Hexagon Tegels

Wil je je vloer of wand een unieke touch geven? We hebben de top 5 beste hexagon tegels voor je vergeleken. Ontdek welke zeshoekige tegels het beste bij jouw stijl passen!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Cifre Cerámica Hexagon Timeless Vloer- en Wandtegel Black Mat
Cifre Cerámica Hexagon Timeless Vloer- en Wandtegel Black Mat
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
de hexagon tegels kunnen op een vloer of op de wand, geschikt voor vloerverwarming, vorstbestendig, in vele kleuren beschikbaar, moderne uitstraling,
Nadelen
Deze hexagon tegels zijn niet gerectificeerd.
Fap Ceramiche Vloer- en wandtegel Hexagon Roma Grafite mat
Fap Ceramiche Vloer- en wandtegel Hexagon Roma Grafite mat
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
twee trends in 1 toegevoegd, Geschikt voor de vloer en de wand, stijlvol, vorstbestendig, in verschillende kleuren beschikbaar, geschikt voor vloerverwarming,
Nadelen
De verkoop van deze hexagon tegels gaat per 29 stuks tegelijk.
Tip: Beste keuze
The Mosaic Factory Valencia mozaïektegel
The Mosaic Factory Valencia mozaïektegel
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Uniek, voor wanden en vloeren, voor binnen en buiten, met de trend mee, gemaakt van gerecycled glas, duurzaam, verschillende kleuren mogelijk, mat en glans mix,
Nadelen
er wordt geadviseerd om de tegels alleen op vloeren te leggen waar je zachte zolen draagt, breukgevoelig, het verwerken is lastig,
Douglas & Jones Vintage Wandtegel
Douglas & Jones Vintage Wandtegel
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
voor wanden en vloeren, , makkelijk te onderhouden, 16 unieke prints, uniek, duurzaam, kan met vloerverwarming, eigentijds.
Nadelen
tegels kunnen niet geretourneerd worden, de tegels wijken altijd iets af van het origineel.
Ragno Rewind Wandtegel
Ragno Rewind Wandtegel
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
in meerdere kleuren beschikbaar, in meerdere maten beschikbaar, opvallend design, neutraal, past in elke interieur,
Nadelen
Deze hexagon tegels breken iets sneller dan de gemiddelde hexagon tegels.

Beste Hexagon TegelsKoopgids: Welke Hexagon Tegels zijn de beste koop van mei 2024?

Een trend op dit moment als het gaat om tegels is de hexagon tegel. Soms wordt dit ook honingraad tegel genoemd. Je ziet hexagon tegels steeds meer voorkomen. Een hexagon is een zeshoek en zo zien de tegels er dus ook uit. Vaak zijn de hexagon tegels relatief klein als je het vergelijkt met andere tegels die in moderne badkamers gebruikt worden. Maar er zijn ook genoeg grotere hexagon tegels verkrijgbaar. Hexagon tegels zijn er in verschillende formaten en kleuren. Je kunt ze bij de bouwmarkt vinden of online. Of als je je nieuwe badkamer of keuken laat ontwerpen kun je ernaar vragen.

In de badkamer

Hexagon tegels worden veelal gebruikt in de badkamer. Zelfs in tiny huizen en zelfbouwcampers zie je vaak de hexagon tegels terugkomen in de badkamer. Je kunt met hexagon tegels ook speelse ontwerpen maken. Waar vierkante en rechthoekige tegels een duidelijke lijn aangeven, kun je met hexagon tegels vormen maken die bijvoorbeeld schuin aflopen. Het spelen met kleuren in je hexagon tegels geeft niet direct een schaakbord idee, maar geeft juist de ruimte om creatief te werk te gaan. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een neutrale kleur en een strakke lijn in je badkamer.

Op het toilet

Ook op het toilet worden de hexagon tegels vaker gebruikt. Je kunt de hexagon tegels tegen de wand plaatsen, maar ook op de vloer. Het materiaal blijft hetzelfde, maar de vorm is anders. De zeshoeken geven een speels iets mee dat zowel werkt in moderne interieurs als voor de kinderen. Je combineert strakke lijnen met speelse vormen heel gemakkelijk met hexagon tegels. Of je nu kiest voor een sobere kleur, een felle kleur, iets van pastel of een combinatie van meerdere kleuren, het kan allemaal met hexagon tegels. Dat maakt de hexagon tegels zo uniek.

In de keuken en elders

Behalve in de badkamer en op het toilet, kun je de tegels ook nog plaatsen in de keuken. Als spatwand bijvoorbeeld bij de kookplaat. Je hoeft niet direct de hele muur te bedekken met hexagon tegels. Je kunt gerust een spatwand van hexagon tegels maken en deze laten overvloeien in de muur door je eigen unieke vorm ermee te maken. De badkamer, keuken en het toilet zijn de meest gebruikte plaatsen voor hexagon tegels, maar er zijn natuurlijk meer plekken waar je hexagon tegels zou kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld als tuintegels of balkontegels.

Waar te koop

Je kunt online of bij de bouwmarkt gewoon je hexagon tegels kopen. De prijzen zullen afhangen van het formaat, het aantal tegels in de verpakking en het precieze materiaal van de tegels.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Hexagon Tegels

Wat zijn hexagon tegels?

Hexagon tegels zijn zeshoekige tegels die vaak worden gebruikt voor vloeren, wanden en backsplashes, en een geometrisch element aan de ruimte toevoegen.

Van welke materialen zijn hexagon tegels gemaakt?

Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals keramiek, porselein en natuursteen, elk met hun eigen voor- en nadelen.

Zijn hexagon tegels moeilijk te leggen?

Door hun vorm kunnen hexagon tegels iets uitdagender zijn om te installeren dan vierkante of rechthoekige tegels, maar met de juiste planning is het goed te doen.

Zijn hexagon tegels duur?

De prijs varieert afhankelijk van het materiaal en het merk. Hoogwaardige materialen zoals natuursteen kunnen duurder zijn.

Hoe onderhoud ik hexagon tegels?

Onderhoud is afhankelijk van het materiaal. Keramische en porseleinen tegels zijn meestal gemakkelijker schoon te maken dan natuursteen, dat mogelijk moet worden verzegeld.

Top 5 Beste kopen
Logo