Allibert Bubbelbad
Bijgewerkt: Maart 2023

Allibert Bubbelbad

Allibert Bubbelbad

Het merk Allibert specialiseert zich in sanitair. Je kunt bij deze boetiek terecht voor kranen, douches, baden en meer. Bijvoorbeeld Allibert bubbelbaden. De zaak zelf zit helaas wel in België en zelfs in het Franse gedeelte. Gelukkig kun je ook online terecht voor een Allibert bubbelbad. Ze maken de keuze er niet gemakkelijk op. Maar dat betekent wel dat er een hoop opties zijn voor je Allibert bubbelbad. Zo kun je nadenken over het materiaal en de vorm van het bubbelbad, voordat je de prijzen gaat vergelijken.

 

Materiaal

Het gros van de Allibert bubbelbaden is van Toplax. Wil je dat liever niet als materiaal, dan zijn er slechts twee andere opties. Deze zijn beide van acrylam. Het gaat om de Buleo en Cooleo. Die eerste heeft een formaat van 170 bij 75 en de tweede van 170 bij 80 centimeter. Beide hebben dezelfde prijs van een kleine € 700. De Cooleo heeft iets rondere vormen. Dit zijn tevens de goedkoopste opties. Hierna lopen prijzen al snel op van boven de € 700 naar boven de 800 en 900 euro. 

 

Vorm

Vaak hebben Allibert bubbelbaden een redelijk standaard vorm voor een ligbad. Net als bovengenoemde modellen zijn ze in de basis rechthoekig – zodat je erin kunt liggen. De vormen aan de binnenkant van het bad kunnen wel verschillen. Zo zijn er vierkantere en rondere baden, maar ook baden met meer of minder variatie in de binnenste vormen. Vierkantere modellen hebben weinig verloop. Rondere modellen lopen vaak af van breed naar smal of zijn smaller in het midden bijvoorbeeld. 

 

Hoekbad

Een andere optie is een hoekbad. Het bad is nog steeds hetzelfde, maar er zit een hoek aan waar je bijvoorbeeld spullen op kan neerleggen. Die hoek is dus niet het bad zelf in dit geval. Dit kan als je de ruimte hiervoor in je badkamer hebt, want zo’n model neemt meer ruimte in beslag dan een gewoon ligbad. 

 

Prijs

We hebben de goedkopere opties voor Allibert bubbelbaden al genoemd, maar misschien wil je niet besparen op je bubbelbad. Of gewoon veel geld eraan uitgeven. Dan betaal je meer dan € 7000. Wel heb je dan een tweepersoons bubbel met een formaat van 180 bij 120 centimeter. De meeste luxe baden met unieke designs kosten € 3000 tot € 3900. Dit zijn de hoogste prijzen na de duurste optie. Voor een vierkant design en een formaat van 170 bij 75 of 180 bij 80 betaal je in deze categorie het meest. 

Beste Allibert Bubbelbad aanbiedingen van Maart 2023