Altrex Ladder

Op zoek naar de beste Altex ladder? Vergelijk en vind hier de top 5 Altex ladders met de hoogste kwaliteit en veiligheid!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Altrex All Round 3-delige reformladder AR 3080 3 x 12
Altrex All Round 3-delige reformladder AR 3080 3 x 12
Voordelen
Licht van gewicht. De ladder heeft een groot sta oppervlak. Je kunt de ladder gebruiken in en rondom het huis. Beschikt over een veiligheidspal zodat de ladder niet in kan klappen. Gemakkelijk te verplaatsen.
Nadelen
De verpakkingsgrootte is wel ruim 3 meter lang.
Altrex TL Smart Up Go 1x11
Altrex TL Smart Up Go 1x11
Voordelen
Gemakkelijk uitschuiven naar de werkhoogte die je wenst. De maximale werkhoogte van de ladder is 4.2 meter. Neemt ingeschoven weinig ruimte in beslag. Heeft een strakke en nette uitstraling.
Nadelen
Redelijk zwaar door zijn gewicht van 11.8 kilogram.
Tip: Beste keuze
Altrex Double Decker huishoudtrap 4-treeds
Altrex Double Decker huishoudtrap 4-treeds
Voordelen
De ladder is binnen en buitenshuis te gebruiken. Gereedschappen kun je op de uitschuifbare plateau leggen. De ladder weegt maar 5,4 kilogram. Compact opbergen. Stevig en stabiel.
Nadelen
De ladder is alleen geschikt voor de thuis gebruiker.
Altrex TL Smart Up Active 1x13
Altrex TL Smart Up Active 1x13
Voordelen
Door de hoge werkhoogte kun je zelfs het dak en de dakgoten schoonmaken. Geschikt voor thuis en professioneel gebruik. Gemakkelijk in hoogte te verstellen. Neemt niet veel ruimte in beslag. Je kunt de ladder gemakkelijk vervoeren en verplaatsen.
Nadelen
Je bent afhankelijk van een steunpunt.
Altrex Giant huishoudtrap 2-treeds
Altrex Giant huishoudtrap 2-treeds
Voordelen
Je kunt de huishoudtrap binnen en buiten gebruiken. Licht van gewicht. Duurzaam vanwege het aluminium frame. De trap is te belasten tot een gewicht van 150 kilo. Voorzien van extra antisliptreden voor een uitstekend sta comfort.
Nadelen
Je kunt geen hele hoge klussen uitvoeren met de huishoudtrap.

Beste Altrex Ladder AanbiedingKoopgids: Welke Altrex Ladder is de beste koop van april 2024?

Alles wat je moet weten over een Altrex Ladder

Heb je een ladder nodig voor je klus, dan ben je met een Altrex Ladder gegarandeerd veilig bezig. Voor allerlei toepassingen bestaat er een specifieke ladder, ieder met zijn eigen ontwerp en unieke mogelijkheden. Altrex heeft een breed assortiment aan ladders, zowel voor professioneel gebruik als voor klusjes in je eigen tuin. Maar hoe weet je welke Altrex Ladder geschikt is voor het werk dat jij wilt verrichten? Wij helpen je kiezen en geven je meer informatie en tips over de ladders van Altrex.

Welke Altrex Ladder past bij jouw klus?

Deze ladders zijn natuurlijk goed afgestemd op verschillende klussen. Welke ladder je kiest, hangt er dus voor een groot deel vanaf wat voor werk je ermee wilt doen. Een vouwladder is fijn omdat hij multifunctioneel is en in vier verschillende standen geplaatst kan worden. Dit is extra handig als je veel variatie hebt in de klussen die je wilt doen. Voor grote hoogtes is een reformladder of schuifladder geschikt vanwege het grote bereik. Een kooiladder werkt weer goed als vaste toegang voor één specifieke plek, zoals het dak van een gebouw. En moet je je ladder erg veel verplaatsen? Dat gaat het handigst met een enkele ladder of telescoopladder.

Tips voor het gebruik van een Altrex Ladder

Bij gebruik van een Altrex Ladder moet je er altijd op letten dat je niet hoger mag staan dan de Red Step, de roodkleurige sport die meestal dichtbij de top van de ladder staat. Ook is het belangrijk voor je eigen veiligheid om een leunende ladder één meter of hoger boven het leunobject uit te laten steken. Wil je langer dan twee uur op dezelfde plek werken, dan is een ladder niet ideaal. Betere alternatieven zijn in dit geval een rolsteiger of een aluminium trap.

Hoeveel sporten heb je nodig voor jouw Altrex Ladder?

Het aantal sporten dat je op je ladder nodig hebt, hangt uiteraard af van de maximale hoogte die je van plan bent te klimmen voor je kluswerk. Als je deze hoogte weet, kun je berekenen welke Altrex Ladder hier goed bij past. Zo klim je met een enkele ladder van 8 sporten tot 3,5 meter en met een reformladder met 2 x 10 sporten tot net onder 4 meter. En neem je een reformladder met 3 x 12 sporten, dan kom je tot wel 9 meter werkhoogte. Wil je nog hoger klimmen? Ook dat is mogelijk. De grootste reformladder van Altrex heeft namelijk 3 x 14 sporten.

Materiaal en kosten van een Altrex Ladder

Veel ladders van Altrex zijn van aluminium gemaakt: dat is licht van gewicht en toch lekker stevig. De meeste Altrex ladders kosten tussen de 100 en 700 euro, waarbij de professionele ladders een stuk duurder zijn dan die voor particulier gebruik. Op de website van Altrex kun je gemakkelijk opzoeken of er een bouwmarkt of Altrex Dealer bij jou in de buurt is waar je je eigen Altrex Ladder kunt kopen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Altrex Ladder

Hoe hoog kan een Altrex ladder reiken?

Altrex ladders zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en hoogtes. De maximale hoogte varieert afhankelijk van het type ladder, maar kan oplopen tot wel 10 meter.

Zijn Altrex ladders veilig in gebruik?

Ja, Altrex legt grote nadruk op veiligheid en al hun ladders voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. Ze zijn voorzien van antislipvoeten, stevige sporten en een stabiel frame om ongelukken te voorkomen.

Kan ik een Altrex ladder gemakkelijk opbergen?

Ja, Altrex ladders zijn ontworpen om compact en opvouwbaar te zijn. Dit maakt het eenvoudig om ze op te bergen in een garage, schuur of zelfs in de kofferbak van een auto.

Zijn Altrex ladders geschikt voor zowel binnenals buitengebruik?

Ja, Altrex ladders zijn geschikt voor zowel binnenals buitengebruik. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Kan ik een Altrex ladder gebruiken voor professionele doeleinden?

Ja, Altrex ladders zijn geschikt voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. Ze worden veel gebruikt door professionals in de bouwen onderhoudssector vanwege hun betrouwbaarheid en veiligheid.

Top 5 Beste kopen
Logo