Villeroy en Boch servies
Bijgewerkt: Juni 2024

Villeroy en Boch servies

Villeroy en Boch servies

Wat voor smaak of voorkeur je ook hebt, in iedere keuken past er wel Villeroy en Boch servies. Villeroy en Boch servies is namelijk in allerlei soorten, kleuren en prints te krijgen. Zo is er altijd wel iets voor je bij. Of je nu van simpel en wit houdt of juist van gezellige prints met verschillende kleuren. Met Villeroy en Boch servies kun je dus alle kanten op. Er is een uiteenlopend aanbod te vinden voor Villeroy en Boch. 

Basic servies

Wie het simpel wil houden zit met Villeroy en Boch servies goed. De kwaliteit is namelijk meer dan prima en er is voldoende basis servies te vinden. Bokjes, bekers, schalen, kommen en borden van verschillende formaten bijvoorbeeld. Zo is de New Moon collectie basis wit. Met de Manufacture Rock serie heb je een zwartgekleurd basisservies met een reliëf rand. Deze collectie is er ook in een witte variant. Je kunt ook kiezen voor andere reliëfranden bij Villeroy en Boch servies. 

Bijzonder servies

Wie liever meer heeft om naar te kijken op zijn of haar ontbijtbord kan ook voor iets heel anders gaan. Er zijn namelijk verschillende kleuren Lave series. Dit is gekleurd servies met een soort gespikkelde print. Bij de serie ‘it’s my match’ worden twee kleuren en reliëf in het Villeroy en Boch servies gecombineerd. En tijdens de feestdagen bijvoorbeeld zijn er speciale uitvoeringen met bepaalde prints. Genoeg om te overwegen dus. Of het nu voor je standaardservies is of juist voor gelegenheden.

Print series

Er zijn niet alleen Villeroy en Boch servies producten met prints voor de feestdagen. Natuurlijk is een kerstservies leuk om tijdens de feestdagen te kunnen gebruiken. Maar misschien wil je wel elke dag naar vrolijke prints kijken. Dan is er ook Villeroy en Boch servies met bloemenprints bijvoorbeeld. Je kunt zowel klassieke rozenprints vinden als meer natuurprints met planten en vogels. Meestal is de basis wit, maar dat kan ook een donkere kleur zijn zoals donkerblauw. Zo is er voldoende keus. 

Waar te koop

Je kunt Villeroy en Boch servies eenvoudig online kopen via hun eigen webshop. Maar voor de beste deals kun je waarschijnlijk beter kijken bij andere winkels en webshops. Huishoudwinkels, keukenwinkels en warenhuizen verkopen bijvoorbeeld allemaal Villeroy en Boch servies. Dat geldt ook voor vergelijkbare webshops natuurlijk. Je hoeft alleen maar te bedenken welk servies je wil hebben. Van borden tot eierdopjes kun je hele series aan servies kopen. 
 

Beste Villeroy en Boch servies aanbiedingen van Juni 2024