Svedex Deuren
Bijgewerkt: Juni 2023

Svedex Deuren

Svedex Deuren

Svedex deuren zijn binnendeuren van het bedrijf Svedex. Svedex is gevestigd in het oosten van Nederland en heeft een ruim assortiment aan deuren. Svedex deuren zijn er in verschillende varianten. Er zijn paneeldeuren, glasdeuren en lijndeuren. Daarnaast kun je bij Svedex deuren ook kiezen voor schuifdeursystemen. Dit zijn zowel system voor in de wand als voor tegen de wand aan. Svedex deuren kun je natuurlijk ook bestellen of bij je lokale specialist vinden. 

 

Paneeldeuren

Paneeldeuren van Svedex deuren zijn dichte deuren. Maar je kunt ze ook combineren met glasdeuren of lijndeuren. Er zijn 24 verschillende leuren van de Svedex deuren paneeldeuren. Ze zijn PSC en PEFC-gecertificeerd. Paneeldeuren hebben, zoals de naam zegt, panelen. Die zijn er in verschillende formaten en je kunt ervoor kiezen om een deel daarvan van glas te nemen. Er zijn drie varianten wit van de Svedex deuren met panelen: Alpine, Extra en Warm. Op paneeldeuren van Svedex krijg je 10 jaar garantie. 

 

Glasdeuren

Diezelfde kleuren zijn er voor de glasdeuren van Svedex. Je kunt bij de glasdeuren kiezen uit vijf verschillende soorten glas. Je kunt zelf bepalen hoe groot het glazen deel van je glasdeur moet worden. Daardoor bepaal je hoe veel licht er doorgelaten wordt of juist weerhouden wordt. Het glas van Svedex deuren is gehard veiligheidsglas. Je kunt kiezen uit blank, blank-facet, satijn, gezandstraald en rookglas. Als je de andere kant niet scherp wil houden, kies je voor satijn. Rookglas geeft een donkere gloed. Glas in lood en 8 of 12 vakken glas zijn ook een optie. 

 

Lijndeuren

Lijndeuren zijn er in vier varianten. Ook hier laat de naam weinig te gissen over. De deur heeft lijnen in het ontwerp. Dit is platter dan bijvoorbeeld de paneeldeuren. De lijnen worden gegraveerd in de Svedex deuren en kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Met de afwerking van Svedex Superlak blijven de lijndeuren kras- en kleurvast. Je kunt Svedex deuren combineren. Dat wil zeggen dat je prima een deur met lijnen en panelen of panelen en glas kunt vinden. 

 

Schuifsysteem deuren

Het schuifdeursysteem van Svedex deuren is op dit moment erg populair. Het geeft een boerderijdeur idee en veel mensen worden aangetrokken tot deze landelijke en stoere look. Het is ook een gemakkelijke manier om twee ruimtes af te sluiten of juist te openen en dit af te kunnen wisselen. De schuifdeur kan voor de wand hangen, waarbij de deur zichtbaar blijft als de doorgang open is, of in de wand schuiven wanneer je deze opent. 

Beste Svedex Deuren aanbiedingen van Juni 2023