Dyson Ventilator

Op zoek naar de beste Dyson ventilator? Vergelijk de top 5 modellen hier, inclusief functies, prijzen en prestaties. Maak de juiste keuze voor verkoeling met onze handige gids!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Dyson Pure Cool Link - Luchtreiniger en ventilator - Wit/zilver
Dyson Pure Cool Link - Luchtreiniger en ventilator - Wit/zilver
Voordelen
Reinigt en verkoelt het vertrek op een intelligente manier. Je kunt het klimaat zelf regelen vanaf een afstand via een App. Heeft een snoerlengte van 1.8 meter. Controleert en reinigt geheel automatisch. Allergenen worden voor ongeveer 99.95 procent verontreinigt uit de ruimte.
Nadelen
Je kunt de ventilator niet aan een muur bevestigen.
Dyson AM07 - Torenventilator - Wit/Zilver
Dyson AM07 - Torenventilator - Wit/Zilver
Voordelen
Via de meegeleverde afstandsbediening kun je de ventilator eenvoudig bedienen. Veilig voor kinderen en huisdieren. De ventilator beschikt over een timer. Heeft een mooie strakke uitstraling. De ventilator heeft wel 10 verschillende standen.
Nadelen
De ventilator maakt enigszins geluid op de hoogste stand.
Tip: Beste keuze
Dyson Purifier Cool Formaldehyde - 2021
Dyson Purifier Cool Formaldehyde - 2021
Voordelen
Met deze luchtreiniger reinig je niet alleen je ruimte, maar verwarm je ook. Het HEPA en het koolstoffilter zorgen ervoor dat nare geuren geen kans krijgen. Je kunt de luchtreiniger bedienen met je smartphone. Je kunt via de app de ventilator wel 7 dagen vooruit programmeren. De luchtreiniger past in ieder interieur.
Nadelen
Als je de luchtreiniger dag en nacht gebruikt moet je de filters naar 6 maanden vervangen.
Dyson Pure Hot+Cool Link – Luchtreiniger
Dyson Pure Hot+Cool Link – Luchtreiniger
Voordelen
Met één druk op de knop stel je de nachtmodus in. Haalt allergenen en verontreinigende stoffen uit de lucht. Je kunt je ruimte gelijkmatig verwarmen. Goede prijs en kwaliteitverhouding. Mooi design die eigenlijk in ieder interieur past.
Nadelen
De luchtreiniger is niet in hoogte te verstellen.
Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver
Dyson Pure Cool Me Wit/Zilver
Voordelen
Geeft een zacht briesje dankzij de ventilatie functie. Je kunt de Dyson eenvoudig bedienen via een app op je smartphone. De Dyson heeft een ingebouwde temperatuurmeter. Je creëert heel eenvoudig een schone lucht. Een betere slaap als je de Dyson gebruikt in je slaapkamer.
Nadelen
De Dyson koelt niet zo goed als een koelventilator.

Beste Dyson VentilatorKoopgids: Welke Dyson Ventilator is de beste koop van februari 2024?

Design en verkoeling combineren doe je met een Dyson ventilator. Er is slechts één model Dyson ventilator, dus er zal geen keuzestress zijn. Het enige probleem in de zoektocht naar jouw nieuwe Dyson ventilator kan zijn dat er geen voorraad is bij de winkel waar je bent. Maar online is de ventilator ongetwijfeld ergens te vinden. Wie weet kom je zelfs een scherpere prijs of een aanbieding tegen die de fysieke winkel niet had. Met een Dyson ventilator haal je dus verkoeling in huis, zonder af te doen aan de look van je interieur.

Design en veiligheid

Het design van de Dyson ventilator is wit en simpel. Het gaat om een torenventilator waar een ovaalvormige rand de basis vormt. Daar binnenin wordt de verkoeling geregeld. Dit design maakt het apparaat ook gemakkelijk om schoon te maken. In tegenstelling tot ventilatoren met bladen die verstopt zitten achter een beschermende laag van stevig gaas. Bovendien is de Dyson ventilator daardoor ook veiliger. Je zult jezelf niet beschadigen, omdat er geen bladen op hoog tempo draaien.

Instellingen en afstandsbediening

Je kunt de Dyson ventilator instellen zodat deze automatisch uitschakelt. Daarvoor zet je een timer voor 15 minuten tot 9 uur later. Ook kun je de luchtstroom instellen. Je gebruikt een kleine afstandsbediening om dit allemaal uit te kunnen voeren. De Dyson ventilator is daarnaast ook nog eens een licht apparaat. Hij weegt minder dan 3 kilo. Je kunt hem dus gemakkelijk verplaatsen of opbergen als het weer kouder wordt. Wel ben je met het plaatsen beperkt tot 1,8 meter van een stopcontact. Dat is de lengte van de stroomkabel.

Specificaties

De hoogte van de ventilator is één meter. Het is dus wat dat betreft ook geen doorn in het oog. De rest van het apparaat is 19 bij 23 centimeter. Je kunt hem op de meeste plekken in huis waarschijnlijk dus wel kwijt. De maximale luchtstroom is 500 l/s en de breedte van de luchtstroomversterker is 19 centimeter. Verkoeling in een mooi design en praktisch formaat dus.

Waar te koop

Je koopt een Dyson ventilator op verschillende plekken. Op de website van Dyson om er maar één te noemen. Daar kun je de ventilator bestellen en hem de volgende dag al in huis hebben. Er zijn natuurlijk meer websites, zoals webshops van elektronicazaken of algemene webshops als Bol.com. Ga je liever naar de winkel of wil je eerst het apparaat zien? Dan kun je bij verschillende elektronicazaken terecht om de ventilator te bekijken, bijvoorbeeld MediaMarkt. De volle nieuwprijs is zo’n € 350.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Dyson Ventilator

Hoe werkt een Dyson ventilator?

Een Dyson ventilator werkt op basis van luchtverplaatsingstechnologie. In plaats van bladen te gebruiken, trekt de ventilator lucht aan via een ingebouwde motor en versnelt deze door een ringvormige opening. Dit creëert een krachtige luchtstroom die voor verkoeling zorgt.

Is een Dyson ventilator veilig voor kinderen en huisdieren?

Ja, een Dyson ventilator is veilig voor kinderen en huisdieren omdat er geen bladen zijn die kunnen worden aangeraakt. De luchtstroom wordt gecreëerd door een ringvormige opening, waardoor het risico op verwondingen wordt verminderd.

Kan ik de snelheid van een Dyson ventilator aanpassen?

Ja, de meeste Dyson ventilatoren hebben instelbare snelheidsniveaus. Dit stelt gebruikers in staat om de luchtstroom aan te passen aan hun individuele behoeften en voorkeuren.

Hoe maak ik een Dyson ventilator schoon?

Het schoonmaken van een Dyson ventilator is eenvoudig. De meeste modellen hebben een afneembare ring en ventilatieopening die gemakkelijk kunnen worden gereinigd met een zachte doek of borstel. Daarnaast hebben sommige modellen een wasbaar filter dat regelmatig moet worden gereinigd.

Kan ik een Dyson ventilator ook gebruiken als luchtbevochtiger?

Nee, een Dyson ventilator is primair ontworpen om verkoeling te bieden en te zorgen voor een luchtstroom in een ruimte. Het heeft geen ingebouwde bevochtigingsfunctie. Als je op zoek bent naar een luchtbevochtiger, kun je beter een specifiek daarvoor ontworpen apparaat overwegen.

Top 5 Beste kopen
Logo