Brio Trein
Bijgewerkt: Juli 2024

Brio Trein

Brio Trein

Een Brio trein is een speelgoedtrein van hoge kwaliteit waar je kinderen urenlang mee kunnen spelen. Maar vooral gaat een Brio trein nog jarenlang mee. Dat is wel zo prettig, zeker als je weet dat er een heleboel uitbreidingen voor de Brio trein te vinden zijn. Je begint natuurlijk met een basis set, maar als een kind enthousiast is, kun je rekenen op het bijkopen van Brio trein producten. Zo worden de treinsets vaak steeds groter en groter. En dat zorgt ook dat het leuk blijft. 

 

Treinsets Brio

Wanneer je kind nog geen set heeft, is dat een mooi begin en altijd een leuk cadeau. Zelfs als je kind niet wil gaan verzamelen vanaf dat punt, heb je met een Brio trein set een mooie basis waar goed mee gespeeld kan worden. In een set zitten altijd een stuk rails, een voertuig en een extra accessoire. Die accessoires kunnen heel uiteenlopend zijn. Treinsets voor de Brio trein zijn er in heel erg basis varianten, maar kunnen ook uitgebreider zijn. Daar hangt dan ook een duurder prijskaartje aan natuurlijk. 

 

Thema sets

Een basis set is bijvoorbeeld de safari trein set, waar een boom, een zebra en een mannetje bij horen of een gewone basis set met bomen en een trein. De meeste sets zijn basisdingen, maar er zijn ook thema’s. Bijvoorbeeld de brandweer, vrachtvervoer, havenvracht, lift & load of de boerderij. Ook is er een verschil tussen een klassieke basis set en een luxe basis set. Met welke set begin jij?

 

Extra onderdelen

Wanneer je al een set hebt gegeven of in huis hebt, kun je natuurlijk ook andere dingen bijkopen. Bijvoorbeeld nog meer accessoires voor de trein. Je kunt de Brio trein rails bijvoorbeeld uitbreiden met bochten en heuvels. Of juist accessoires zoals treinstations, mensen, dieren en bomen toevoegen om nog meer speelplezier te realiseren. Je kind heeft vast een idee wat hij of zij leuk vindt voor bij de huidige collectie aan producten van de Brio trein.

 

Bruggen, tunnels en voertuigen

Je kunt natuurlijk ook meer naar het praktische gehalte aan extra onderdelen voor de Brio9 trein kijken. Bijvoorbeeld extra voertuigen. Van gewone treinen tot vrachttreinen en dierenvervoer. Of naar bruggen en tunnels. Bruggen en tunnels maken de treinbaan die je kunt maken nog spannender en unieker. Zo heb je nog langer plezier van je Brio trein. Het is aan jou wat je nu bij wil kopen. 

Beste Brio Trein aanbiedingen van Juli 2024