Designradiator Plieger

Op zoek naar een designradiator die zowel stijl als warmte biedt? Ontdek onze top 5 beste designradiatoren van Plieger. Vind de perfecte aanvulling op jouw badkamer!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Plieger Antika Retto designradiator verticaal middenaansluiting
Plieger Antika Retto designradiator verticaal middenaansluiting
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Elegant aanzicht, overheerst niet in de ruimte, in verschillende kleuren verkrijgbaar, niet alleen een radiator ook aankleding van het interieur, meerdere uitvoering leverbaar, makkelijk schoon te maken, inclusief bevestigingsmateriaal.
Nadelen
Deze designradiator van Plieger is erg hoog en neemt dus veel ruimte in beslag.
Plieger Palermo designradiator horizontaal
Plieger Palermo designradiator horizontaal
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
in verschillende kleuren verkrijgbaar, in verschillende wattage verkrijgbaar, makkelijk te plaatsen, neemt weinig ruimte in, meerdere punten een aansluiting voor de afvoer.
Nadelen
Deze designradiator van Plieger werkt zonder elektrische elementen.
Tip: Beste keuze
Plieger Quadro designradiator horizontaal
Plieger Quadro designradiator horizontaal
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
subtiel design, het plaatsen is makkelijk, handig in gebruik, beschikbaar in verschillende hoogtes, 5 jaar garantie, gemaakt van duurzame materialen, vier aansluitpunten.
Nadelen
Deze Plieger designradiator is maar beschikbaar in een kleur.
Plieger Cavallino Retto designradiator verticaal enkel middenaansluiting
Plieger Cavallino Retto designradiator verticaal enkel middenaansluiting
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
strak design, mooie afwerking, niet veel vermogen nodig, geeft genoeg warmte, in meerdere kleuren beschikbaar, met ontluchter.
Nadelen
geen verschillende aansluitingen mogelijk, er zit geen ontluchtingsventiel bij.
Plieger Perugia designradiator verticaal middenaansluiting
Plieger Perugia designradiator verticaal middenaansluiting
Bekijk Prijs »

Badkamerwinkel

Voordelen
Strak design, duurzaam, met zijbekleding, met ontluchtingsaansluiting, in 2 maten verkijgbaar, in meerdere kleuren beschikbaar, met zij aansluiting, beschikbaar in kleur wit en zwart.
Nadelen
Deze designradiator van Plieger heeft geen ontluchter en aftapper.

Beste Designradiator PliegerKoopgids: Welke Designradiator Plieger is de beste koop van mei 2024?

Plieger is een bekend merk als het gaat om alles in en om de badkamer. De Amsterdamse Harry Plieger was een loodgieter in het begin van de twintigste eeuw en vanuit daar is zijn zaak uitgegroeid tot een groot en bekend merk in sanitair en verwarming. Inmiddels bestaat Plieger dus ruim honderd jaar en is het assortiment uitgebreider en gedetailleerder geworden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een designradiator Plieger. En zelfs daarin zijn verschillende opties. Een designradiator Plieger is bedoeld voor in de badkamer en is zowel mooi als praktisch.

Handdoekrek designradiatoren

Er zijn handdoekrekken designradiator Plieger en verticale designradiatoren van Plieger. In de meeste moderne badkamers zie je tegenwoordig zo’n handdoekrek designradiator hangen. Het is namelijk een praktische oplossing. Je kunt je handdoeken gemakkelijk en snel laten drogen en tegelijkertijd je badkamer verwarmen. Bovendien neemt zo’n designradiator Plieger weinig ruimte in en bespaar je ruimte omdat je niet en een verwarming en een handdoekrek hebt. Dit type designradiator Plieger is er in verschillende formaten. In de hoogte zijn er de meeste verschillen.

Formaten en prijzen

In de breedte heb je voor dit type designradiator Plieger slechts vijf opties. De kleinste hiervan is 50 centimeter en de grootste 66 centimeter. De andere opties wijken maar een klein beetje af. Je kunt ook kiezen voor een breedte van 55, 56 of 60 centimeter. De 50 of 60 centimeter breedtes hebben de meeste opties. De hoogte kan variëren van 48,5 tot en met 182 centimeter. De meeste radiatoren met handdoekrek van Plieger zijn 171 of 121 centimeter in hoogte. De kosten voor de radiatoren lopen van € 200 tot en met € 1300.

Verticale designradiatoren

Verticale radiatoren van Plieger zijn nog steeds praktisch en mooi, maar bieden niet gemakkelijk de ruimte voor je handdoeken. Dit type designradiator Plieger heeft vlakke balken in plaats van ronde spijlen, zoals bij het vorige type het geval is. Daarmee vormt het een mooi vlak stuk in je badkamer. Dit type designradiator Plieger is iets goedkoper met prijzen van € 130 tot en met € 900. Vaak zijn ze hoger dan handdoekradiatoren. Ze zijn minimaal 66 centimeter hoog en maximaal 201 centimeter.

Formaten en kleuren

De breedte kan al vanaf 29 centimeter gevonden worden en heeft een uiterste van 76 centimeter. Meestal zul je een breedte van 30, 45 of 60 centimeter vinden. De hoogte is er met name in 180 centimeter. Voor beide types designradiator Plieger geldt dat de beschikbare kleuren neutraal zijn: wit, zwart en grijs in verschillende tinten.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Designradiator Plieger

Wat is een designradiator Plieger?

Een designradiator van Plieger combineert functionele warmteafgifte met een stijlvolle uitstraling, en is ontworpen om naadloos in moderne interieurs te passen.

Zijn Plieger designradiatoren energie-efficiënt?

De meeste modellen zijn ontworpen om een optimale warmteafgifte te bieden, maar het is belangrijk om een model te kiezen dat past bij de grootte van de ruimte.

Zijn ze eenvoudig te installeren?

Installatie kan variëren, maar over het algemeen zijn Plieger designradiatoren redelijk eenvoudig te installeren. Sommige modellen kunnen professionele installatie vereisen.

Kan ik een designradiator Plieger in elke kamer gebruiken?

Hoewel ze meestal in badkamers en keukens worden geïnstalleerd, kunnen ze in principe in elke ruimte worden gebruikt waar extra warmte nodig is.

Wat kost een designradiator van Plieger?

Prijzen variëren afhankelijk van het model en de specificaties. Ze kunnen variëren van betaalbaar tot high-end, dus er is voor elk budget een optie beschikbaar.

Top 5 Beste kopen
Logo