Weka Tuinhuis

Op zoek naar het beste Weka tuinhuis? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek de perfecte oplossing voor extra opslagruimte in jouw tuin.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Weka tuinhuis Utrecht met vloer 194x198cm
Weka tuinhuis Utrecht met vloer 194x198cm
Voordelen
Geeft een mooie uitstraling. Gemaakt van massief hout. Je krijgt vijf jaar garantie op het tuinhuis. Het tuinhuis is praktisch en zorgt voor een opgeruimde tuin. Doordat het tuinhuis een dubbele deur heeft kan je met een kruiwagen zelfs naar binnen.
Nadelen
Het hout is onbehandeld.
Weka tuinhuis met overkapping 321 Type B GR1 194x428cm
Weka tuinhuis met overkapping 321 Type B GR1 194x428cm
Voordelen
Beschikt over een extra aanbouw, zodat je fietsen droog kunnen staan. Het tuinhuis heeft ruimtebesparende melkglas deuren. Een geweldig tuinhuis voor iedere tuin. Beschikt over een profielcilinderslot, zodat veiligheid gewaarborgd is. Het tuinhuis is zeer stabiel, dankzij de stevige materialen.
Nadelen
Het hout is niet onder druk geïmpregneerd.
Tip: Beste keuze
Weka tuinhuis 345 GR2 135x180cm
Weka tuinhuis 345 GR2 135x180cm
Voordelen
Eenvoudig te monteren. Past in vrijwel iedere kleine tuin. Heeft een zadeldak gemaakt van spaanplaat. Heeft een mooie uitstraling die bij vrijwel iedere tuin past. Beschikt over een raam, zodat je binnen voldoende licht hebt.
Nadelen
Het tuinhuis is alleen verkrijgbaar in onbehandeld hout.
Weka tuinhuis 346 180x186cm
Weka tuinhuis 346 180x186cm
Voordelen
Biedt voldoende opslag voor al je tuinspullen. Je kunt het tuin huis een kleur naar keuze geven, doordat het hout onbehandeld is. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Altijd je spullen op de goede plek. Je beschikt over voldoende licht in het tuinhuis, dankzij het raam.
Nadelen
Het tuinhuis is standaard niet voorzien van een vloer.
Weka tuinhuis 325 GR2 194x198cm
Weka tuinhuis 325 GR2 194x198cm
Voordelen
Het tuinhuis beschikt over vensterdeuren. Heeft een cilinderslot met drie sleutels. Kwaliteit voor de juiste prijs. Past in vrijwel iedere tuin. Het is een duurzaam tuinhuis door de geïmpregneerde vloer. Het tuinhuis biedt extra stevigheid, dankzij de hoekverbindingen.
Nadelen
Je moet het tuinhuis zelf in elkaar zetten.

Beste Weka TuinhuisKoopgids: Welk Weka Tuinhuis is de beste koop van juni 2024?

Er zijn zat redenen voor een tuinhuis. Neem bijvoorbeeld een Weka tuinhuis. Er is zoveel variatie in Weka tuinhuizen, dat er voor iedere situatie wel een geschikt Weka tuinhuis is. Je kunt een tuinhuis bijvoorbeeld gebruiken wanneer je geen schuur hebt. Je plaatst het Weka tuinhuis in je tuin en zorgt zo voor je eigen schuur. Of je gebruikt je Weka tuinhuis als echt extra ruimte, waar je bijvoorbeeld logees kunt laten verblijven of een extra keuken in kunt plaatsen. Sommige mensen kiezen ervoor om de frituurpan in een tuinhuis te gebruiken om de lucht zo uit het huis en de keuken te houden.

Weka Tuinhuis formaten

Een Weka tuinhuis is er in verschillende formaten. Van opslaghok tot kleine woonkamer, je vindt het in een Weka tuinhuis. Wat alle Weka tuinhuizen in ieder geval gemeen hebben, is dat ze hoog genoeg zijn om in te staan. Voor de meeste mensen dan. Wanneer je langer dan 2 meter bent, kan het in sommige gevallen lastig worden. Er zijn wel meer dan voldoende opties voor tuinhuizen die hoger zijn dan 2 meter, dus onmogelijk is het zeker niet. Het assortiment van Weka’s tuinhuizen is zo uitgebreid dat het amper samen te vatten is. We bespreken een aantal bepalende zaken voor de keuze in je Weka tuinhuis.

Deuren en daken

Beginnend bij de deuren en daken. Je kunt bij Weka tuinhuizen namelijk verschillende deuren en daken kiezen. Dan hebben we het enkel nog over het soort. Er zijn bijvoorbeeld dubbele deuren en enkele deuren. Zelfs als je een klein Weka tuinhuis kiest, kun je voor dubbele deuren gaan. Zo heb je direct zicht op alles in je Weka tuinhuis. De meeste daken zijn zadeldaken, dus met een lichte helling en een punt. Een plat dak is ook een veel geziene mogelijkheid. Daarnaast heb je de optie voor een schuin dak, waar regen gemakkelijk aan één kant afloopt. Of een koepeldak.

Kleuren en overkappingen

Misschien wil je naast je Weka tuinhuis een overkapping. Dit kan een luifel zijn of een aangebouwde overkapping die echt bij je Weka tuinhuis hoort. Het is een verlengd stuk van het dak, maar dan zonder vier muren eronder. Dit kan niet met een tuinhuis met koepeldak. Zo’n overkapping staat altijd. Een luifel is ook een optie. Deze berg je weer op als je de luifel niet nodig hebt. Meestal is een Weka tuinhuis qua kleur onbehandeld hout. Daar maak je zelf van wat je wil. Andere opties zijn antraciet, rood, prijs, groen of gebeitst.

Waar te koop en prijzen

Je koopt een Weka tuinhuis bij de bouwmarkt. Meestal laat je het tuinhuis thuis bezorgen. Simpelweg omdat het bijna niet mogelijk is een heel tuinhuis in je auto te vervoeren. Zeker niet wanneer je kiest voor een grote uitvoering. Prijzen beginnen bij € 800 en zijn vaak boven de € 2500. Het duurste Weka tuinhuis is zo’n € 20.000.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Weka Tuinhuis

Wat is Weka tuinhuis?

Weka tuinhuis is een merk van hoogwaardige tuinhuizen en blokhutten. Ze worden vervaardigd van duurzaam hout en bieden een ideale oplossing voor extra opslagruimte in uw tuin.

Wat zijn de afmetingen van een Weka tuinhuis?

De afmetingen van Weka tuinhuizen variëren, afhankelijk van het model dat u kiest. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van compacte tuinhuisjes tot grotere blokhutten met extra ruimte voor bijvoorbeeld een werkplaats of een loungegedeelte.

Zijn Weka tuinhuizen gemakkelijk te monteren?

Ja, Weka tuinhuizen worden geleverd als bouwpakketten met gedetailleerde instructies. Ze zijn ontworpen om gemakkelijk te monteren te zijn, zelfs voor mensen met beperkte doe-het-zelf ervaring. Het kan echter handig zijn om hulp te krijgen bij het monteren van grotere modellen.

Zijn Weka tuinhuizen bestand tegen verschillende weersomstandigheden?

Ja, Weka tuinhuizen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn gemaakt van kwaliteitshout dat behandeld is tegen vocht en schimmel. Bovendien zijn ze voorzien van stevige dakbedekking en goed geïsoleerde wanden.

Kan ik een Weka tuinhuis aanpassen aan mijn specifieke behoeften?

Ja, Weka tuinhuizen kunnen vaak worden aangepast aan uw specifieke behoeften. U kunt bijvoorbeeld extra ramen, deuren of interne scheidingswanden toevoegen. Neem contact op met de leverancier om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken.

Top 5 Beste kopen
Logo