Wave Matras

Op zoek naar het ultieme comfort voor een goede nachtrust? We hebben de top 5 beste Wave matrassen vergeleken. Vind het matras voor jouw ultieme slaapervaring.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Wave Matras
Wave Matras
Bekijk Prijs »

Wave by M line

Voordelen
Mix van traagschuim en koudschuim. Stevig en duurzaam matras. Ligt erg comfortabel. Fijn wakker worden. Goede ondersteuning. Hoogte 24 cm. Afritsbare hoes kan in wasmachine. Warmteregulerende matras. 125 nachten proefslapen. 10 jaar garantie.
Nadelen
Oude matras wordt niet mee retour genomen bij het bestellen van een Wave matras.
Wave Matras Light
Wave Matras Light
Bekijk Prijs »

Wave by M line

Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle levertijd voor een matras. Twee verschillende hardheden in een matras (omdraaien). Hoog beoordeeld door Consumetenbond. Maximaal gewicht van 110kg. Ook geschikt voor elektrisch bed. De tijk is afritsbaar. Omwisselbare lagen.
Nadelen
Het eventueel retourneren van de Wave matras is niet gratis.
Tip: Beste keuze
Wave 360 Kussen
Wave 360 Kussen
Bekijk Prijs »

Wave by M line

Voordelen
Aan te passen in hoogte en comfort. Ventilerende hoes. Goede ergonomie. Hoes is afritsbaar en kan in wasmachine. Geschikt voor buik, rug en zijslapers. Gemaakt van traagschuim en koudschuim.
Nadelen
Het kussen kan alleen geretourneerd worden als het nog in de oorspronkelijke staat is en niet gebruikt ivm hygiëne.
Wave Boxspring
Wave Boxspring
Bekijk Prijs »

Wave by M line

Voordelen
Wave matras in combinatie met MioDormio boxspring. Strak en tijdloos design. Inclusief hoofdbord en houten poten. Beschikbaar in diverse afmetingen. Geschikt tot 110kg.
Nadelen
Deze boxspring is niet verstelbaar.
Mline Topper Matras
Mline Topper Matras
Bekijk Prijs »

Wave by M line

Voordelen
Veel comfort, goede kwaliteit. Scherpe prijs en duurzaam. Goed hanteerbaar en geeft ondersteuning. Beschikbaar in diverse varianten. Geschikt voor ieder lichaamstype. Topmatras is 7cm dik.
Nadelen
De prijs van deze topmatras ligt hoger dan die van een gemiddelde topmatras.

Beste Wave MatrasKoopgids: Welk Wave Matras is de beste koop van april 2024?

Wave matrassen zijn matrassen van M-Line van de Wave serie. Wave matrassen zijn geschikt voor alle soort slapers, het maakt dus niet uit of je liever op je rug, zij of buik slaapt. Met Wave matrassen kies je voor kwaliteit voor een schappelijke prijs. De Wave matrassen van M-Line bestel je op de website en wordt bij je thuis bezorgd. Het matras hoeft maar tien minuten uit te liggen voordat je erop kunt slapen. De Wave Matrassen zijn geschikt voor alle soorten mensen, van klein tot groot en licht tot zwaar. Je kunt kiezen uit een Wave matras of een Wave light matras.

Wave matras

Wave matrassen zijn 24 centimeter dik, ongeacht de rest van de afmetingen van het matras. Je kunt het matras omdraaien, zodat het past bij jouw voorkeuren. De ene kant is steviger dan de andere kant. Als je de wave matrassen niet lekker vindt liggen, kun je dus gewoon kiezen om op de andere kant te gaan liggen en het matras om te draaien. De kleinste optie van de Wave matrassen is 70 bij 200 centimeter en kost minder dan 500 euro. Voor een breder matras betaal je 50 euro meer. Een matras van 140 centimeter breed en 200 lang kost € 750.

Prijzen en formaten

Voor elke 20 centimeter extra breedte vanaf die 140 centimeter, betaal je weer 100 euro. Wave matrassen zijn er ook in extra lange opties. Deze zijn wel maximaal 90 centimeter breed. Wave matrassen van 210 centimeter lang zijn er in 80 en in 90 centimeter breedte. Wie een matras van 220 centimeter lang wil, kan alleen Wave matrassen van 90 centimeter breed krijgen.

Wave light matras

De Wave light matrassen zijn goedkoper dan de Wave matrassen. De benaming light doelt vooral op de dikte van het matras. De Wave light is namelijk 18 centimeter dik in plaats van 24. Het grote verschil daarnaast is het materiaal in het matras. De Wave matras heeft koudschuim en traagschuim, de Wave light heeft alleen koudschuim. De Wave light matrassen kun je in dezelfde afmetingen vinden, afgezien van de dikte, als de Wave matrassen. Je betaalt voor bredere of langere matrassen dan ook een meerprijs, maar wel een lagere meerprijs. De Wave light van 140 bij 200 is bijvoorbeeld € 410.

Waar te koop

De kleinste wave light matras kost minder dan € 300. Je koopt Wave matrassen, of je nu de originele kiest of de light, dus simpelweg via de website van M-Line. Dit is waarschijnlijk de meest betrouwbare optie. Bovendien betaal je geen verzending hiervoor. Je kunt daarnaast bij speciaalzaken terecht waar ook bedden verkocht worden, zoals bijvoorbeeld Beterbed.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Wave Matras

Wat maakt een Wave Matras uniek in vergelijking met andere matrassen?

Het Wave Matras kan specifieke designkenmerken hebben, zoals een golvende structuur of lagen, die een verbeterde luchtstroom en drukverdeling bieden, wat resulteert in meer comfort en ondersteuning tijdens het slapen.

Is een Wave Matras geschikt voor mensen met rugklachten?

Ja, de unieke structuur van het Wave Matras kan zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling en ondersteuning van de ruggengraat, wat vooral gunstig kan zijn voor mensen met rugklachten. Het is echter altijd aan te raden om persoonlijk advies in te winnen bij een specialist of het matras zelf uit te proberen.

Hoe onderhoud ik mijn Wave Matras?

Het is raadzaam om het matras regelmatig te draaien en te luchten om de levensduur te verlengen en ophoping van vocht en allergenen te voorkomen. Het gebruik van een matrasbeschermer kan ook helpen om het matras schoon te houden.

Kan ik een topper gebruiken met mijn Wave Matras?

Ja, je kunt een topper gebruiken om het comfortniveau van het Wave Matras aan te passen. Zorg er echter voor dat de topper compatibel is met de golvende structuur van het matras om een gelijkmatige ondersteuning te waarborgen.

Heeft het Wave Matras een garantie?

De meeste matrasfabrikanten bieden een garantie op hun producten. Het is belangrijk om bij aankoop de specifieke garantievoorwaarden van het Wave Matras te controleren en eventuele zorgen direct met de fabrikant of verkoper te bespreken.

Top 5 Beste kopen
Logo