Weber Buitenkeuken Aanbieding
Bijgewerkt: Maart 2023

Weber Buitenkeuken Aanbieding

Weber Buitenkeuken Aanbieding

Meer dan barbecueën met Weber buitenkeuken

Weber is een Amerikaans merk dat al meer dan honderd jaar bestaat en in die tijd ook zeer bekend is geworden om haar barbecues. Met een Weber zorg je dat je heerlijk eten op tafel kunt zetten. Je kunt met een Weber apparaat optimaal genieten van de zomer in je tuin of op je balkon. Met vrienden of familie, met en zonder zon. Als je het echt groots wil aanpakken, dan kun je ook nog kiezen voor een Weber buitenkeuken. Die heeft nog meer mogelijkheden dan een gewone barbecue. 

 

Voor grote gezelschappen geschikt

Een Weber buitenkeuken is dan ook niet klein van formaat. Hij zal dus wel moeten passen in je buitenruimte. Er zijn verschillende Weber buitenkeukens te vinden, allemaal met eigen extra’s en bijzonderheden die het voor jou misschien interessant maken om juist voor die ene Weber buitenkeuken te gaan. Een Weber buitenkeuken is hoe dan ook een luxe apparaat met veel mogelijkheden, waar je gerust je hele gezelschap mee kunt voorzien van lekkere snacks of een flink bord eten. Een Weber buitenkeuken is namelijk geschikt voor minimaal 11 personen, ongeacht welke je kiest. 

 

Aantal hoofdbranders

Een Weber buitenkeuken kan 2 of 3 hoofdbranders hebben waarmee je je eten klaar kunt maken. Dit zegt niet per se iets over voor hoeveel mensen je eten op tafel kunt zetten. Zo is de Weber Genesis II LX X-240 GBS geschikt voor 14 personen ondanks dat deze maar twee hoofdbranders heeft. Dit is dan wel meteen het duurste model van ruim € 1600. Voor de kleinste prijs heb je de Weber Spirit E-210 Classic. Deze heeft twee hoofdbranders en is geschikt voor 11 man. 

 

Dubbelwandige deksel

Het kan handig zijn om te kiezen voor een Weber buitenkeuken met een dubbelwandige deksel. Deze zorgt dat de warmte in het apparaat blijft en de buitenkant van het apparaat niet te heet wordt. Dat komt bijvoorbeeld van pas als er kinderen in de buurt spelen. Deze optie vind je in de Weber Spirit E-220 Classic of de Weber Genesis II E-310 GBS. De eerste is € 100 duurder dan de Spirit E-210 Classic en deze Genesis zit qua prijs tussen de Spirit en eerdergenoemde Genesis in. 

 

Waar te koop

De meeste Weber buitenkeukens hebben een zijbrander zodat je tijdens het barbecueën ook andere dingen klaar kunt maken zonder extra meubelen aan te hoeven schuiven. Niet iedere Weber buitenkeuken heeft dit. De goedkoopste Spirit E-210 Classic bijvoorbeeld niet. Maar ook de Spirit E-315 GBS en Genesis II E-310 GBS niet. Je kunt een Weber buitenkeuken vinden bij Webers eigen webshop, Coolblue of de bouwmarkt. 

Beste Weber Buitenkeuken aanbiedingen van Maart 2023