Eurom Hogedrukreiniger

Op zoek naar de beste Eurom hogedrukreiniger? Vergelijk de top 5 modellen hier en ontdek welke het meest geschikt is voor jouw reinigingsbehoeften.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Eurom Force 2000 Plus
Eurom Force 2000 Plus
Voordelen
Krachtige hogedrukreiniger voor gebruik rondom het huis. Standaard wordt de hogedruk geleverd met tools voor het reinigen. Je kunt de hogedrukreiniger eenvoudig verplaatsen. De slang rol je gemakkelijk op dankzij de haspel. Beschikt over een auto start/stop functie.
Nadelen
Een shampootank kun je optioneel verkrijgen.
Eurom Force 2500IND
Eurom Force 2500IND
Voordelen
Eenvoudig je klus klaren dankzij de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. Geen knikken in de slang dankzij het oprollen op de haspel. Door het start/ stop systeem voorkom je onnodige belasting. Hoge reinigingskracht. De kabellengte is 5 meter.
Nadelen
Een was borstel wordt niet meegeleverd.
Tip: Beste keuze
Eurom Force 1400
Eurom Force 1400
Voordelen
Een vuilfrees voor een krachtige reiniging wordt standaard meegeleverd. Je kunt de toebehoren eenvoudig opbergen in het opberg vak. De motor wordt niet te zwaar belast dankzijn het start/stop systeem. Gemakkelijk in gebruik. Zeer gunstige prijs en kwaliteit verhouding.
Nadelen
Er wordt geen tuinslang mee geleverd.
Eurom Force 2000 Plus + Eurom Force Rioolslang 15 meter
Eurom Force 2000 Plus + Eurom Force Rioolslang 15 meter
Voordelen
Al je klussen buitenshuis eenvoudig uitvoeren. De rolhaspel zorgt ervoor dat je slang niet gaat buigen en knikken. De hogedrukreiniger is krachtig. De hogedrukreiniger heeft een lange spuitlans van 122 centimeter. Gemakkelijk te installeren.
Nadelen
Er wordt geen waterfilter en wasborstel meegeleverd.
Eurom Force 3000IND
Eurom Force 3000IND
Voordelen
Een groot werkbereik dankzij de 5 meter lange slang. Ideaal om mee te werken. Maximale pompdruk van 180 bar. Gemakkelijk te verplaatsen. De hogedrukreiniger beschikt over een shampootank.
Nadelen
De hogedrukreiniger weegt 26.8 kilo.

Beste Eurom Hogedrukreiniger AanbiedingKoopgids: Welke Eurom Hogedrukreiniger is de beste koop van juni 2024?

Eurom hogedrukreiniger voor consument en bedrijf

Bij het merk Eurom kun je terecht voor allerlei apparaten voor reiniging en klimaatbeheersing als het om de buitenruimte gaat. Je kunt van dit merk apparatuur vinden die geschikt is voor je balkon of je tuin, dus voor jou als consument en particulier. Maar ook bedrijven en horeca bijvoorbeeld hebben baat bij de producten van Eurom. Deze zullen eerder voor de grotere apparatuur gaan. Zo kun je verschillende formaten kiezen voor een Eurom hogedrukreiniger. Een Eurom hogedrukreiniger is hoe dan ook een goede keus als het om prijs-kwaliteitverhouding gaat.

Force serie

Voor de consument is er onder andere de Force serie als je zoekt naar een Eurom hogedrukreiniger. Er zijn drie varianten: de Force 1200, Force 1400 en Force 1800. Deze getallen staan voor het vermogen van de Eurom hogedrukreiniger in wattage. De eerste twee verbruiken evenveel water: 330 liter per uur. Voor de Force 1800 geldt een waterverbruik van 400 liter per uur. Het aantal bar ligt voor de Force 1200 op 90, de Force 1400 op 100 en de Force 1800 op 140. Hoe hoger het aantal bar, hoe krachtiger de reiniging. Er is ook nog de Force 2000 Plus. Deze verbruikt 400 liter water per uur en heeft 150 bar.

Force IND serie

Een andere serie van Eurom hogedrukreinigers is de Force IND. Hier zijn ook weer drie varianten van: De 2200IND, 2500IND en 3000IND. Ook hier staat het getal voor de wattage. De 2200 en 2500 verbruiken 440 liter water per uur. Voor de Force 3000IND is dit 522 liter. Het aantal bar loopt ook weer op hoe hoger de wattage van de Eurom hogedrukreiniger. Het gaat bij deze drie varianten om 160, 170 of 180 bar. Deze serie is dus een krachtigere hogedrukreiniger dan de eerdergenoemde Force serie.

KENT voor industriële hogedrukreiniger

De Force en Force IND serie zijn prima Eurom hogedrukreinigers voor de consument. Wie een eigen bedrijf heeft of flink wat te poetsen heeft, kan daarnaast ook kijken naar industriële hogedrukreinigers van Eurom. Deze heten voornamelijk KENT en zijn ook een stuk groter. Er is een KENT, KENT PROF en KENT ST serie. Daarnaast zijn er nog industriële Eurom hogedrukreinigers met de aanduiding KRB en KRD of een KENT type G. Deze laatste zijn nog een slag groter dan de andere KENT serie hogedrukreinigers.

Waar te koop tegen welke prijzen

Een Eurom hogedrukreiniger voor de consument kun je onder andere bij Coolblue of Bol.com vinden. De precieze prijs hangt uiteraard af van welk type hogedrukreiniger je koopt en welke accessoires je daarbij wil hebben. Je kunt een Eurom hogedrukreiniger voor minder dan € 100 vinden, maar de prijzen voor een consumentenformaat hogedrukreiniger kunnen oplopen tot € 500. Voor industriële hogedrukreinigers zul je op andere plekken moeten zoeken en daar zul je ook aanzienlijk meer voor moeten betalen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Eurom Hogedrukreiniger

Wat is de maximale druk van de EUROM hogedrukreiniger?

De maximale druk van de EUROM hogedrukreiniger is 150 bar.

Welke accessoires worden er meegeleverd bij de EUROM hogedrukreiniger?

Bij de EUROM hogedrukreiniger worden vaak een hogedrukpistool, een spuitlans, een vuilfrees en een verstelbare hogedrukslang meegeleverd.

Kan de EUROM hogedrukreiniger gebruikt worden voor het reinigen van auto’s?

Ja, de EUROM hogedrukreiniger is geschikt voor het reinigen van auto’s. Er zijn vaak speciale opzetstukken beschikbaar om de auto grondig en veilig te reinigen.

Wat is het waterverbruik van de EUROM hogedrukreiniger?

Het waterverbruik van de EUROM hogedrukreiniger varieert, maar gemiddeld genomen gebruikt deze tussen de 400 en 500 liter water per uur.

Kan de EUROM hogedrukreiniger gebruikt worden voor het reinigen van terrassen en bestrating?

Ja, de EUROM hogedrukreiniger is geschikt voor het reinigen van terrassen en bestrating. Met de juiste opzetstukken kan het vuil grondig worden verwijderd en krijgt het oppervlak zijn oorspronkelijke uitstraling terug.

Top 5 Beste kopen
Logo