VPN Nederland

Op zoek naar de beste VPN voor optimale online privacy in Nederland? Wij hebben de top 5 beste Nederlandse VPN-diensten beoordeeld op snelheid, veiligheid en gebruiksgemak.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
NordVPN
NordVPN
Voordelen
Een van de marktleiders in VPN in Nederland. Zeer stabiele en snelle verbindingen. Werkt met Netflix. 6 gelijktijdige verbindingen. Geen logs, uitstekende privacy gegarandeerd. Dedicated IP mogelijk. Verschillende abonnementsvormen.
Nadelen
Als je een kortlopend contract afsluit is deze VPN aanbieder in verhouding duurder dan de gemiddelde VPN aanbieder.
Waar te koop?
VPN Nederland
VPN Nederland
Bekijk Prijs »

VPN Nederland

Voordelen
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer snelle verbinding. Ondersteunt Netflix, Usenet en Torrent. Maakt gebruik van smart DNS. Gemakkelijk interface. Verschillende betaalmogelijkheden waaronder iDeal. Speciale app voor op mobiel of tablet.
Nadelen
VPN Nederland heeft geen live chat klantenservice en server aanbod in buitenland iets beperkt.
Waar te koop?
Tip: Beste keuze
Atlas VPN
Atlas VPN
Voordelen
Downloaden en streamen zonder problemen, snelle server, ruim aanbod en voldoende mogelijkheden. Gemakkelijk te installeren. 30 dagen niet goed geld terug garantie. Groot aantal servers op verschillende locaties.
Nadelen
Geen VPN aanbieder uit Nederland.
Waar te koop?
ExpressVPN
ExpressVPN
Voordelen
Hoge kwaliteit VPN, met snelle verbindingen. Zeer veilig. Geen tracking. Veel keuze in servers. Werkt ook voor LINUX gebruikers. Klantenservice 24/7 bereikbaar. Werkt met streamingsdiensten.
Nadelen
De prijs van deze VPN ligt iets hoger dan die van een gemiddelde VPN.
Waar te koop?
SurfShark
SurfShark
Voordelen
Aantrekkelijk geprijsd. Sterke encryptie. Zeer gebruiksvriendelijk. Veelzijdige provider. Goede bescherming met veel mogelijkheden. Kwaliteit is in orde. Een van de snelste verbindingen. 71 verschillende serverlocaties. Verschillende abonnementsvormen.
Nadelen
De app van SurfShark is minder uitgebreid van die van andere VPN aanbieders.
Waar te koop?

Beste VPN NederlandKoopgids: Welke VPN Nederland is de beste koop van april 2024?

Met VPN Nederland kun je altijd veilig en anoniem internetten, via al je apparaten. VPN Nederland heeft een hoop voordelen en heeft drie verschillende abonnementsvormen. Het enige verschil tussen de abonnementen is de duur ervan. Hoe langer je een abonnement neemt, hoe goedkoper je uit bent. Je kunt natuurlijk altijd beginnen met een maandabonnement om VPN Nederland eerst uit te proberen. Als het daarna bevalt, ben je het voordeligst uit met een abonnement voor 2 jaar, maar je kunt ook een abonnement voor een jaar kiezen. Voor één maand betaal je € 7,50.

Waarom VPN Nederland

Je kiest voor VPN Nederland omdat je veilig wil internetten, je online privacy wil beschermen of anoniem wil streamen of downloaden. VPN staat voor Virtual Private Network. Het beschermt je op een simpele manier uitgelegd tegen hacken en het stelen van je netwerkgegevens door als een soort tussenschot te werken. In plaats van jouw IP-adres, wordt een extern IP-adres geregistreerd bij websites die je bezoekt of apps die je gebruikt. Zo weten ze niet van waar je ingelogd bent en welke gegevens je hier achterlaat.

Meer streamen

Omdat er gebruik wordt gemaakt van een ander IP-adres en geoblocking, kun je ook profiteren van bijvoorbeeld meer aanbod op Netflix. Dit geldt ook voor andere streamingdiensten. Er zitten vaak beperkingen aan wat je kunt streamen afhankelijk van het land of continent waarin je je bevindt. Met VPN Nederland kun je dit dus omzeilen. Bekijk bijvoorbeeld het aanbod dat Netflix in Amerika heeft. Bovendien ziet je provider met VPN Nederland niet wat je precies aan het streamen bent, wat normaal gesproken wel kan.

Anoniem downloaden

Ook downloaden met VPN Nederland is anoniem en veilig. Je kunt torrents downloaden zonder dat je gegevens vastgelegd worden en zonder dat je data gevolgd kan worden. Bij downloaden is je IP-adres vaak een doelwit, waarmee vervolgens ook meer gevoelige persoonlijke informatie van je achterhaald kan worden door hackers. Daarom is VPN Nederland een goed idee wanneer je veilig en anoniem wil kunnen downloaden. VPN Nederland bewaakt je online privacy door zo min mogelijk gegevens van je te verzamelen.

Hoe aanschaffen

Er worden wel logbestanden bijgehouden, dat is VPN Nederland simpelweg verplicht. Hier is VPN Nederland heel duidelijk en transparant over, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Met VPN Nederland zorg je dat ook je provider een stuk minder informatie en data van je kan volgen. Je schaft je VPN Nederland abonnement aan via de website van VPN Nederland. Je kunt betalen met iDeal, creditcard, bancontact of SOFORT banking.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over VPN Nederland

Waarom zou ik een VPN in Nederland gebruiken?

Het gebruik van een VPN in Nederland kan je online privacy en veiligheid verhogen, je beschermen tegen cyberaanvallen, toegang bieden tot geografisch beperkte inhoud en mogelijk ongewenste surveillance of dataverzameling door internetproviders verminderen.

Is het gebruik van een VPN legaal in Nederland?

Ja, het gebruik van een VPN is volledig legaal in Nederland. Echter, het uitvoeren van illegale activiteiten terwijl je verbonden bent met een VPN blijft uiteraard illegaal.

Zal het gebruik van een VPN mijn internetsnelheid in Nederland vertragen?

Afhankelijk van de kwaliteit van de VPN-service, kan er enige vertraging in de internetsnelheid optreden. Dit komt door het extra proces van gegevensversleuteling en het doorsturen van het verkeer via een VPN-server. Echter, premium VPN-services minimaliseren deze vertraging vaak tot een nauwelijks merkbaar niveau.

Kan ik met een VPN Nederlandse tv-programma’s bekijken als ik in het buitenland ben?

Ja, met een VPN-service die servers heeft in Nederland, kun je je locatie instellen op Nederland en zo toegang krijgen tot lokale streamingdiensten en tv-programma’s alsof je in Nederland bent.

Zijn gratis VPN-services in Nederland betrouwbaar?

Er zijn enkele legitieme en betrouwbare gratis VPN-aanbieders, echter hebben veel gratis diensten beperkingen qua datagebruik, snelheid of beschikbare locaties. Sommige gratis VPN’s kunnen ook je gegevens loggen of advertenties weergeven. Het is raadzaam om grondig onderzoek te doen en beoordelingen te lezen voordat je een gratis VPN-service kiest.

Top 5 Beste kopen
Logo