Lutrabox Fietsenberging

Op zoek naar de beste Lutrabox fietsenberging? Ontdek en vergelijk hier de top 5 modellen voor veilige en praktische opslag van jouw fietsen.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Lutrabox tuinkast fietsberging elektrisch 150x215x141cm
Lutrabox tuinkast fietsberging elektrisch 150x215x141cm
Voordelen
De tuinkast is regenwaterdicht. De bovenkant van de tuinkast is gemaakt van betonplex. Het voorste deel van het dak is voorzien van gasveren. Het hout is geïmpregneerd. De tuinkast wordt geleverd in panelen.
Nadelen
Je moet de tuinkast zelf in elkaar zetten.
Lutrabox tuinkast fietsberging normaal 125x215x130cm
Lutrabox tuinkast fietsberging normaal 125x215x130cm
Voordelen
Je kunt je fietsen gemakkelijk opbergen. De voorzijde van het dak is opklapbaar, dankzij de gasveren. De tuinkast kun je eenvoudig in elkaar zetten. Is goed bestand tegen regenwater. De tuinkast beschikt over een slot.
Nadelen
De tuinkast is minder goed betstand tegen UV stralen.
Tip: Beste keuze
Lutrabox tuinkast fietsberging 203x125x141cm
Lutrabox tuinkast fietsberging 203x125x141cm
Voordelen
De tuinkast is volledig af te sluiten. Je kunt het voorste deel van het dak openklappen. De tuinkast wordt in onderdelen afgeleverd. Beschikt over ventilatieroosters. Je kunt de tuinkast gemakkelijk inlopen.
Nadelen
Je krijgt maar twee jaar garantie.
Lutrabox tuinkast fietsberging elektrisch 175x215x141cm
Lutrabox tuinkast fietsberging elektrisch 175x215x141cm
Voordelen
Je kunt eenvoudig jouw elektrische fiets in de tuinkast zetten. Je kunt gemakkelijk opbergen en in de tuinkast lopen. De tuinkast is vochtwerend en vorstbestendig. De tuinkast heeft een slot, zodat je het eenvoudig af kan sluiten. Het hout is naturel van kleur en geïmpregneerd.
Nadelen
Past niet in iedere tuin.
Lutrabox tuinkast fietsberging 125x215x141cm
Lutrabox tuinkast fietsberging 125x215x141cm
Voordelen
Je kunt twee fietsen plaatsen in de tuinkast. Alle montagematerialen worden meegeleverd. Gemakkelijk in elkaar zetten door de montagehandleiding. Beschikt over twee deuren, zodat je nog gemakkelijker naar binnen kunt gaan. De doorgangsmaat van de deur is één meter.
Nadelen
Je dient zelf de tijd te nemen voor het bouwen.

Beste Lutrabox FietsenbergingKoopgids: Welke Lutrabox Fietsenberging is de beste koop van mei 2024?

Lutrabox is van Lutra BV en specialiseert zich in houten opbergmogelijkheden. Lutrabox maakt deze opbergconstructies hier in Nederland. Met een Lutrabox fietsberging heb je dus een mooi en lokaal product. Er wordt gebruik gemaakt van hout voor een Lutrabox fietsberging, evenals voor de andere producten van het merk. Dit hout is natuurlijk geschikt om langer mee te gaan en daarom ook bestand tegen weersomstandigheden. Om de keuze niet te ingewikkeld te maken, zien de fietsbergingen er vrijwel hetzelfde uit. Er wordt onderscheid gemaakt door het soort fietsen dat geplaatst wordt in de berging.

Gewone fietsen

Gewone fietsen zijn bijvoorbeeld lager dan elektrische fietsen. De Lutrabox fietsberging hoeft dan ook niet zo hoog te zijn als je enkel gewone fietsen wil of moet stallen. De hoogte voor een berging voor gewone fietsen is 125 centimeter. De namen van de Lutrabox fietsenberging maken duidelijk om wat voor fietsen het gaat. Titels die eindigen op RG zijn dus 125 centimeter hoog en geschikt voor gewone fietsen. De diepte voor deze opties is altijd 215 centimeter. De breedtes zijn er in 125, 150, 175 en 200 centimeter. Let wel op: het gaat hier om de buitenafmetingen.

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn hoger en dus heb je voor elektrische fietsen een hogere Lutrabox fietsberging nodig. De hoogte voor deze bergingen is 136 centimeter. De diepte is weer hetzelfde als bij de normale fietsen: 215 centimeter. Er zijn voor elektrische fietsen meer opties als het om de breedte van de berging gaat. Deze beginnen weer bij 125 en lopen op per 25 centimeter, maar er zijn daarnaast ook breedtes van 250 en 305 centimeter beschikbaar. Ook hier gaat het weer om de buitenmaten.

Combi-bergingen

Tot slot zijn er bergingen die voor beide fietsen geschikt zijn. In principe zijn alle bergingen voor beide geschikt, zolang de hoogte maar voldoende is. De hoogte voor deze combi-bergingen is dan ook weer 136 centimeter. Deze bergingen zijn er in 203 bij 96, 203 bij 125 en 203 bij 150. Dit zijn weer de buitenmaten. De breedte is hier hetzelfde, waar de diepte verschilt, omdat je in dit soort bergingen je fiets tegen de wand plaatst in plaats van enkel je wiel.

Buitenmaten en binnenmaten

De gegeven maten zijn buitenmaten. Om te weten of je fiets of fietsen in de bergingen passen, moet je letten op de binnenmaten. Je kunt bijvoorbeeld de hoogte en lengte van de hoogste en langste fiets meten om te bepalen of de berging hoog genoeg is of diep dan wel breed genoeg. De breedte voor de eerste categorieën meet je door je fietsen naast elkaar te zetten en te meten wat dit bij elkaar is.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Lutrabox Fietsenberging

Wat is een Lutrabox fietsenberging?

Een Lutrabox fietsenberging is een opbergsysteem speciaal ontworpen voor het veilig en gemakkelijk opbergen van fietsen. Het is een stevige en duurzame box met voldoende ruimte voor meerdere fietsen.

Wat zijn de voordelen van een Lutrabox fietsenberging?

Een Lutrabox fietsenberging biedt verschillende voordelen. Het beschermt fietsen tegen weersinvloeden, diefstal en vandalisme. Daarnaast zorgt het voor een opgeruimde en georganiseerde buitenruimte. Het is ook mogelijk om de fietsenberging te personaliseren met verschillende kleuren en ontwerpen.

Hoeveel fietsen passen er in een Lutrabox fietsenberging?

Afhankelijk van de grootte van de Lutrabox fietsenberging kunnen er meerdere fietsen in worden opgeborgen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, variërend van compacte bergingen voor individuele fietsen tot grotere bergingen voor meerdere fietsen.

Is een Lutrabox fietsenberging eenvoudig te monteren?

Ja, een Lutrabox fietsenberging is relatief eenvoudig te monteren. Het wordt geleverd als een bouwpakket met duidelijke instructies en alle benodigde materialen. Met wat basisgereedschap en enige handigheid kan de fietsenberging binnen afzienbare tijd worden gemonteerd.

Kan een Lutrabox fietsenberging worden aangepast aan mijn specifieke wensen?

Ja, een Lutrabox fietsenberging kan worden aangepast aan individuele wensen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals extra ventilatie, verschillende kleuren en gepersonaliseerde logo’s. Neem contact op met de leverancier voor de mogelijkheden en prijzen van aanpassingen.

Top 5 Beste kopen
Logo