Eurom Hogedrukreiniger Aanbieding
Bijgewerkt: Maart 2023

Eurom Hogedrukreiniger Aanbieding

Eurom Hogedrukreiniger Aanbieding

Eurom hogedrukreiniger voor consument en bedrijf

Bij het merk Eurom kun je terecht voor allerlei apparaten voor reiniging en klimaatbeheersing als het om de buitenruimte gaat. Je kunt van dit merk apparatuur vinden die geschikt is voor je balkon of je tuin, dus voor jou als consument en particulier. Maar ook bedrijven en horeca bijvoorbeeld hebben baat bij de producten van Eurom. Deze zullen eerder voor de grotere apparatuur gaan. Zo kun je verschillende formaten kiezen voor een Eurom hogedrukreiniger. Een Eurom hogedrukreiniger is hoe dan ook een goede keus als het om prijs-kwaliteitverhouding gaat. 

 

Force serie

Voor de consument is er onder andere de Force serie als je zoekt naar een Eurom hogedrukreiniger. Er zijn drie varianten: de Force 1200, Force 1400 en Force 1800. Deze getallen staan voor het vermogen van de Eurom hogedrukreiniger in wattage. De eerste twee verbruiken evenveel water: 330 liter per uur. Voor de Force 1800 geldt een waterverbruik van 400 liter per uur. Het aantal bar ligt voor de Force 1200 op 90, de Force 1400 op 100 en de Force 1800 op 140. Hoe hoger het aantal bar, hoe krachtiger de reiniging. Er is ook nog de Force 2000 Plus. Deze verbruikt 400 liter water per uur en heeft 150 bar. 

 

Force IND serie

Een andere serie van Eurom hogedrukreinigers is de Force IND. Hier zijn ook weer drie varianten van: De 2200IND, 2500IND en 3000IND. Ook hier staat het getal voor de wattage. De 2200 en 2500 verbruiken 440 liter water per uur. Voor de Force 3000IND is dit 522 liter. Het aantal bar loopt ook weer op hoe hoger de wattage van de Eurom hogedrukreiniger. Het gaat bij deze drie varianten om 160, 170 of 180 bar. Deze serie is dus een krachtigere hogedrukreiniger dan de eerdergenoemde Force serie. 

 

KENT voor industriële hogedrukreiniger

De Force en Force IND serie zijn prima Eurom hogedrukreinigers voor de consument. Wie een eigen bedrijf heeft of flink wat te poetsen heeft, kan daarnaast ook kijken naar industriële hogedrukreinigers van Eurom. Deze heten voornamelijk KENT en zijn ook een stuk groter. Er is een KENT, KENT PROF en KENT ST serie. Daarnaast zijn er nog industriële Eurom hogedrukreinigers met de aanduiding KRB en KRD of een KENT type G. Deze laatste zijn nog een slag groter dan de andere KENT serie hogedrukreinigers. 

 

Waar te koop tegen welke prijzen

Een Eurom hogedrukreiniger voor de consument kun je onder andere bij Coolblue of Bol.com vinden. De precieze prijs hangt uiteraard af van welk type hogedrukreiniger je koopt en welke accessoires je daarbij wil hebben. Je kunt een Eurom hogedrukreiniger voor minder dan € 100 vinden, maar de prijzen voor een consumentenformaat hogedrukreiniger kunnen oplopen tot € 500. Voor industriële hogedrukreinigers zul je op andere plekken moeten zoeken en daar zul je ook aanzienlijk meer voor moeten betalen. 

Beste Eurom Hogedrukreiniger aanbiedingen van Maart 2023