Cando Voordeur
Bijgewerkt: Maart 2023

Cando Voordeur

Cando Voordeur

Het merk CanDo heeft allerlei oplossingen op het gebied van je woning. Van wanden en plafonds tot hout en vloer. Maar er zijn ook CanDo voordeuren. En dat assortiment is zeer groot. In de basis zijn er Comfort en Traditionele deuren. Een Comfort deur wordt uit één plaat gemaakt en heeft de mogelijkheid voor een All Inclusive service van CanDo. Een Traditioneel deur heeft die service niet, maar wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. Roosters en glas zijn voor deze deuren apart te bestellen. CanDo voordeuren worden gecategoriseerd in vier stijlen. 

 

Klassiek

Klassieke deuren zijn veelal ambachtelijk gemaakt. Er zijn ook twee opties voor Comfort deuren. Een klassieke deur heeft onder de brievenbus geen glas of rooster, maar hout. Dit kan met reliëf zijn in meerdere vlakken, maar is doorgaans één vlak. De bovenste helft heeft juist wel glas of een rooster, zo groot of klein, breed of smal als jij dat wil. Er zijn ook klassieke CanDo voordeuren met twee ruiten naast elkaar bijvoorbeeld. Al dan niet met een patroon erin. 

 

Tijdloos>

Tijdloze voordeuren hebben weer meer opties voor Comfort dan voor Traditioneel. Er zijn hierbij sowieso meer opties. Ze hebben een elegant design met één of twee ruiten naast elkaar. In een enkel geval heeft de tijdloze deur helemaal geen ruiten, maar is deze volledig gesloten. De ruit of ruiten zitten veelal in de bovenste helft. Ook kunnen ze over bijna de gehele lengte van de deur zitten, naast de brievenbus. Een aantal opties heeft een langere ruit, waarbij de brievenbus daardoor lager in de deur zit. 

 

Modern

Kies je voor een moderne CanDo voordeur, dan kies je voor Comfort. Er is slechts één Traditioneel deur in deze categorie. Deze heeft twee smalle ruiten in het midden, onder en boven de brievenbus. Meerdere ruiten onder elkaar is wat de moderne deur kenmerkt. Of ze nu vierkant of rechthoekig zijn, horizontaal of verticaal maakt niet uit. De meeste deuren hebben drie ruiten. Horizontale rechthoekige ruiten gaan per vier. Dit zijn moderne deuren, waarbij de ruiten dus niet voorzien zijn van patronen. 

 

Landelijk

In de categorie landelijk overstemt Traditioneel Comfort. De landelijke voordeuren passen goed bij het boerderijgevoel. Veel hebben er bijvoorbeeld meerdere latten. Sommige ruiten worden gescheiden door een kruis, zodat er uit één raam vier ruiten ontstaan. Bijna alle ruiten en ramen werken met vierkanten. Het is ook mogelijk te kiezen voor een geheel afgesloten landelijke deur. Dit is dan ook een Comfort deur. 

Beste Cando Voordeur aanbiedingen van Maart 2023