Domasol Zonnescherm
Bijgewerkt: Juni 2024

Domasol Zonnescherm

Domasol Zonnescherm

Met een Domasol zonnescherm geniet je van de zomer en de zon, zonder er last van te hebben. Je kunt je huis koel houden door een zonnescherm of buiten eten zonder dat je in de straling van de zon blijft zitten. Zo geniet je helemaal van de zomer, ook als de dagen bijna te warm beginnen te worden. Met een Domasol zonnescherm geniet je jarenlang. Jouw samengestelde zonnescherm wordt binnen 15 werkdagen geleverd. Wees er dus op tijd bij als je de hele zomer wil genieten van je zonnescherm, want drie weken kan als een lange tijd voelen als het warm is. 

 

Frame

Het Domasol zonnescherm stel je samen aan de hand van drie opties. De eerste daarvan is het frame. Je hebt drie opties voor je frame. Iedere optie is verkrijgbaar in crème wit. Dit is een RAL-kleur met het nummer 9001. De Factor 10 en Factor 20 frames zijn ook nog verkrijgbaar in antraciet structuur. Dit is nummer 7016 in de RAL-kleuren. Factor 20 is het meest compact en kan aan de muur en het plafond bevestigd worden. Factor 10 is de budgetkeuze. Dan is er nog Factor 30. Deze kan tot maximaal 600 centimeter en is daarmee het breedst in opties. Hier zit standaard een Domasol motor in. 

 

Doek

Voor alle bovengenoemde opties geldt dat je elk doek erbij kunt kiezen. Dit is je tweede overweging. Het doek maakt de hele sfeer van je zonnescherm natuurlijk. Je wil iets waar je naar kunt kijken zonder dat het misstaat of verveelt. Het is aan jou of dit een effen kleur is of juist een streep. Er zijn bijvoorbeeld doeken met een streep crème en een streep kleur afgewisseld. Die kleur is dan rood, blauw, groen, zandkleur of antraciet. Dan zijn er nog gedetailleerdere prints met variatie in strepen of een structuur. Of kies voor een effen wit, okergeel, rood, grijs of bruin. 

 

Bediening

Tot slot is er de bediening. Deze is deels afhankelijk van het frame dat je kiest. Voor de Factor 10 kun je bijvoorbeeld kiezen uit handmatige bediening of een opbouwschakelaar. Handmatig wil zeggen een slingertang. Een opbouwschakelaar is een draaiknop die bevestigd wordt. De Factor 20 kan daarnaast ook met een Somfy afstandsbediening je zonnescherm bedienen. Dit geldt ook voor de Factor 30. Er is zelfs een Domasol app om dit mee te doen. Daarnaast is er een windsensor beschikbaar die automatisch je zonnescherm indraait als er een bepaalde windfactor wordt gedetecteerd. 

 

Waar te koop

Een Domasol zonnescherm koop je bij de bouwmarkt. Niet iedere bouwmarkt verkoopt Domasol zonneschermen. Je kunt wel naar de Gamma of Praxis. Andere bouwmarkten en winkels waar je voor Somfy zonneschermen terecht kunt zijn de Brico, Hubo en Makro. De precieze kosten zijn sterk afhankelijk van de keuzes die je maakt voor je frame, doek en bedieningen. 

Beste Domasol Zonnescherm aanbiedingen van Juni 2024