Matt Matras

Op zoek naar het perfecte matras voor een verkwikkende slaap? We hebben de top 5 beste Matt matrassen beoordeeld. Ontdek welk Matt matras het beste bij jou past!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Matt Sleeps Matras
Matt Sleeps Matras
Voordelen
Eenvoudig aanpasbaar in 6 verschillende comfort standen. Past op ieder bed. 25 centimeter hoog. 120 nachten proefslapen. Gratis retour sturen. Binnen 5-7 dagen geleverd. 4 comfortlagen. Gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Ook in termijnen betalen.
Nadelen
Er zijn geen fysieke winkels waar je de Matt Sleeps matras kan aanschaffen.
Waar te koop?
Matt Sleeps Boxspring
Matt Sleeps Boxspring
Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Gemaakt van duurzame materialen. 7 comfortzones. 25 jaar garantie. Ook beschikbaar als elektrisch. Ook geschikt voor lange mensen (tot 220cm). Beschikbaar in diverse kleuren. Gemaakt in Nederland.
Nadelen
Van te voren checken of de Matt Sleeps boxspring door het trappengat past.
Waar te koop?
Tip: Beste keuze
Matt Sleeps Kussen
Matt Sleeps Kussen
Voordelen
Traagschuim kussen. Helpt tegen nek en rugpijn. Voor zij- en rugslapers. Goed ademend. Hoes is wasbaar. 30 dagen proefslapen. Gemaakt van duurzame materialen.
Nadelen
Het Matt Sleeps kussen is iets duurder dan een gemiddeld hoofdkussen.
Waar te koop?
Matt Sleeps Topper
Matt Sleeps Topper
Voordelen
Gemaakt van combinatie van Hypersupport en traagschuim. Geschikt voor verstelbare / elektrische bedbodems. Twee hardheden. Ook als split topmatras beschikbaar. 30 dagen proefslapen. 3 jaar garantie. Lange levensduur.
Nadelen
De bezorging van het Matt Sleeps topmatras kan momenteel iets langer duren door Covid-19.
Waar te koop?
Emma Matras
Emma Matras
Voordelen
Zachte flexibele matras. Gemaakt van 3 verschillende schuimlagen. 10 jaar garantie. 100 dagen proefslapen. Past op ieder bed. Zeer goede ondersteuning. Volgt jouw lichaam, en werkt drukverlagend.
Nadelen
De Emma Matras is minder geschikt voor mensen die van een "stevige" matras houden.
Waar te koop?

Beste Matt MatrasKoopgids: Welk Matt Matras is de beste koop van mei 2024?

Een Matt matras is een matras dat is gemaakt om aan te kunnen passen. Je hoeft dus niet voor je aankoop al precies te weten wat voor jou lekker ligt. Als je Matt matras na een week je toch pijn in je rug geeft, probeer je gewoon een andere hardheid uit. Er zijn wel zes verschillende hardheden die je thuis dus zelf kunt aanpassen naar je wens of uitproberen tot je de juiste hebt gevonden. Met 120 nachten proefslapen kun je ze allemaal gerust uitproberen en als het dan nog niet bevalt, kun je het Matt matras nog terugsturen.

Materialen van het matras

Het Matt matras bestaat uit verschillende onderdelen die dit alles mogelijk maken. Tencel is bijvoorbeeld een natuurlijke grondstof die ook nog biologisch afbreekbaar is en zit om het matras heen. Je kunt de hoes gewoon wassen op 60 graden. De Hypersupport van het Matt matras komt door ventilerend schuim dat tegelijkertijd ondersteuning biedt. Daarnaast zit er in het Matt matras traagschuim en koudschuim, zoals dat vaak in matrassen zit. Koudschuim voorkomt dat je ligplekken in je matras krijgt. Traagschuim werkt op warmte van je lichaam en ventileert daarnaast ook.

Comfort en voorkeur

Het Matt matras heeft twee lagen koudschuim. Eén daarvan is zacht en de ander stevig. De zachte laag koudschuim zit boven de stevige laag koudschuim, omdat de meeste mensen dit prettiger vinden. Je kunt er ook voor kiezen de stevige laag boven te doen, dat is prettiger wanneer je zwaarder bent bijvoorbeeld. Het Matt matras heeft ook zeven comfortzones. Deze zones bieden de ideale ondersteuning voor de belangrijke aspecten van je lijf. Het zorgt er met name voor dat je rug in de juiste houding blijft liggen, ongeacht of je op je zij, buik of rug slaapt. De matrashoes is van premium textiel met een Oeko-Tex certificaat.

Hoes en antislip

De hoes van de Matt matras ventileert goed. Het deel met de antislip laag kun je wassen, maar wel maximaal op 40 graden. De antislip laag van het Matt matras zorgt ervoor dat je matras niet verschuift maar goed op je bed blijft liggen. Zelfs mensen die veel bewegen zullen geen risico lopen dat ze hun matras van het bed af bewegen in hun slaap.

Formaten

Je koopt een Matt matras gewoon op hun eigen website. De te krijgen formaten variëren van breedtes van 80 tot en met 180 centimeter en van lengtes van 200 tot en met 220 centimeter. Op een breedte van 120 en 140 centimeter na, kun je iedere Matt matras breedte in een lengte van 200, 210 of 220 centimeter krijgen. De beschikbare breedtes zijn 80, 100, 120, 140, 160 en 180 centimeter. De breedtes van 120 of 140 centimeter zijn er alleen in een lengte van 200 centimeter.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Matt Matras

Wat maakt het Matt Matras uniek in vergelijking met andere matrassen?

Het Matt Matras onderscheidt zich door zijn modulaire ontwerp, waarbij de gebruiker de lagen van het matras kan aanpassen om de gewenste stevigheid te krijgen. Het combineert verschillende soorten schuim, zoals traagschuim en latex, om zowel comfort als ondersteuning te bieden.

Is het Matt Matras geschikt voor alle slaapposities?

Ja, dankzij het aanpasbare ontwerp kan het Matt Matras worden aangepast om geschikt te zijn voor zijslapers, rugslapers en buikslapers. Door de lagen te veranderen, kan de gebruiker de ideale stevigheid en ondersteuning vinden voor zijn/haar slaappositie.

Hoe onderhoud ik mijn Matt Matras?

De hoes van het Matt Matras is afneembaar en wasbaar, wat helpt om het matras fris en hygiënisch te houden. Het wordt ook aanbevolen om het matras regelmatig te draaien en te luchten om de levensduur te verlengen.

Wat is de proefperiode voor het Matt Matras?

Het Matt Matras komt vaak met een proefperiode van 100 nachten. Als de gebruiker niet tevreden is met het matras binnen deze periode, kan het matras worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling.

Hoe wordt het Matt Matras geleverd?

Het Matt Matras wordt vacuüm verpakt en in een compacte doos geleverd. Na het uitpakken neemt het matras zijn oorspronkelijke vorm aan binnen enkele uren.

Top 5 Beste kopen
Logo