Matt Matras
Bijgewerkt: Juni 2023

Matt Matras

Matt Matras

Een Matt matras is een matras dat is gemaakt om aan te kunnen passen. Je hoeft dus niet voor je aankoop al precies te weten wat voor jou lekker ligt. Als je Matt matras na een week je toch pijn in je rug geeft, probeer je gewoon een andere hardheid uit. Er zijn wel zes verschillende hardheden die je thuis dus zelf kunt aanpassen naar je wens of uitproberen tot je de juiste hebt gevonden. Met 120 nachten proefslapen kun je ze allemaal gerust uitproberen en als het dan nog niet bevalt, kun je het Matt matras nog terugsturen. 

 

Materialen van het matras

Het Matt matras bestaat uit verschillende onderdelen die dit alles mogelijk maken. Tencel is bijvoorbeeld een natuurlijke grondstof die ook nog biologisch afbreekbaar is en zit om het matras heen. Je kunt de hoes gewoon wassen op 60 graden. De Hypersupport van het Matt matras komt door ventilerend schuim dat tegelijkertijd ondersteuning biedt. Daarnaast zit er in het Matt matras traagschuim en koudschuim, zoals dat vaak in matrassen zit. Koudschuim voorkomt dat je ligplekken in je matras krijgt. Traagschuim werkt op warmte van je lichaam en ventileert daarnaast ook. 

 

Comfort en voorkeur

Het Matt matras heeft twee lagen koudschuim. Eén daarvan is zacht en de ander stevig. De zachte laag koudschuim zit boven de stevige laag koudschuim, omdat de meeste mensen dit prettiger vinden. Je kunt er ook voor kiezen de stevige laag boven te doen, dat is prettiger wanneer je zwaarder bent bijvoorbeeld. Het Matt matras heeft ook zeven comfortzones. Deze zones bieden de ideale ondersteuning voor de belangrijke aspecten van je lijf. Het zorgt er met name voor dat je rug in de juiste houding blijft liggen, ongeacht of je op je zij, buik of rug slaapt. De matrashoes is van premium textiel met een Oeko-Tex certificaat.

 

Hoes en antislip

De hoes van de Matt matras ventileert goed. Het deel met de antislip laag kun je wassen, maar wel maximaal op 40 graden. De antislip laag van het Matt matras zorgt ervoor dat je matras niet verschuift maar goed op je bed blijft liggen. Zelfs mensen die veel bewegen zullen geen risico lopen dat ze hun matras van het bed af bewegen in hun slaap. 

 

Formaten

Je koopt een Matt matras gewoon op hun eigen website. De te krijgen formaten variëren van breedtes van 80 tot en met 180 centimeter en van lengtes van 200 tot en met 220 centimeter. Op een breedte van 120 en 140 centimeter na, kun je iedere Matt matras breedte in een lengte van 200, 210 of 220 centimeter krijgen. De beschikbare breedtes zijn 80, 100, 120, 140, 160 en 180 centimeter. De breedtes van 120 of 140 centimeter zijn er alleen in een lengte van 200 centimeter. 

Beste Matt Matras aanbiedingen van Juni 2023