Vitamix Blender Aanbieding

Op zoek naar de beste Vitamix blender? Ontdek onze top 5 vergelijking en maak een weloverwogen keuze voor een krachtige en veelzijdige blender.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Vitamix Explorian E310
Vitamix Explorian E310
Voordelen
Compact, hierdoor geschikt voor de kleine keuken. De snelheden kun je instellen in 10 verschillende standen. De blender heeft een krachtige motor. Eenvoudig te bedienen. De deksel heeft een vulopening.
Nadelen
De kunststof kan naar verloop van tijd verkleuren.
Vitamix Ascent A3500i Brushed Rvs
Vitamix Ascent A3500i Brushed Rvs
Voordelen
Geschikt voor thuis en professioneel gebruik. De mesjes zijn afneembaar. Je kunt de blender eenvoudig reinigen. De bodem is voorzien van antislip, zodat het niet verschuift. Je kunt wel 10 verschillende snelheden gebruiken.
Nadelen
Prijzig bij aanschaf.
Tip: Beste keuze
Vitamix Ascent A2500i Wit
Vitamix Ascent A2500i Wit
Voordelen
De blender schakelt automatisch uit. De snelheid is variabel instelbaar. Hoogwaardig en duurzaam. De blender heeft een krachtige motor. De blender heeft 3 voorgeprogrammeerde instellingen. Er zit een ingebouwde timer in.
Nadelen
Je kunt geen andere kannen op de blender gebruiken.
Vitamix A3500i Ascent Grafiet
Vitamix A3500i Ascent Grafiet
Voordelen
Smoothies maken en gemakkelijk meenemen dankzij de mengbekers. Er zit een beveiliging op de blender. 15 automatische programma’s. Je krijgt wel 500 recepten bij de blender. De blender beschikt over een zelfreinigingstand.
Nadelen
De kunststof behuizing gaat minder lang mee dan een glazen.
Vitamix - BarBoss Advance – Blender
Vitamix - BarBoss Advance – Blender
Voordelen
Je kunt de blender gebruiken voor warme en koude gerechten. De mengbekers hebben een inhoud van 1 liter. 6 vooraf ingestelde programma’s. De blender bespaart je enorm veel tijd. Je krijgt wel 3 jaar garantie op de blender.
Nadelen
De mesjes zijn niet afneembaar.

Beste Vitamix Blender AanbiedingKoopgids: Welke Vitamix Blender is de beste koop van juni 2024?

Wat iedereen wil weten over de Vitamix Blender

Wil je een hoge kwaliteit blender aanschaffen, dan kun je kijken naar een Vitamix Blender. De blenders van Vitamix zijn duurzaam, veelzijdig en blijven jarenlang goed werken. Wel zijn ze nogal prijzig. Maar zijn de kosten alle voordelen waard? Dit artikel zet de voor- en nadelen van Vitamix Blenders op een rijtje en geeft een handig overzicht van de verschillende soorten blenders die Vitamix aanbiedt.

Voor- en nadelen van een Vitamix Blender

Een Vitamix Blender maakt gezond eten makkelijker en lekkerder. Anders dan bij een goedkope blender zul je geen last hebben van harde deeltjes noten of bevroren fruit in je smoothie. Tegelijkertijd is de blender eenvoudig te gebruiken en schoon te maken. Bovendien gaat hij gegarandeerd vele jaren mee. Een nadeel van een Vitamix Blender is de hoge prijs. Deze kan sterk verschillen afhankelijk van het model, maar zit meestal tussen de 400 en 1000 euro. Een goed alternatief is een Optimum Blender, die minder prijzig is terwijl de kwaliteit hoog blijft.

Een Vitamix Blender voor thuis

Vitamix biedt verschillende blenders aan voor gebruik in je huis. Zoek je een klassieke blender met een eenvoudig ontwerp, dan kun je voor de Explorian Series E30 kiezen. Deze blender heeft tien variabele snelheden, zodat je voor iedere maaltijd zelf in kunt stellen hoe het gemengd wordt. Wil je juist een slimme blender die het meeste werk voor jou doet? Kies dan voor een Vitamix Blender van de Ascent Series die zich met draadloze connectiviteit aanpast aan jouw wensen. Het nieuwste model heeft bovendien een touchscreen en vijf automatische programma-instellingen. Met de Pulse-functie van Vitamix Blenders kun je grove stukjes met een gladde puree mengen.

Een Vitamix Blender voor je bedrijf

Ook voor je bedrijf kun je de perfecte Vitamix Blender vinden. Met een voedselblender zoals de Vita-Prep 3 zijn zelfs de hardste ingrediënten eenvoudig te pureren. Zo krijg je de zachtste, gladste soepen en sausen. Voor bevroren gerechten is de Mix’n’Machine ideaal: je kunt er bijvoorbeeld koekjes en fruit mee door ijs mixen voor een heerlijke swirl. En wil je vooral gemakkelijk dranken smoothies, frappés of bevroren dranken blenden? Hier zijn de Touch & Go Advance en The Quiet One beide in gespecialiseerd. Deze laatste blender heeft als extra voordeel dat hij bijzonder weinig geluid maakt.

Accessoires voor de Vitamix Blender

Voor extra mogelijkheden kun je accessoires aan je Vitamix Blender toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan containers in verschillende maten, of mengkommen en mengbekers voor de slimme Ascent Series blenders. Koop je deze mengkommen of mengbekers, wees er dan alert op dat je een startpakket kiest en niet enkel de losse kommen of bekers. Het startpakket komt namelijk met een SELF-DETECT-messenhouder die je nodig hebt om de mengkommen en -bekers te gebruiken. Heb je deze messenhouder al, dan kun je uiteraard de losse mengkommen kopen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Vitamix Blender

Wat is het verschil tussen een Vitamix blender en andere blenders?

Een Vitamix blender onderscheidt zich van andere blenders door zijn krachtige motor en hoogwaardige messen. Hierdoor kan hij zelfs de hardste ingrediënten zoals bevroren fruit en noten moeiteloos blenden tot een gladde textuur.

Kan de Vitamix blender ook warme soepen maken?

Ja, de Vitamix blender kan warme soepen maken. Door de hoge snelheid en krachtige motor kan hij ingrediënten zoals groenten en bouillon in enkele minuten tot een hete, romige soep blenden.

Kan ik met een Vitamix blender ook ijs en bevroren desserts maken?

Ja, een Vitamix blender is perfect voor het maken van ijs en bevroren desserts. De krachtige motor en sterke messen kunnen bevroren fruit en ijsblokjes moeiteloos vermalen tot een heerlijke, romige textuur.

Hoe maak ik mijn Vitamix blender schoon?

Het schoonmaken van een Vitamix blender is eenvoudig. Vul de blenderkan met warm water en een paar druppels afwasmiddel. Laat de blender kort draaien en spoel daarna grondig af. De meeste onderdelen van de Vitamix blender kunnen ook in de vaatwasser worden gereinigd.

Kan ik met een Vitamix blender ook notenmelk maken?

Ja, een Vitamix blender is zeer geschikt voor het maken van notenmelk. Door de krachtige motor en scherpe messen kan hij noten zoals amandelen en cashewnoten tot een romige melk blenden. Het enige wat je nodig hebt is water en de gewenste noten.

Top 5 Beste kopen
Logo