Altrex Ladder Aanbieding
Bijgewerkt: Maart 2023

Altrex Ladder Aanbieding

Altrex Ladder Aanbieding

Alles wat je moet weten over een Altrex Ladder

Heb je een ladder nodig voor je klus, dan ben je met een Altrex Ladder gegarandeerd veilig bezig. Voor allerlei toepassingen bestaat er een specifieke ladder, ieder met zijn eigen ontwerp en unieke mogelijkheden. Altrex heeft een breed assortiment aan ladders, zowel voor professioneel gebruik als voor klusjes in je eigen tuin. Maar hoe weet je welke Altrex Ladder geschikt is voor het werk dat jij wilt verrichten? Wij helpen je kiezen en geven je meer informatie en tips over de ladders van Altrex.

 

Welke Altrex Ladder past bij jouw klus?

Deze ladders zijn natuurlijk goed afgestemd op verschillende klussen. Welke ladder je kiest, hangt er dus voor een groot deel vanaf wat voor werk je ermee wilt doen. Een vouwladder is fijn omdat hij multifunctioneel is en in vier verschillende standen geplaatst kan worden. Dit is extra handig als je veel variatie hebt in de klussen die je wilt doen. Voor grote hoogtes is een reformladder of schuifladder geschikt vanwege het grote bereik. Een kooiladder werkt weer goed als vaste toegang voor één specifieke plek, zoals het dak van een gebouw. En moet je je ladder erg veel verplaatsen? Dat gaat het handigst met een enkele ladder of telescoopladder.

 

Tips voor het gebruik van een Altrex Ladder

Bij gebruik van een Altrex Ladder moet je er altijd op letten dat je niet hoger mag staan dan de Red Step, de roodkleurige sport die meestal dichtbij de top van de ladder staat. Ook is het belangrijk voor je eigen veiligheid om een leunende ladder één meter of hoger boven het leunobject uit te laten steken. Wil je langer dan twee uur op dezelfde plek werken, dan is een ladder niet ideaal. Betere alternatieven zijn in dit geval een rolsteiger of een aluminium trap.

 

Hoeveel sporten heb je nodig voor jouw Altrex Ladder?

Het aantal sporten dat je op je ladder nodig hebt, hangt uiteraard af van de maximale hoogte die je van plan bent te klimmen voor je kluswerk. Als je deze hoogte weet, kun je berekenen welke Altrex Ladder hier goed bij past. Zo klim je met een enkele ladder van 8 sporten tot 3,5 meter en met een reformladder met 2 x 10 sporten tot net onder 4 meter. En neem je een reformladder met 3 x 12 sporten, dan kom je tot wel 9 meter werkhoogte. Wil je nog hoger klimmen? Ook dat is mogelijk. De grootste reformladder van Altrex heeft namelijk 3 x 14 sporten.

 

Materiaal en kosten van een Altrex Ladder

Veel ladders van Altrex zijn van aluminium gemaakt: dat is licht van gewicht en toch lekker stevig. De meeste Altrex ladders kosten tussen de 100 en 700 euro, waarbij de professionele ladders een stuk duurder zijn dan die voor particulier gebruik. Op de website van Altrex kun je gemakkelijk opzoeken of er een bouwmarkt of Altrex Dealer bij jou in de buurt is waar je je eigen Altrex Ladder kunt kopen.

Beste Altrex Ladder aanbiedingen van Maart 2023