Cybex Autostoel
Bijgewerkt: Maart 2023

Cybex Autostoel

Cybex Autostoel

Met een Cybex autostoel zet je je baby of kind veilig vast in de auto. Wel zo prettig als je met de auto op bezoek gaat bij opa en oma bijvoorbeeld. Veiligheid en functionaliteit zijn bij de Cybex autostoel van het grootste belang. Je kunt dus rekenen op een veilige autostoel en dat is wel zo prettig wanneer je je baby of kind in de stoel moet plaatsen. Er zijn allerlei ontwerpen en varianten in allerlei verschillende kleuren. Bekijk dus goed wat je wil voordat je zomaar een Cybex autostoel koopt. 

 

Silver

Het ruimste assortiment is voor de Cybex autostoel silver. Voor de allerkleinsten is er de Silver Aton. Deze Cybex autostoel is voor baby’s tot 18 maanden. De Aton B en Aton B2 kunnen ook gebruikt worden voor kinderen tot 24 maanden. Voor baby’s en kinderen van 9 maanden tot 12 jaar zijn er de Pallas, Pallax-Fix en Pallas M varianten. De Solution M, Solution X, Solution B en Solution-Fix varianten zijn bedoeld voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar. 

 

Gold

De Cybex autostoel Gold heeft een aantal dezelfde namen voor de autostoelen. Ook hierbij is de Aton geschikt voor de kleinste baby’s tot 18 of 24 maanden. De Aton 5 is de enige geschikt voor baby’s tot 18. Voor oudere kinderen zijn er de Sirona varianten. De Sirona M2 i-Size en Sirona S i-Size zijn voor baby’s vanaf de geboorte tot 4 jaar oud. De andere Sirona varianten zijn voor baby’s vanaf 3 maanden. Voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar is er de Pallas S-Fix. De Solution varianten zijn voor kinderen van 3 tot 12 jaar. 

 

Platinum

Ook bij Platinum vind je dezelfde varianten voor de Cybex autostoel. Zo zijn de Sirona Z varianten geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 4 jaar en de Solution Z varianten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Daarnaast is er in de categorie Platinum ook de Cloud Z i-Size voor baby’s vanaf de geboorte tot 24 maanden. Voor baby’s vanaf 15 maanden tot 6 jaar is er de Anortis T i-Size. De aangegeven leeftijden zijn gebaseerd op hoe groot en zwaar baby’s op dat moment gemiddeld zijn. Je kunt dus ook bekijken welke Cybex autostoel geschikt is op basis van het gewicht en de lengte van je baby of kind. 

Waar te koop

Een Cybex autostoel koop je in de winkel vooral in Duitsland. Daar zijn winkels van het merk te vinden. Maar ook in Nederland kun je naar babywinkels om een Cybex autostoel te vinden. Online babywinkels verkopen natuurlijk ook dit merk. Je kunt ook bij algemenere webshops zoals Bol.com terecht voor een Cybex autostoel. 

Beste Cybex Autostoel aanbiedingen van Maart 2023