Domasol Zonnescherm

Op zoek naar het beste Domasol zonnescherm? Vergelijk en ontdek de top 5 beste opties op de markt voor maximale bescherming en stijlvolle zonwering.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Domasol zonnescherm elektrisch Factor 10-A grijs 450x300cm
Domasol zonnescherm elektrisch Factor 10-A grijs 450x300cm
Voordelen
Het zonnescherm is eenvoudig te monteren. Je kunt de uitvalshoek verstellen. Het doek is goed bestand tegen weersinvloeden. Het zonnescherm beschikt over een motor met een schakelaar. Je krijgt wel 5 jaar garantie op het zonnescherm.
Nadelen
Je kunt het zonnescherm niet bedienen met een afstandsbediening.
Domasol zonnescherm manueel Factor 10-C grijs/wit brede strepen 550x250cm
Domasol zonnescherm manueel Factor 10-C grijs/wit brede strepen 550x250cm
Voordelen
Het doek is beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Je kunt het zonnescherm gemakkelijk handmatig bedienen. Je kunt door middel van de beschrijving gemakkelijk monteren. De uitvalshoek is van 5 tot 30 graden instelbaar. Ideaal voor tuin en/of dakterras.
Nadelen
Aangezien het zonnescherm een maatwerk product is kan het niet geretourneerd worden.
Tip: Beste keuze
Domasol zonnescherm elektrisch met afstandsbediening Factor 30-A grijs 550x300cm
Domasol zonnescherm elektrisch met afstandsbediening Factor 30-A grijs 550x300cm
Voordelen
Je kunt het scherm monteren doormiddel van losse muurbeugels. Beschikt over een verstelbare uitvalshoek. Mooie en strakke afwerking, hierdoor past het in iedere tuin. De knikarmen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Je kunt het zonnescherm bedien door middel van een afstandsbediening.
Nadelen
De eenmalige aanschafprijs is wat aan de hoge kant.
Domasol zonnescherm elektrisch met afstandsbediening Factor 30-A blauw/wit brede strepen 450x300cm
Domasol zonnescherm elektrisch met afstandsbediening Factor 30-A blauw/wit brede strepen 450x300cm
Voordelen
Het zonnescherm wordt aangestuurd door een motor. Het zonnescherm oogt mooi en compact. Geschikt voor bijna iedere tuin of terras dankzij de eenvoudige montage. Bedienen is erg gemakkelijk via een afstandsbediening. Het zonnescherm wordt speciaal op maat gemaakt.
Nadelen
De prijs is een beetje hoog, maar je krijgt wel waar voor je geld.
Domasol zonnescherm manueel Factor 10-A grijs 300x250cm
Domasol zonnescherm manueel Factor 10-A grijs 300x250cm
Voordelen
Montage is zeer eenvoudig, dankzij de handleiding. Het doek beschermt tegen uv-straling en verkleuring. De uitvalshoek is instelbaar van vijf tot dertig graden. Je krijgt 5 jaar garantie op het zonnescherm. Je bedient het zonnescherm handmatig.
Nadelen
Doordat het maatwerk is kun je het niet retouren.

Beste Domasol ZonneschermKoopgids: Welk Domasol Zonnescherm is de beste koop van februari 2024?

Met een Domasol zonnescherm geniet je van de zomer en de zon, zonder er last van te hebben. Je kunt je huis koel houden door een zonnescherm of buiten eten zonder dat je in de straling van de zon blijft zitten. Zo geniet je helemaal van de zomer, ook als de dagen bijna te warm beginnen te worden. Met een Domasol zonnescherm geniet je jarenlang. Jouw samengestelde zonnescherm wordt binnen 15 werkdagen geleverd. Wees er dus op tijd bij als je de hele zomer wil genieten van je zonnescherm, want drie weken kan als een lange tijd voelen als het warm is.

Frame

Het Domasol zonnescherm stel je samen aan de hand van drie opties. De eerste daarvan is het frame. Je hebt drie opties voor je frame. Iedere optie is verkrijgbaar in crème wit. Dit is een RAL-kleur met het nummer 9001. De Factor 10 en Factor 20 frames zijn ook nog verkrijgbaar in antraciet structuur. Dit is nummer 7016 in de RAL-kleuren. Factor 20 is het meest compact en kan aan de muur en het plafond bevestigd worden. Factor 10 is de budgetkeuze. Dan is er nog Factor 30. Deze kan tot maximaal 600 centimeter en is daarmee het breedst in opties. Hier zit standaard een Domasol motor in.

Doek

Voor alle bovengenoemde opties geldt dat je elk doek erbij kunt kiezen. Dit is je tweede overweging. Het doek maakt de hele sfeer van je zonnescherm natuurlijk. Je wil iets waar je naar kunt kijken zonder dat het misstaat of verveelt. Het is aan jou of dit een effen kleur is of juist een streep. Er zijn bijvoorbeeld doeken met een streep crème en een streep kleur afgewisseld. Die kleur is dan rood, blauw, groen, zandkleur of antraciet. Dan zijn er nog gedetailleerdere prints met variatie in strepen of een structuur. Of kies voor een effen wit, okergeel, rood, grijs of bruin.

Bediening

Tot slot is er de bediening. Deze is deels afhankelijk van het frame dat je kiest. Voor de Factor 10 kun je bijvoorbeeld kiezen uit handmatige bediening of een opbouwschakelaar. Handmatig wil zeggen een slingertang. Een opbouwschakelaar is een draaiknop die bevestigd wordt. De Factor 20 kan daarnaast ook met een Somfy afstandsbediening je zonnescherm bedienen. Dit geldt ook voor de Factor 30. Er is zelfs een Domasol app om dit mee te doen. Daarnaast is er een windsensor beschikbaar die automatisch je zonnescherm indraait als er een bepaalde windfactor wordt gedetecteerd.

Waar te koop

Een Domasol zonnescherm koop je bij de bouwmarkt. Niet iedere bouwmarkt verkoopt Domasol zonneschermen. Je kunt wel naar de Gamma of Praxis. Andere bouwmarkten en winkels waar je voor Somfy zonneschermen terecht kunt zijn de Brico, Hubo en Makro. De precieze kosten zijn sterk afhankelijk van de keuzes die je maakt voor je frame, doek en bedieningen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Domasol Zonnescherm

Wat is een Domasol zonnescherm?

Een Domasol zonnescherm is een type zonwering dat wordt gebruikt om te beschermen tegen de zon en om schaduw te creëren op terrassen, ramen en andere buitenruimtes.

Hoe werkt een Domasol zonnescherm?

Een Domasol zonnescherm wordt bediend met behulp van een elektrisch systeem dat het scherm inen uitschuift. Het scherm is voorzien van een doek dat de zonnestralen blokkeert en schaduw biedt.

Zijn Domasol zonneschermen waterdicht?

Ja, Domasol zonneschermen zijn waterdicht. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen regen en andere weersomstandigheden.

Zijn Domasol zonneschermen energiezuinig?

Ja, Domasol zonneschermen zijn energiezuinig. Ze verminderen de warmteoverdracht naar binnen, waardoor de behoefte aan airconditioning en ventilatie wordt verminderd, wat resulteert in energiebesparing.

Zijn Domasol zonneschermen op maat gemaakt?

Ja, Domasol zonneschermen worden op maat gemaakt om perfect te passen bij de specifieke afmetingen en behoeften van uw ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen.

Top 5 Beste kopen
Logo