Allibert Bubbelbad

Op zoek naar het beste Allibert bubbelbad? Vergelijk hier de top 5 modellen en ontdek welk bubbelbad het beste bij jouw wensen past.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Allibert bubbelbad Intensia Square
Allibert bubbelbad Intensia Square
Voordelen
Het bubbelbad is gemaakt van Toplax. Er zitten geen glasvezels is en is versterkt met ABS. Het bubbelbad heeft twee rug gedeelten. De afvoer is in de lengte gecentreerd. Het bubbelbad wordt geleverd inclusief poten.
Nadelen
Het afvoergarnituur wordt niet meegeleverd.
Allibert bubbelbad Essentia Kando
Allibert bubbelbad Essentia Kando
Voordelen
Met deze bubbelbad kan het genieten beginnen. Je kunt je eigen massage bepalen. Montage en bediening zijn zeer eenvoudig. Het bubbelbad is versterkt met ABS. Je kunt met mijn tweeën in het bubbelbad ontspannen.
Nadelen
De materialen voor de afvoer worden niet geleverd bij het bubbelbad.
Tip: Beste keuze
Allibert bubbelbad Intensia Inoa
Allibert bubbelbad Intensia Inoa
Voordelen
Beschikt over drie verschillende sproeiers. Je kunt alles mooi verlichten door middel van de chromotherapie. Door het luchtmassageprogramma wordt je bloedcirculatie gestimuleerd. Je bedient het bubbelbad eenvoudig via het elektronisch toetsenbord. Het bubbelbad heeft maar liefst 12 jets.
Nadelen
Beschikt niet over armsteunen.
Allibert bubbelbad Essentia Elba Duo
Allibert bubbelbad Essentia Elba Duo
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Het bubbelbad is vervaardigd uit Toplax. In het bubbelbad zitten geen glasvezels verwerkt. Het bad beschikt over een bad en een douchezone. De afvoer is gecentreerd over de breedte. De watercapaciteit van het bubbelbad is 130 liter.
Nadelen
Beschikt niet over een hoofdsteun.
Allibert bubbelbad Dolcea Inoa
Allibert bubbelbad Dolcea Inoa
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Je haalt optimale ontspanning in je huis met dit bubbelbad. Het bubbelbad biedt een compleet water en luchtmassage. Je kunt de automatische programma’s bedienen met het elektronische toetsenbord. Het bubbelbad wordt geleverd inclusief pootjes.
Nadelen
Het bubbelbad heeft geen hoofd en armsteunen.

Beste Allibert BubbelbadKoopgids: Welk Allibert Bubbelbad is de beste koop van mei 2024?

Het merk Allibert specialiseert zich in sanitair. Je kunt bij deze boetiek terecht voor kranen, douches, baden en meer. Bijvoorbeeld Allibert bubbelbaden. De zaak zelf zit helaas wel in België en zelfs in het Franse gedeelte. Gelukkig kun je ook online terecht voor een Allibert bubbelbad. Ze maken de keuze er niet gemakkelijk op. Maar dat betekent wel dat er een hoop opties zijn voor je Allibert bubbelbad. Zo kun je nadenken over het materiaal en de vorm van het bubbelbad, voordat je de prijzen gaat vergelijken.

Materiaal

Het gros van de Allibert bubbelbaden is van Toplax. Wil je dat liever niet als materiaal, dan zijn er slechts twee andere opties. Deze zijn beide van acrylam. Het gaat om de Buleo en Cooleo. Die eerste heeft een formaat van 170 bij 75 en de tweede van 170 bij 80 centimeter. Beide hebben dezelfde prijs van een kleine € 700. De Cooleo heeft iets rondere vormen. Dit zijn tevens de goedkoopste opties. Hierna lopen prijzen al snel op van boven de € 700 naar boven de 800 en 900 euro.

Vorm

Vaak hebben Allibert bubbelbaden een redelijk standaard vorm voor een ligbad. Net als bovengenoemde modellen zijn ze in de basis rechthoekig – zodat je erin kunt liggen. De vormen aan de binnenkant van het bad kunnen wel verschillen. Zo zijn er vierkantere en rondere baden, maar ook baden met meer of minder variatie in de binnenste vormen. Vierkantere modellen hebben weinig verloop. Rondere modellen lopen vaak af van breed naar smal of zijn smaller in het midden bijvoorbeeld.

Hoekbad

Een andere optie is een hoekbad. Het bad is nog steeds hetzelfde, maar er zit een hoek aan waar je bijvoorbeeld spullen op kan neerleggen. Die hoek is dus niet het bad zelf in dit geval. Dit kan als je de ruimte hiervoor in je badkamer hebt, want zo’n model neemt meer ruimte in beslag dan een gewoon ligbad.

Prijs

We hebben de goedkopere opties voor Allibert bubbelbaden al genoemd, maar misschien wil je niet besparen op je bubbelbad. Of gewoon veel geld eraan uitgeven. Dan betaal je meer dan € 7000. Wel heb je dan een tweepersoons bubbel met een formaat van 180 bij 120 centimeter. De meeste luxe baden met unieke designs kosten € 3000 tot € 3900. Dit zijn de hoogste prijzen na de duurste optie. Voor een vierkant design en een formaat van 170 bij 75 of 180 bij 80 betaal je in deze categorie het meest.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Allibert Bubbelbad

Wat zijn de voordelen van een Allibert bubbelbad?

– Een Allibert bubbelbad biedt ontspanning en verlichting van stress.
– Het verbetert de bloedsomloop en helpt bij het verlichten van spierpijn.
– Allibert bubbelbaden zijn gemakkelijk te installeren en onderhouden.
– Ze zijn voorzien van verschillende massagestralen voor een aangepaste wellnesservaring.
– Allibert bubbelbaden zijn duurzaam en van hoge kwaliteit.

Hoeveel water verbruikt een Allibert bubbelbad?

Het waterverbruik van een Allibert bubbelbad varieert afhankelijk van het model en de grootte. Over het algemeen kunnen Allibert bubbelbaden tussen de 200 en 500 liter water bevatten.

Hoe lang duurt het voordat een Allibert bubbelbad op temperatuur is?

De opwarmtijd van een Allibert bubbelbad kan variëren, maar gemiddeld duurt het ongeveer 8 tot 12 uur om het water op de gewenste temperatuur te krijgen.

Hoe vaak moet ik het water in een Allibert bubbelbad vervangen?

Het wordt aanbevolen om het water in een Allibert bubbelbad om de 2-4 maanden te vervangen, afhankelijk van het gebruik en de waterkwaliteit.

Kan ik een Allibert bubbelbad buiten plaatsen?

Ja, Allibert bubbelbaden zijn geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en hebben een isolatiesysteem om de temperatuur te behouden.

Top 5 Beste kopen
Logo