Weka Tuinkast

Op zoek naar de beste Weka tuinkast? In deze gids vergelijken we de top 5 modellen, zodat jij de perfecte opbergoplossing voor jouw tuin kunt vinden.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Weka tuinkast 195a
Weka tuinkast 195a
Voordelen
De tuinkast is ideaal op balkon of onder de carport. De voetplaten kun je in hoogte verstellen. De deuren beschikken over een magneet sluiting. De vloer en de deur zijn gemaakt van massief hout. Geeft een mooie uitstraling.
Nadelen
Het hout is niet onder druk geïmpregneerd.
Weka tuinkast 361
Weka tuinkast 361
Voordelen
Veel opbergruimte voor al jouw spullen. De montage van de tuinkast is zeer eenvoudig. Het dak is gemaakt van massief hout. Dubbele deuren voor nog meer gemak. Het hout is onbehandeld, zo kun je het de kleur geven die jij wilt.
Nadelen
Wordt niet gemonteerd geleverd.
Tip: Beste keuze
Weka tuinkast aanbouw garten q
Weka tuinkast aanbouw garten q
Voordelen
Een mooie en praktische velenging. Hoogwaardige kwaliteit. Je kunt fietsen altijd droog zetten. Het materiaal is zeer duurzaam. Je krijgt twee deuren en een achterwand.
Nadelen
Je krijgt geen vloer bij de verlenging.
Weka tuinkast 367
Weka tuinkast 367
Voordelen
De tuinkast is zeer multifunctioneel. De tuinkast is behandeld tegen schimmels en vocht. Het frame van de vloer is geïmpregneerd. De tuinkast biedt veel opruimmogelijkheden. De tuinkast heeft nog een extra kast voor nog meer opbergmogelijkheden.
Nadelen
Het hout wordt onbehandeld geleverd.
Weka tuinkast 351
Weka tuinkast 351
Voordelen
Montage is erg gemakkelijk. Past vrijwel in iedere kleine tuin. Alle montagematerialen krijg je bij de tuinkast. Beschikt over een zadeldak. Beschikt over een massief houten vloer.
Nadelen
Je dient het hout zelf te behandelen.

Beste Weka TuinkastKoopgids: Welke Weka Tuinkast is de beste koop van februari 2024?

Van oorsprong is het merk Weka Duits. Het merk richt zich op houten constructies voor in en om je huis en tuin. Met name als het gaat om opslag, zit je bij Weka goed. Bijvoorbeeld voor een Weka tuinkast. Nu denk je wellicht dat hout in de buitenlucht een slecht idee is, maar bij Weka wordt er zeker nagedacht over de producten. Kwaliteit staat voorop en vakspecialisten realiseren de constructies die gemaakt zijn voor een lange levensduur. Met een Weka tuinkast combineer je dus de natuurlijke houtlook met een stevige opslag.

Houten basis

Een Weka tuinkast kiezen hoeft niet moeilijk te zijn. De eerste keuze is al voor je gemaakt, namelijk het materiaal. Uiteraard kan het zo zijn dat er bij de ene tuinkast een andere houtsoort wordt gebruikt dan bij een andere. Of zo lijkt dat wellicht. Een Weka tuinkast wordt gemaakt van vurenhout. Sommige zijn witgeverfd en sommige zijn wat donkerder van kleur of hebben meer nerven. Afgezien daarvan wordt er dus wel met hetzelfde hout gewerkt. Vuren is een stevige houtsoort die beter tegen weersomstandigheden kan dan andere houtsoorten.

Goedkoopste tuinkasten

De goedkoopste optie voor een Weka tuinkast is een houtopslag: twee zijwanden van hout met een afdak er bovenop. Deze zijn er in verschillende afmetingen in hoogte en in twee varianten breedtes: 30 en 60 centimeter. Een uitbreiding voor de Family Module is ook nog verkrijgbaar voor minder van € 400. De goedkoopste echte kasten, dat wil zeggen met planken of een voordeur, of allebei, beginnen in de € 500. Dit zijn smalle, hoge tuinkasten, ook weer in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Duurste tuinkasten

Hoe groter je Weka tuinkast wordt, hoe hoger de prijs. Zo is de duurste optie bijna € 3700. Deze tuinkast is wit geverfd met antraciet geverfde randen. Het formaat van de kast is 2 bij 2 meter. En aan iedere kant van deze tuinkast kan er een deur open. Net wat kleiner en zo’n € 300 goedkoper is de Kompakt. Deze kan aan drie kanten geopend worden. Het design is relatief vergelijkbaar, maar de Kompakt kan ook met rode randen gekocht worden.

Waar te koop

Er tussenin qua prijs zitten de bergingen. Deze zijn € 2500 tot € 2800, afhankelijk van de grootte. De bergingen zijn groter dan de duurste tuinkasten. Ze zijn goedkoper dan die tuinkasten, omdat het design minimaler is. Er is één voordeur en het is verder een lege ruimte. De buitenkant is ook niet geverfd, maar heeft nog een houtlook. Er zijn vier varianten van deze berging. Je koopt een Weka tuinkast bijvoorbeeld bij NuBuiten in één van de winkels of via de site.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Weka Tuinkast

Wat is Weka tuinkast?

Weka tuinkast is een merk dat hoogwaardige tuinkasten produceert. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om je tuinspullen en gereedschap veilig en droog op te bergen.

Welke materialen worden gebruikt voor Weka tuinkasten?

Weka tuinkasten worden meestal gemaakt van geïmpregneerd hout, zoals vurenhout of grenenhout. Dit zorgt voor een lange levensduur en beschermt de kast tegen weersinvloeden.

Zijn Weka tuinkasten eenvoudig te monteren?

Ja, Weka tuinkasten worden geleverd als bouwpakket en zijn relatief eenvoudig te monteren. Ze worden geleverd met gedetailleerde instructies en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Hoe groot zijn Weka tuinkasten?

De grootte van Weka tuinkasten varieert, afhankelijk van het model dat je kiest. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van compacte kasten tot grotere opbergoplossingen.

Zijn Weka tuinkasten waterdicht?

Ja, Weka tuinkasten zijn ontworpen om waterdicht te zijn. Ze hebben meestal een overhangend dak en een goede afdichting om te voorkomen dat water naar binnen sijpelt. Het is echter altijd aan te raden om regelmatig het dak en de afdichtingen te controleren en indien nodig te onderhouden om de waterdichtheid te behouden.

Top 5 Beste kopen
Logo