Skeelers Kind
Bijgewerkt: Maart 2023

Skeelers Kind

Skeelers Kind

Skeelers voor je kind: waar let je op?

Skaten is niet alleen een populaire sport en bezigheid geworden onder volwassenen. Kinderen vinden skeeleren vaak ook ontzettend leuk en je ziet ook steeds vaker kinderen op skeelers of rolschaatsen. Voor skeelers voor een kind zoek je natuurlijk heel wat anders dan voor jouzelf als volwassene. Daarom kun je hier meer lezen over waar je op kunt letten of over na kunt denken wanneer je skeelers voor je kind van plan bent te kopen. Bijvoorbeeld verstelbare skeelers, het wielformaat en natuurlijk prijzen voor skeelers kind. 

 

Verstelbare skeelers voor groeiende kinderen

Verstelbare skeelers zijn precies wat je denkt dat ze zijn. Je kunt ze verstellen, zodat ze met je kind mee groeien. Kinderen groeien snel en hun schoenmaat is vaak binnen een jaar alweer anders. Dan zijn verstelbare skeelers voor kinderen wel zo handig, want die schaf je maar één keer aan en kunnen langer gebruikt worden door je kind. Meestal hebben verstelbare skeelers voor kinderen een minimum en een maximum maat. Pas als het maximum is bereikt, is je kind dan toe aan nieuwe skeelers. 

 

>Let op het wielformaat

Je hebt skeeleren en je hebt skaten. Skeeleren is vooral op een rustig tempo rollen, waar skaten ook nog trucs kan bevatten en waarbij snelheid gebaat is. Wanneer je skeelers voor je kind koopt, is het dan ook handig te weten of je kind een beginner is of iemand die alleen wil skeeleren, of iemand die echt wil skaten. Kleinere wieltjes zorgen voor meer grip op je snelheid en zijn daarom goed voor beginners. Voor meer ervaren skater kinderen zijn grotere wielen vaak weer beter. 

 

Prijzen en merken

Of je nu verstelbare skeelers voor je kind zoekt, met kleine of met grote wieltjes, je zal niet graag de hoofdprijs betalen. Je zal voor de goedkoopste skeelers voor kinderen zeker wel € 20 kwijt zijn. Verstelbare skeelers zijn snel iets duurder, hoewel dit nog geen twee tientjes extra hoeft te zijn. Voor meer ervaren skater kinderen zul je soms meer dan € 100 moeten neertellen voor de juiste skeelers. Bekende merken zijn onder andere Nijdam, Powerslide, Pulsar en Meteor. 

 

Waar te koop

Online zijn er genoeg plekken waar je skeelers voor kinderen kunt kopen, zelfs gerichte webshops voor kinderskates. Daarnaast kun je voor de meer betaalbare skeelers bijvoorbeeld naar Decathlon of Bristol. Veel skateshops of sportzaken verkopen ook skeelers, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Bij dit soort winkels en webshops zul je de eerdergenoemde merken veel tegenkomen. 

Beste Skeelers Kind aanbiedingen van Maart 2023