Biohort Opbergbox
Bijgewerkt: Juli 2024

Biohort Opbergbox

Biohort Opbergbox

Met een Biohort opbergbox zorg je dat je tuinspullen netjes opgeborgen worden zonder dat ze nat worden. Je plaatst een Biohort opbergbox in je tuin. Zo neemt het in huis geen ruimte in. En daar kun je de tuinkussens prima laten liggen wanner je ze niet gebruiken. Een Biohort opbergbox is namelijk voorzien van staalplaten en regenwaterdicht. Bovendien krijg je 20 jaar garantie tegen corrosie. En je kunt de box afsluiten met een cilinderslot. Er zijn verschillende series waaruit je een keuze kunt maken. 

 

Hobbybox voor budget

Als portemonneevriendelijkheid voor jou het belangrijkste aspect is, dan ben je het beste af met de Hobbybox. Deze is verkrijgbaar vanaf nog geen € 320. Er zijn vijf verschillende formaten. De kleinste is 61 hoog, 101 breed en 46 diep in centimeters. Bij de grootste is de hoogte 83, de breedte 201 en de diepte 79 centimeter. De cijfers die genoemd worden bij de formaten geven de breedte aan, hoewel niet precies. De 160 high is even hoog als de 200. De andere opties zijn 71 centimeter hoog. Ook kun je kiezen uit vijf kleuren: wit of een metallic zilver, grijs, donkergrijs of brons. 

 

Loungebox

Heb je een ruimer budget of wil je best wat uitgeven aan een luxer ogende Biohort opbergbox? Dan kun je bijvoorbeeld de Loungebox nemen. Deze heeft niet alleen een luxer design, maar ook een gasveer voor het openen. De opties voor de kleuren zijn hetzelfde als voor de Hobbybox, maar hier zijn maar drie opties: metallic zilver, metallic grijs of metallic donkergrijs. In de formaten heb je twee opties. De 160 is daadwerkelijk 160 centimeter breed en daarnaast 83,5 hoog en 70 diep. De 200 is ook precies 200 centimeter breed en heeft een diepte van 84 en een hoogte van 88,5 centimeter. 

 

Storemax

De Storemax heeft een zelfde vanaf-prijs als de Loungebox: € 1060. Het verschil is dat de Storemax geopend en gesloten kan worden met een rollade. Het is mogelijk deze Biohort opbergbox enkel te openen aan de bovenkant of aan de voorkant, zodat je bij de dingen kunt die je daadwerkelijk nodig hebt. Er zit een roldeurensysteem op deze opbergbox. De kleuren zijn ook weer zilver, grijs of donkergrijs in metallic. Er zijn drie formaten, waarvan 190 de breedste is. De andere opties zijn 163 of 117 breed. 

 

Waar te koop

Een Biohort opbergbox kun je gemakkelijk bestellen via de website van Biohort. Dat is waarschijnlijk de snelste en gemakkelijkste manier. Het nadeel is wellicht dat je niet de kleur precies goed kunt zien. Daarvoor kun je gelukkig gemakkelijk naar de winkel. Een Biohort opbergbox kun je namelijk ook vinden in de bouwmarkt en bij verschillende tuincentra. Ook als jouw ideale formaat opbergbox er niet bij staat, kun je daar in ieder geval de kleuren bekijken. 
 

Beste Biohort Opbergbox aanbiedingen van Juli 2024