Wave Matras
Bijgewerkt: Juli 2024

Wave Matras

Wave Matras

Wave matrassen zijn matrassen van M-Line van de Wave serie. Wave matrassen zijn geschikt voor alle soort slapers, het maakt dus niet uit of je liever op je rug, zij of buik slaapt. Met Wave matrassen kies je voor kwaliteit voor een schappelijke prijs. De Wave matrassen van M-Line bestel je op de website en wordt bij je thuis bezorgd. Het matras hoeft maar tien minuten uit te liggen voordat je erop kunt slapen. De Wave Matrassen zijn geschikt voor alle soorten mensen, van klein tot groot en licht tot zwaar. Je kunt kiezen uit een Wave matras of een Wave light matras. 

 

Wave matras

Wave matrassen zijn 24 centimeter dik, ongeacht de rest van de afmetingen van het matras. Je kunt het matras omdraaien, zodat het past bij jouw voorkeuren. De ene kant is steviger dan de andere kant. Als je de wave matrassen niet lekker vindt liggen, kun je dus gewoon kiezen om op de andere kant te gaan liggen en het matras om te draaien. De kleinste optie van de Wave matrassen is 70 bij 200 centimeter en kost minder dan 500 euro. Voor een breder matras betaal je 50 euro meer. Een matras van 140 centimeter breed en 200 lang kost € 750.

 

Prijzen en formaten

Voor elke 20 centimeter extra breedte vanaf die 140 centimeter, betaal je weer 100 euro. Wave matrassen zijn er ook in extra lange opties. Deze zijn wel maximaal 90 centimeter breed. Wave matrassen van 210 centimeter lang zijn er in 80 en in 90 centimeter breedte. Wie een matras van 220 centimeter lang wil, kan alleen Wave matrassen van 90 centimeter breed krijgen.

 

Wave light matras

De Wave light matrassen zijn goedkoper dan de Wave matrassen. De benaming light doelt vooral op de dikte van het matras. De Wave light is namelijk 18 centimeter dik in plaats van 24. Het grote verschil daarnaast is het materiaal in het matras. De Wave matras heeft koudschuim en traagschuim, de Wave light heeft alleen koudschuim. De Wave light matrassen kun je in dezelfde afmetingen vinden, afgezien van de dikte, als de Wave matrassen. Je betaalt voor bredere of langere matrassen dan ook een meerprijs, maar wel een lagere meerprijs. De Wave light van 140 bij 200 is bijvoorbeeld € 410. 

 

Waar te koop

De kleinste wave light matras kost minder dan € 300. Je koopt Wave matrassen, of je nu de originele kiest of de light, dus simpelweg via de website van M-Line. Dit is waarschijnlijk de meest betrouwbare optie. Bovendien betaal je geen verzending hiervoor. Je kunt daarnaast bij speciaalzaken terecht waar ook bedden verkocht worden, zoals bijvoorbeeld Beterbed. 

Beste Wave Matras aanbiedingen van Juli 2024