Svedex Deuren

We hebben de top 5 beste Svedex deuren vergeleken op design, duurzaamheid en prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek welke Svedex deur het beste past bij jouw woonstijl!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Svedex Linea al14
Svedex Linea al14
Bekijk Prijs »

Deurengigant

Voordelen
Stijlvolle witte binnendeur. Afgelakt met Svedex superlak. Beschikbaar in 2 draaideurrichtingen. Ook beschikbaar als extra geluidswerend. Eenvoudig te monteren.
Nadelen
Omdat deze Svedex deuren onder maatwerk vallen kunnen deze niet geretourneerd worden.
Svedex Connect cn08
Svedex Connect cn08
Bekijk Prijs »

Deurengigant

Voordelen
Beschikbaar in 3 verschillende varianten. Binnendeur met glas. Subtiele details en modellering. FSC®- of PEFC-gecertificeerd. Klaar om af te hangen. Afgelakt met krasvaste lak. Verkleurt niet door zonlicht.
Nadelen
De levertijd van deze Svedex deur kan enkele weken bedragen.
Tip: Beste keuze
Svedex Elite ae74
Svedex Elite ae74
Bekijk Prijs »

Deurengigant

Voordelen
Eigentijds en tijdloos. Beschikbaar in 3 soorten wit. Met of zonder slot. Zelf eenvoudig monteren. Verschillende breedtes, past in ieder huis. Krassen en vlekken amper zichtbaar.
Nadelen
Bij het samenstellen van deze Svedex deur moet je goed opletten.
Svedex Character ca02
Svedex Character ca02
Bekijk Prijs »

Deurengigant

Voordelen
Moderne klassieker en geeft uw interieur een statig cachet. Passen in landelijke en jaren 30 stijl. Voorzien van samengestelde vulling HPC. Links of rechts draaiend. Scharnieren eenvoudig te monteren.
Nadelen
Deze Svedex deur is iets duurder dan de gemiddelde binnendeur.
Svedex Front fr552
Svedex Front fr552
Bekijk Prijs »

Deurengigant

Voordelen
Beschikbaar in 2 lijnvarianten. Afgelakt met krasvaste Superlak (EPC). Alpine wit (standaard), extra wit of warm wit. Strakke binnendeur, geschikt voor industriële inrichting. Ook te bestellen als schuifdeur.
Nadelen
Deze Svedex deur is niet beschikbaar in de kleur zwart.

Beste Svedex DeurenKoopgids: Welke Svedex Deuren zijn de beste koop van mei 2024?

Svedex deuren zijn binnendeuren van het bedrijf Svedex. Svedex is gevestigd in het oosten van Nederland en heeft een ruim assortiment aan deuren. Svedex deuren zijn er in verschillende varianten. Er zijn paneeldeuren, glasdeuren en lijndeuren. Daarnaast kun je bij Svedex deuren ook kiezen voor schuifdeursystemen. Dit zijn zowel system voor in de wand als voor tegen de wand aan. Svedex deuren kun je natuurlijk ook bestellen of bij je lokale specialist vinden.

Paneeldeuren

Paneeldeuren van Svedex deuren zijn dichte deuren. Maar je kunt ze ook combineren met glasdeuren of lijndeuren. Er zijn 24 verschillende leuren van de Svedex deuren paneeldeuren. Ze zijn PSC en PEFC-gecertificeerd. Paneeldeuren hebben, zoals de naam zegt, panelen. Die zijn er in verschillende formaten en je kunt ervoor kiezen om een deel daarvan van glas te nemen. Er zijn drie varianten wit van de Svedex deuren met panelen: Alpine, Extra en Warm. Op paneeldeuren van Svedex krijg je 10 jaar garantie.

Glasdeuren

Diezelfde kleuren zijn er voor de glasdeuren van Svedex. Je kunt bij de glasdeuren kiezen uit vijf verschillende soorten glas. Je kunt zelf bepalen hoe groot het glazen deel van je glasdeur moet worden. Daardoor bepaal je hoe veel licht er doorgelaten wordt of juist weerhouden wordt. Het glas van Svedex deuren is gehard veiligheidsglas. Je kunt kiezen uit blank, blank-facet, satijn, gezandstraald en rookglas. Als je de andere kant niet scherp wil houden, kies je voor satijn. Rookglas geeft een donkere gloed. Glas in lood en 8 of 12 vakken glas zijn ook een optie.

Lijndeuren

Lijndeuren zijn er in vier varianten. Ook hier laat de naam weinig te gissen over. De deur heeft lijnen in het ontwerp. Dit is platter dan bijvoorbeeld de paneeldeuren. De lijnen worden gegraveerd in de Svedex deuren en kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Met de afwerking van Svedex Superlak blijven de lijndeuren kras- en kleurvast. Je kunt Svedex deuren combineren. Dat wil zeggen dat je prima een deur met lijnen en panelen of panelen en glas kunt vinden.

Schuifsysteem deuren

Het schuifdeursysteem van Svedex deuren is op dit moment erg populair. Het geeft een boerderijdeur idee en veel mensen worden aangetrokken tot deze landelijke en stoere look. Het is ook een gemakkelijke manier om twee ruimtes af te sluiten of juist te openen en dit af te kunnen wisselen. De schuifdeur kan voor de wand hangen, waarbij de deur zichtbaar blijft als de doorgang open is, of in de wand schuiven wanneer je deze opent.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Svedex Deuren

Wat maakt Svedex deuren uniek ten opzichte van andere merken?

Svedex staat bekend om haar hoogwaardige afwerking, duurzaamheid en innovatieve ontwerpen. Bovendien biedt Svedex vaak deuren aan met een speciale lakafwerking die zorgt voor een langdurig mooie uitstraling en eenvoudige reiniging.

Zijn Svedex deuren op maat te bestellen?

Ja, Svedex biedt de mogelijkheid om deuren op maat te bestellen, zodat ze perfect passen bij de specifieke eisen van een project of woning.

Hoe onderhoud ik mijn Svedex deur?

Dankzij de speciale lakafwerking zijn Svedex deuren relatief onderhoudsvrij. Ze kunnen eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek zonder het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen.

Biedt Svedex ook brandwerende of geluidsisolerende deuren?

Ja, Svedex heeft een assortiment deuren dat specifieke functies kan vervullen, zoals brandwerendheid of geluidsisolatie. Het is belangrijk om bij het kiezen van een deur rekening te houden met de specifieke eisen en wensen.

Wat is de garantieperiode voor Svedex deuren?

Svedex biedt garantie op haar deuren, maar de exacte duur en voorwaarden kunnen variëren afhankelijk van het specifieke product en de aankoopplaats. Het is raadzaam om de garantievoorwaarden te controleren bij aanschaf.

Top 5 Beste kopen
Logo