Biohort Opbergbox

Op zoek naar de beste Biohort opbergbox? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek de ideale oplossing voor al jouw opbergbehoeften. Kies slim, organiseer efficiënt!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Biohort opbergbox 200
Biohort opbergbox 200
Voordelen
Beschikt over een geïntrigeerd ventilatiesysteem. Je kunt de opbergbox ook ombouwen tot pakket box. Heeft een dubbele staaldikte. De montage gaat snel en eenvoudig. De opbergbos is spatwaterdicht.
Nadelen
De opbergbox is niet vorstbestendig.
Biohort opbergbox storemax 190
Biohort opbergbox storemax 190
Voordelen
Je kunt de opbergbox gemakkelijk bedienen door de veerondersteuning. Gemaakt van hoogwaardig materiaal. De opbergbox beschikt over een cilinderslot inclusief reservesleutels. De opbergbox is waterdicht en onderhoudsvrij. Je krijgt 20 jaar garantie.
Nadelen
Beschikt helaas niet over een Belgaqua keurmerk.
Tip: Beste keuze
Biohort opbergbox 160
Biohort opbergbox 160
Voordelen
Goede prijs en kwaliteitverhouding. Beschikt over lekker veel ruimte. Montage is erg gemakkelijk. De opbergbox heeft een ventilatiesysteem. De opbergbox heeft een mogelijkheid voor een inhangzak.
Nadelen
Heeft geen afneembaar deksel.
Biohort kussenbox hobby 100
Biohort kussenbox hobby 100
Voordelen
De box past vrijwel in iedere kleine tuin. Beschikt over een dubbele staaldikte. Gemakkelijk te monteren. De box is spatwaterdicht. Je kunt zelf eenvoudig meer bergruimte creëren door het gebruik van een dekselnet.
Nadelen
Je dient de opbergbox zelf in elkaar te zetten.
Biohort pakketbox 100
Biohort pakketbox 100
Voordelen
De opbergbox is vervaardig uit kwalitatief goede materialen. Je krijgt wel 20 jaar garantie tegen corrosie. Met de opbergbox ben je verzekerd van een onderhoudsvrij product. Je kunt de opbergbox gebruiken voor het ontvangen van pakketjes. Je krijgt een hangslot met twee sleutels bij de opbergbox.
Nadelen
Het is verstandig de opbergbox in de winter binnen te zetten.

Beste Biohort OpbergboxKoopgids: Welke Biohort Opbergbox is de beste koop van april 2024?

Met een Biohort opbergbox zorg je dat je tuinspullen netjes opgeborgen worden zonder dat ze nat worden. Je plaatst een Biohort opbergbox in je tuin. Zo neemt het in huis geen ruimte in. En daar kun je de tuinkussens prima laten liggen wanner je ze niet gebruiken. Een Biohort opbergbox is namelijk voorzien van staalplaten en regenwaterdicht. Bovendien krijg je 20 jaar garantie tegen corrosie. En je kunt de box afsluiten met een cilinderslot. Er zijn verschillende series waaruit je een keuze kunt maken.

Hobbybox voor budget

Als portemonneevriendelijkheid voor jou het belangrijkste aspect is, dan ben je het beste af met de Hobbybox. Deze is verkrijgbaar vanaf nog geen € 320. Er zijn vijf verschillende formaten. De kleinste is 61 hoog, 101 breed en 46 diep in centimeters. Bij de grootste is de hoogte 83, de breedte 201 en de diepte 79 centimeter. De cijfers die genoemd worden bij de formaten geven de breedte aan, hoewel niet precies. De 160 high is even hoog als de 200. De andere opties zijn 71 centimeter hoog. Ook kun je kiezen uit vijf kleuren: wit of een metallic zilver, grijs, donkergrijs of brons.

Loungebox

Heb je een ruimer budget of wil je best wat uitgeven aan een luxer ogende Biohort opbergbox? Dan kun je bijvoorbeeld de Loungebox nemen. Deze heeft niet alleen een luxer design, maar ook een gasveer voor het openen. De opties voor de kleuren zijn hetzelfde als voor de Hobbybox, maar hier zijn maar drie opties: metallic zilver, metallic grijs of metallic donkergrijs. In de formaten heb je twee opties. De 160 is daadwerkelijk 160 centimeter breed en daarnaast 83,5 hoog en 70 diep. De 200 is ook precies 200 centimeter breed en heeft een diepte van 84 en een hoogte van 88,5 centimeter.

Storemax

De Storemax heeft een zelfde vanaf-prijs als de Loungebox: € 1060. Het verschil is dat de Storemax geopend en gesloten kan worden met een rollade. Het is mogelijk deze Biohort opbergbox enkel te openen aan de bovenkant of aan de voorkant, zodat je bij de dingen kunt die je daadwerkelijk nodig hebt. Er zit een roldeurensysteem op deze opbergbox. De kleuren zijn ook weer zilver, grijs of donkergrijs in metallic. Er zijn drie formaten, waarvan 190 de breedste is. De andere opties zijn 163 of 117 breed.

Waar te koop

Een Biohort opbergbox kun je gemakkelijk bestellen via de website van Biohort. Dat is waarschijnlijk de snelste en gemakkelijkste manier. Het nadeel is wellicht dat je niet de kleur precies goed kunt zien. Daarvoor kun je gelukkig gemakkelijk naar de winkel. Een Biohort opbergbox kun je namelijk ook vinden in de bouwmarkt en bij verschillende tuincentra. Ook als jouw ideale formaat opbergbox er niet bij staat, kun je daar in ieder geval de kleuren bekijken.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Biohort Opbergbox

Wat is de maximale inhoud van een Biohort opbergbox?

De maximale inhoud van een Biohort opbergbox varieert per model, maar kan oplopen tot wel 2.400 liter. Dit biedt voldoende ruimte voor het opbergen van tuinmeubelen, gereedschap en andere spullen.

Is een Biohort opbergbox waterdicht?

Ja, alle Biohort opbergboxen zijn volledig waterdicht. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal en voorzien van een speciale coating die zorgt voor optimale bescherming tegen vocht en regen.

Zijn Biohort opbergboxen bestand tegen extreme weersomstandigheden?

Ja, Biohort opbergboxen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn getest en gecertificeerd om bestand te zijn tegen hoge temperaturen, vorst, sneeuw en wind. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in zowel warme als koude klimaten.

Zijn Biohort opbergboxen makkelijk te monteren?

Ja, Biohort opbergboxen worden geleverd als een bouwpakket met gedetailleerde montage-instructies. De meeste modellen kunnen door twee personen binnen enkele uren worden gemonteerd. Er is geen speciaal gereedschap vereist.

Kan ik een Biohort opbergbox afsluiten?

Ja, alle Biohort opbergboxen zijn voorzien van een slot of een mogelijkheid om een slot toe te voegen. Hierdoor kunnen uw spullen veilig worden opgeborgen en beschermd tegen diefstal.

Top 5 Beste kopen
Logo