Central Park Loungeset
Bijgewerkt: Maart 2023

Central Park Loungeset

Central Park Loungeset

Je terras, veranda of tuin maak je af met een Central Park loungeset. Central Park is een merk van de Praxis dat zich richt op alles dat met de tuin te maken heeft. Dus ook met tuinmeubilair. Waaronder een Central Park loungeset. Er zijn meerdere series waarvan een Central Park loungeset te vinden is. Welke Central Park loungeset in jouw tuin past, hangt af van jouw smaak en van wat je misschien al aan tuinmeubilair hebt staan. Daarom lees je hieronder per kleur wat je opties zijn voor een Central Park loungeset. 

 

Natuurlijke kleur

Wie dicht bij de buitensferen wil blijven, zal vaak kiezen voor een natuurlijke kleur. Dat kan met verschillende loungesets. Ga je het liefst voor hout? Dan kies je voor de Mimizan serie. Deze loungeset is 3-delig en heeft een houten frame en tafel. De andere opties in natuurlijke kleuren zijn niet van hout, maar van riet of rotan. De Dieppe, Kiara en Julieta komen het meest in de buurt van een houtkleur. Baix en Lavandou hebben een lichtere tint en zijn meer beige. Een nog iets lichtere tint vind je in de Rochelle die tegen het wit aan zit met de crèmekleur. 

 

Zwart, grijs en antraciet

Wie voor donker gaat, kiest bijna automatisch voor modern. De zwarte, grijze en antraciet Central Park loungesets zijn strakker in hun design. Je ziet poten in plaats van een massief onderstel bijvoorbeeld. Dat neemt niet weg dat ze evengoed stevig blijven staan bij weersomstandigheden. Je vindt deze moderne en donkere loungesets in de series Cassis, Esperanza, Monaco, Vence, Bandol, Ramatuelle en Nice. Vence combineert zwart met hout. Bandol heeft een iets minder strak design met kuipstoelen in de loungeset. 

 

Wit

Ramatuelle en Cassis zijn series die ook te vinden zijn in een witte variant. De Cassis loungeset heeft ook een houten detail. Dit zit in dit geval onder de bank. Een andere witte loungeset van Central Park combineert ook hout en wit. Dit is de StRaphael. Deze serie heeft aan de uiteinden van de banken houten tafels en de salontafel die bij de set hoort is ook van hout. Wil je wit zonder hout of zwart zonder hout? Dan kies je de Ramatuelle. Dit is een modern design met dikke frames. 

 

Prijzen en waar te koop

Een Central Park loungeset kan in verschillende samenstellingen gekocht worden. De prijzen lopen dan ook erg uiteen. Je betaalt voor een nieuwe loungeset bij de Praxis tussen de € 700 en € 2800. Dit is als er geen korting gegeven wordt. Soms is er korting op Central Park loungesets en ben je goedkoper uit. Ook Bol.com heeft een beperkt aanbod aan Central Park loungesets. Wil je echt goedkoop uit zijn, dan kun je op Marktplaats ook Central Park loungesets vinden. Deze zijn dan niet meer nieuw, daarom zijn ze minder duur. 

Beste Central Park loungeset aanbiedingen van Maart 2023