Vitamix Blender Aanbieding
Bijgewerkt: Maart 2023

Vitamix Blender Aanbieding

Vitamix Blender Aanbieding

Wat iedereen wil weten over de Vitamix Blender

Wil je een hoge kwaliteit blender aanschaffen, dan kun je kijken naar een Vitamix Blender. De blenders van Vitamix zijn duurzaam, veelzijdig en blijven jarenlang goed werken. Wel zijn ze nogal prijzig. Maar zijn de kosten alle voordelen waard? Dit artikel zet de voor- en nadelen van Vitamix Blenders op een rijtje en geeft een handig overzicht van de verschillende soorten blenders die Vitamix aanbiedt.

 

Voor- en nadelen van een Vitamix Blender

Een Vitamix Blender maakt gezond eten makkelijker en lekkerder. Anders dan bij een goedkope blender zul je geen last hebben van harde deeltjes noten of bevroren fruit in je smoothie. Tegelijkertijd is de blender eenvoudig te gebruiken en schoon te maken. Bovendien gaat hij gegarandeerd vele jaren mee. Een nadeel van een Vitamix Blender is de hoge prijs. Deze kan sterk verschillen afhankelijk van het model, maar zit meestal tussen de 400 en 1000 euro. Een goed alternatief is een Optimum Blender, die minder prijzig is terwijl de kwaliteit hoog blijft.

 

Een Vitamix Blender voor thuis

Vitamix biedt verschillende blenders aan voor gebruik in je huis. Zoek je een klassieke blender met een eenvoudig ontwerp, dan kun je voor de Explorian Series E30 kiezen. Deze blender heeft tien variabele snelheden, zodat je voor iedere maaltijd zelf in kunt stellen hoe het gemengd wordt. Wil je juist een slimme blender die het meeste werk voor jou doet? Kies dan voor een Vitamix Blender van de Ascent Series die zich met draadloze connectiviteit aanpast aan jouw wensen. Het nieuwste model heeft bovendien een touchscreen en vijf automatische programma-instellingen. Met de Pulse-functie van Vitamix Blenders kun je grove stukjes met een gladde puree mengen.

 

Een Vitamix Blender voor je bedrijf

Ook voor je bedrijf kun je de perfecte Vitamix Blender vinden. Met een voedselblender zoals de Vita-Prep 3 zijn zelfs de hardste ingrediënten eenvoudig te pureren. Zo krijg je de zachtste, gladste soepen en sausen. Voor bevroren gerechten is de Mix’n’Machine ideaal: je kunt er bijvoorbeeld koekjes en fruit mee door ijs mixen voor een heerlijke swirl. En wil je vooral gemakkelijk dranken smoothies, frappés of bevroren dranken blenden? Hier zijn de Touch & Go Advance en The Quiet One beide in gespecialiseerd. Deze laatste blender heeft als extra voordeel dat hij bijzonder weinig geluid maakt.

 

Accessoires voor de Vitamix Blender

Voor extra mogelijkheden kun je accessoires aan je Vitamix Blender toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan containers in verschillende maten, of mengkommen en mengbekers voor de slimme Ascent Series blenders. Koop je deze mengkommen of mengbekers, wees er dan alert op dat je een startpakket kiest en niet enkel de losse kommen of bekers. Het startpakket komt namelijk met een SELF-DETECT-messenhouder die je nodig hebt om de mengkommen en -bekers te gebruiken. Heb je deze messenhouder al, dan kun je uiteraard de losse mengkommen kopen.

Beste Vitamix Blender aanbiedingen van Maart 2023