Dyson Ventilator
Bijgewerkt: Juli 2024

Dyson Ventilator

Dyson Ventilator

Design en verkoeling combineren doe je met een Dyson ventilator. Er is slechts één model Dyson ventilator, dus er zal geen keuzestress zijn. Het enige probleem in de zoektocht naar jouw nieuwe Dyson ventilator kan zijn dat er geen voorraad is bij de winkel waar je bent. Maar online is de ventilator ongetwijfeld ergens te vinden. Wie weet kom je zelfs een scherpere prijs of een aanbieding tegen die de fysieke winkel niet had. Met een Dyson ventilator haal je dus verkoeling in huis, zonder af te doen aan de look van je interieur. 

 

Design en veiligheid

Het design van de Dyson ventilator is wit en simpel. Het gaat om een torenventilator waar een ovaalvormige rand de basis vormt. Daar binnenin wordt de verkoeling geregeld. Dit design maakt het apparaat ook gemakkelijk om schoon te maken. In tegenstelling tot ventilatoren met bladen die verstopt zitten achter een beschermende laag van stevig gaas. Bovendien is de Dyson ventilator daardoor ook veiliger. Je zult jezelf niet beschadigen, omdat er geen bladen op hoog tempo draaien. 

 

Instellingen en afstandsbediening

Je kunt de Dyson ventilator instellen zodat deze automatisch uitschakelt. Daarvoor zet je een timer voor 15 minuten tot 9 uur later. Ook kun je de luchtstroom instellen. Je gebruikt een kleine afstandsbediening om dit allemaal uit te kunnen voeren. De Dyson ventilator is daarnaast ook nog eens een licht apparaat. Hij weegt minder dan 3 kilo. Je kunt hem dus gemakkelijk verplaatsen of opbergen als het weer kouder wordt. Wel ben je met het plaatsen beperkt tot 1,8 meter van een stopcontact. Dat is de lengte van de stroomkabel.

 

Specificaties

De hoogte van de ventilator is één meter. Het is dus wat dat betreft ook geen doorn in het oog. De rest van het apparaat is 19 bij 23 centimeter. Je kunt hem op de meeste plekken in huis waarschijnlijk dus wel kwijt. De maximale luchtstroom is 500 l/s en de breedte van de luchtstroomversterker is 19 centimeter. Verkoeling in een mooi design en praktisch formaat dus. 

 

Waar te koop

Je koopt een Dyson ventilator op verschillende plekken. Op de website van Dyson om er maar één te noemen. Daar kun je de ventilator bestellen en hem de volgende dag al in huis hebben. Er zijn natuurlijk meer websites, zoals webshops van elektronicazaken of algemene webshops als Bol.com. Ga je liever naar de winkel of wil je eerst het apparaat zien? Dan kun je bij verschillende elektronicazaken terecht om de ventilator te bekijken, bijvoorbeeld MediaMarkt. De volle nieuwprijs is zo’n € 350. 

Beste Dyson Ventilator aanbiedingen van Juli 2024