekken designradiator Plieger en verticale designradiatoren van Plieger. In de meeste moderne badkamers zie je tegenwoordig zo’n handdoekrek designradiator hangen. Het is namelijk een praktische oplossing. Je kunt je handdoeken gemakkelijk en snel laten drogen en tegelijkertijd je badkamer verwarmen. Bovendien neemt zo’n designradiator Plieger weinig ruimte in en bespaar je ruimte omdat je niet en een verwarming en een handdoekrek hebt. Dit type designradiator Plieger is er in verschillende formaten. In de hoogte zijn er de meeste verschillen. 

 

Formaten en prijzen

In de breedte heb je voor dit type designradiator Plieger slechts vijf opties. De kleinste hiervan is 50 centimeter en de grootste 66 centimeter. De andere opties wijken maar een klein beetje af. Je kunt ook kiezen voor een breedte van 55, 56 of 60 centimeter. De 50 of 60 centimeter breedtes hebben de meeste opties. De hoogte kan variëren van 48,5 tot en met 182 centimeter. De meeste radiatoren met handdoekrek van Plieger zijn 171 of 121 centimeter in hoogte. De kosten voor de radiatoren lopen van € 200 tot en met € 1300. 

 

Verticale designradiatoren

Verticale radiatoren van Plieger zijn nog steeds praktisch en mooi, maar bieden niet gemakkelijk de ruimte voor je handdoeken. Dit type designradiator Plieger heeft vlakke balken in plaats van ronde spijlen, zoals bij het vorige type het geval is. Daarmee vormt het een mooi vlak stuk in je badkamer. Dit type designradiator Plieger is iets goedkoper met prijzen van € 130 tot en met € 900. Vaak zijn ze hoger dan handdoekradiatoren. Ze zijn minimaal 66 centimeter hoog en maximaal 201 centimeter. 

 

Formaten en kleuren

De breedte kan al vanaf 29 centimeter gevonden worden en heeft een uiterste van 76 centimeter. Meestal zul je een breedte van 30, 45 of 60 centimeter vinden. De hoogte is er met name in 180 centimeter. Voor beide types designradiator Plieger geldt dat de beschikbare kleuren neutraal zijn: wit, zwart en grijs in verschillende tinten. 

Beste Designradiator Plieger aanbiedingen van Juni 2023