Villeroy en Boch servies

Op zoek naar het beste Villeroy en Boch servies? Vergelijk de top 5 opties en ontdek het perfecte servies voor een stijlvolle dinerervaring.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Villeroy & Boch New Fresh Basic Serviesset 12-delig
Villeroy & Boch New Fresh Basic Serviesset 12-delig
Voordelen
Je kunt het servies eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser. Het servies kan in de magnetron. Het servies past bijna overal bij. De set bestaat uit 6 diepe borden en 6 platte borden. De set is gemaakt van porselein.
Nadelen
De aanschafprijs is een beetje aan de hoge kant.
Villeroy & Boch Wonderful World White 4 Friends Serviesset 36-delig
Villeroy & Boch Wonderful World White 4 Friends Serviesset 36-delig
Voordelen
De set is geschikt voor maximaal 4 personen. De set wordt geheel compleet geleverd. Met deze set kun je eigenlijk gelijk aan tafel. Heeft een tijdloos design. Je kunt de set combineren met andere Villeroy en Boch producten.
Nadelen
De complete set is alleen in het wit.
Tip: Beste keuze
Villeroy & Boch Basic White Serviesset 30-delig
Villeroy & Boch Basic White Serviesset 30-delig
Voordelen
De set is compleet om mee te starten. Het servies kan in de magnetron, maar ook in de vaatwasser. Je krijgt wel drie jaar garantie op de set. De effenkleur zorgt ervoor dat je het servies goed kunt combineren. Het servies is van super goede kwaliteit.
Nadelen
Het servies kan niet in de oven.
Villeroy & Boch Crafted Denim Serviesset Ontbijt 6-delig
Villeroy & Boch Crafted Denim Serviesset Ontbijt 6-delig
Voordelen
Het servies is met de handgemaakt. Er is geen bord, kom of mok identiek aan elkaar. Geeft een mooie rustige uitstraling op tafel. Vervaardigd uit speciaal porselein. Je kunt het servies reinigen in de vaatwasser.
Nadelen
Het servies is niet per se goedkoop te noemen, maar straalt wel luxe uit.
Villeroy & Boch New Fresh Basic Koffieset 18-delig
Villeroy & Boch New Fresh Basic Koffieset 18-delig
Voordelen
Het servies is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Je haalt een echte topper in huis met deze set. Gemaakt van hard porselein. Het servies is stoot en krasbestendig. Het servies kan in de oven, maar ook in de vaatwasser. Het servies is niet gevoelig voor geurtjes.
Nadelen
De set is alleen in een crème kleurige kleur aan te schaffen.

Beste Villeroy en Boch serviesKoopgids: Welk Villeroy en Boch servies is de beste koop van februari 2024?

Wat voor smaak of voorkeur je ook hebt, in iedere keuken past er wel Villeroy en Boch servies. Villeroy en Boch servies is namelijk in allerlei soorten, kleuren en prints te krijgen. Zo is er altijd wel iets voor je bij. Of je nu van simpel en wit houdt of juist van gezellige prints met verschillende kleuren. Met Villeroy en Boch servies kun je dus alle kanten op. Er is een uiteenlopend aanbod te vinden voor Villeroy en Boch.

Basic servies

Wie het simpel wil houden zit met Villeroy en Boch servies goed. De kwaliteit is namelijk meer dan prima en er is voldoende basis servies te vinden. Bokjes, bekers, schalen, kommen en borden van verschillende formaten bijvoorbeeld. Zo is de New Moon collectie basis wit. Met de Manufacture Rock serie heb je een zwartgekleurd basisservies met een reliëf rand. Deze collectie is er ook in een witte variant. Je kunt ook kiezen voor andere reliëfranden bij Villeroy en Boch servies.

Bijzonder servies

Wie liever meer heeft om naar te kijken op zijn of haar ontbijtbord kan ook voor iets heel anders gaan. Er zijn namelijk verschillende kleuren Lave series. Dit is gekleurd servies met een soort gespikkelde print. Bij de serie ‘it’s my match’ worden twee kleuren en reliëf in het Villeroy en Boch servies gecombineerd. En tijdens de feestdagen bijvoorbeeld zijn er speciale uitvoeringen met bepaalde prints. Genoeg om te overwegen dus. Of het nu voor je standaardservies is of juist voor gelegenheden.

Er zijn niet alleen Villeroy en Boch servies producten met prints voor de feestdagen. Natuurlijk is een kerstservies leuk om tijdens de feestdagen te kunnen gebruiken. Maar misschien wil je wel elke dag naar vrolijke prints kijken. Dan is er ook Villeroy en Boch servies met bloemenprints bijvoorbeeld. Je kunt zowel klassieke rozenprints vinden als meer natuurprints met planten en vogels. Meestal is de basis wit, maar dat kan ook een donkere kleur zijn zoals donkerblauw. Zo is er voldoende keus.

Waar te koop

Je kunt Villeroy en Boch servies eenvoudig online kopen via hun eigen webshop. Maar voor de beste deals kun je waarschijnlijk beter kijken bij andere winkels en webshops. Huishoudwinkels, keukenwinkels en warenhuizen verkopen bijvoorbeeld allemaal Villeroy en Boch servies. Dat geldt ook voor vergelijkbare webshops natuurlijk. Je hoeft alleen maar te bedenken welk servies je wil hebben. Van borden tot eierdopjes kun je hele series aan servies kopen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Villeroy en Boch servies

Wat is het verschil tussen porselein en aardewerk?

Porselein en aardewerk zijn beide materialen die gebruikt worden voor het maken van servies. Het belangrijkste verschil is de samenstelling van de klei. Porselein wordt gemaakt van fijne witte klei en wordt op hoge temperaturen gebakken, waardoor het een hard en duurzaam materiaal is. Aardewerk daarentegen wordt gemaakt van grovere klei en wordt op lagere temperaturen gebakken, waardoor het een zachter en minder duurzaam materiaal is.

Is Villeroy en Boch servies vaatwasserbestendig?

Ja, Villeroy en Boch servies is over het algemeen vaatwasserbestendig. Echter, het is altijd aan te raden om de specifieke instructies op te volgen die bij het servies worden geleverd. Sommige delen van het servies kunnen bijvoorbeeld gevoeliger zijn voor krassen of kunnen beter met de hand worden afgewassen.

Kan Villeroy en Boch servies in de magnetron worden gebruikt?

Ja, de meeste Villeroy en Boch serviesstukken zijn geschikt voor gebruik in de magnetron. Het is echter belangrijk om de instructies op te volgen, aangezien sommige specifieke onderdelen mogelijk niet geschikt zijn voor de magnetron.

Hoe kan ik vlekken of verkleuringen op mijn Villeroy en Boch servies verwijderen?

Vlekken of verkleuringen op Villeroy en Boch servies kunnen meestal worden verwijderd door het servies met warm water en een mild reinigingsmiddel af te wassen. Voor hardnekkige vlekken kan het gebruik van een bleekmiddel op basis van zuurstof of een speciaal reinigingsmiddel voor porselein en aardewerk helpen. Het is altijd belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en eventuele specifieke aanbevelingen op te volgen.

Waar kan ik Villeroy en Boch servies kopen?

Villeroy en Boch servies is verkrijgbaar bij verschillende winkels, zowel online als in fysieke winkels. U kunt het direct kopen bij Villeroy en Boch-winkels of bij gespecialiseerde servieswinkels. Daarnaast is het ook mogelijk om Villeroy en Boch servies online te kopen via diverse webshops.

Top 5 Beste kopen
Logo