Weka Tuinhuis
Bijgewerkt: Maart 2023

Weka Tuinhuis

Weka Tuinhuis

Er zijn zat redenen voor een tuinhuis. Neem bijvoorbeeld een Weka tuinhuis. Er is zoveel variatie in Weka tuinhuizen, dat er voor iedere situatie wel een geschikt Weka tuinhuis is. Je kunt een tuinhuis bijvoorbeeld gebruiken wanneer je geen schuur hebt. Je plaatst het Weka tuinhuis in je tuin en zorgt zo voor je eigen schuur. Of je gebruikt je Weka tuinhuis als echt extra ruimte, waar je bijvoorbeeld logees kunt laten verblijven of een extra keuken in kunt plaatsen. Sommige mensen kiezen ervoor om de frituurpan in een tuinhuis te gebruiken om de lucht zo uit het huis en de keuken te houden.

 

Weka Tuinhuis formaten

Een Weka tuinhuis is er in verschillende formaten. Van opslaghok tot kleine woonkamer, je vindt het in een Weka tuinhuis. Wat alle Weka tuinhuizen in ieder geval gemeen hebben, is dat ze hoog genoeg zijn om in te staan. Voor de meeste mensen dan. Wanneer je langer dan 2 meter bent, kan het in sommige gevallen lastig worden. Er zijn wel meer dan voldoende opties voor tuinhuizen die hoger zijn dan 2 meter, dus onmogelijk is het zeker niet. Het assortiment van Weka’s tuinhuizen is zo uitgebreid dat het amper samen te vatten is. We bespreken een aantal bepalende zaken voor de keuze in je Weka tuinhuis. 

 

Deuren en daken

Beginnend bij de deuren en daken. Je kunt bij Weka tuinhuizen namelijk verschillende deuren en daken kiezen. Dan hebben we het enkel nog over het soort. Er zijn bijvoorbeeld dubbele deuren en enkele deuren. Zelfs als je een klein Weka tuinhuis kiest, kun je voor dubbele deuren gaan. Zo heb je direct zicht op alles in je Weka tuinhuis. De meeste daken zijn zadeldaken, dus met een lichte helling en een punt. Een plat dak is ook een veel geziene mogelijkheid. Daarnaast heb je de optie voor een schuin dak, waar regen gemakkelijk aan één kant afloopt. Of een koepeldak. 

 

Kleuren en overkappingen

Misschien wil je naast je Weka tuinhuis een overkapping. Dit kan een luifel zijn of een aangebouwde overkapping die echt bij je Weka tuinhuis hoort. Het is een verlengd stuk van het dak, maar dan zonder vier muren eronder. Dit kan niet met een tuinhuis met koepeldak. Zo’n overkapping staat altijd. Een luifel is ook een optie. Deze berg je weer op als je de luifel niet nodig hebt. Meestal is een Weka tuinhuis qua kleur onbehandeld hout. Daar maak je zelf van wat je wil. Andere opties zijn antraciet, rood, prijs, groen of gebeitst. 

 

Waar te koop en prijzen

Je koopt een Weka tuinhuis bij de bouwmarkt. Meestal laat je het tuinhuis thuis bezorgen. Simpelweg omdat het bijna niet mogelijk is een heel tuinhuis in je auto te vervoeren. Zeker niet wanneer je kiest voor een grote uitvoering. Prijzen beginnen bij € 800 en zijn vaak boven de € 2500. Het duurste Weka tuinhuis is zo’n € 20.000. 

Beste Weka Tuinhuis aanbiedingen van Maart 2023