Cybex Autostoel

Op zoek naar de beste Cybex autostoel? Ontdek onze top 5 vergelijkingen en maak een weloverwogen keuze voor de veiligheid en comfort van je kind.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Cybex Cloud Z i-Size Baby Autostoeltje Burnt Red
Cybex Cloud Z i-Size Baby Autostoeltje Burnt Red
Voordelen
Geschikt voor baby’s van 0 tot dertien kilogram. Beschikt over een driepuntsgordel, zodat je de baby veilig kunt vervoeren. Voldoet aan alle veiligheidsnormen. De autostoel heeft niet alleen een stand om te zitten, maar ook een ligstand. Je kunt de bekleding van de autostoel eenvoudig uitwassen.
Nadelen
Heeft geen geïntrigeerde isofix.
Cybex Cloud Z i-Size Sensorsafe Baby Autostoeltje Midnight Blue
Cybex Cloud Z i-Size Sensorsafe Baby Autostoeltje Midnight Blue
Voordelen
De rugleuning kan buiten de auto volledig plat gelegd worden. De autostoel heeft een sensorsafe. Je kunt de auto stoel gebruiken van 0 maanden tot wel 4 jaar. De gordels groeien met de kinderen mee in wel 11 verschillende posities. De verkleiner is uitneembaar.
Nadelen
De sensorsafe werkt alleen in een auto die uitgevoerd is met een OBD II vanaf het jaartal 2008.
Tip: Beste keuze
Cybex Sirona Z i-Size Autostoeltje Deep Black
Cybex Sirona Z i-Size Autostoeltje Deep Black
Voordelen
De autostoel is zowel voor als achterwaarts te gebruiken. Je kunt de autostoel eenvoudig bevestigen. De autostoel heeft diverse verstelbare standen voor een comfortabele reis. De 5-punts gordel heeft magnetische gordelhouders. Kinderen tot een lengte van 105 centimeter passen in de autostoel.
Nadelen
Je krijgt slechts twee jaar garantie op de autostoel.
Cybex Solution S2 i-Fix Autostoeltje Navy Blue
Cybex Solution S2 i-Fix Autostoeltje Navy Blue
Voordelen
Geschikt voor kinderen van drie tot twaalf jaar. Gemakkelijk in de auto te instaleren. Is eventueel ook in andere gave kleuren aan te schaffen. De autostoel heeft een goede prijs en kwaliteitverhouding.
Nadelen
Niet ieder type auto is geschikt voor dit type autostoel, daarom is het handig dit te controleren.
Cybex Sirona SX2 i-Size Autostoeltje Navy Blue
Cybex Sirona SX2 i-Size Autostoeltje Navy Blue
Voordelen
De autostoel kan in verschillende posities geplaatst worden. De autostoel heeft een rotatiesysteem die 360 graden gedraaid kan worden. Het instaleren van de autostoel kan eenvoudig, dankzij de gordelclips die het harnas open houden. De regelbare steunpoot, zorgt voor nog meer stabiliteit tijdens je reis.
Nadelen
Niet geschikt voor kinderen ouder dan vier jaar.

Beste Cybex AutostoelKoopgids: Welke Cybex Autostoel is de beste koop van juni 2024?

Met een Cybex autostoel zet je je baby of kind veilig vast in de auto. Wel zo prettig als je met de auto op bezoek gaat bij opa en oma bijvoorbeeld. Veiligheid en functionaliteit zijn bij de Cybex autostoel van het grootste belang. Je kunt dus rekenen op een veilige autostoel en dat is wel zo prettig wanneer je je baby of kind in de stoel moet plaatsen. Er zijn allerlei ontwerpen en varianten in allerlei verschillende kleuren. Bekijk dus goed wat je wil voordat je zomaar een Cybex autostoel koopt.

Silver

Het ruimste assortiment is voor de Cybex autostoel silver. Voor de allerkleinsten is er de Silver Aton. Deze Cybex autostoel is voor baby’s tot 18 maanden. De Aton B en Aton B2 kunnen ook gebruikt worden voor kinderen tot 24 maanden. Voor baby’s en kinderen van 9 maanden tot 12 jaar zijn er de Pallas, Pallax-Fix en Pallas M varianten. De Solution M, Solution X, Solution B en Solution-Fix varianten zijn bedoeld voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar.

Gold

De Cybex autostoel Gold heeft een aantal dezelfde namen voor de autostoelen. Ook hierbij is de Aton geschikt voor de kleinste baby’s tot 18 of 24 maanden. De Aton 5 is de enige geschikt voor baby’s tot 18. Voor oudere kinderen zijn er de Sirona varianten. De Sirona M2 i-Size en Sirona S i-Size zijn voor baby’s vanaf de geboorte tot 4 jaar oud. De andere Sirona varianten zijn voor baby’s vanaf 3 maanden. Voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar is er de Pallas S-Fix. De Solution varianten zijn voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Platinum

Ook bij Platinum vind je dezelfde varianten voor de Cybex autostoel. Zo zijn de Sirona Z varianten geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 4 jaar en de Solution Z varianten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Daarnaast is er in de categorie Platinum ook de Cloud Z i-Size voor baby’s vanaf de geboorte tot 24 maanden. Voor baby’s vanaf 15 maanden tot 6 jaar is er de Anortis T i-Size. De aangegeven leeftijden zijn gebaseerd op hoe groot en zwaar baby’s op dat moment gemiddeld zijn. Je kunt dus ook bekijken welke Cybex autostoel geschikt is op basis van het gewicht en de lengte van je baby of kind.

Waar te koop

Een Cybex autostoel koop je in de winkel vooral in Duitsland. Daar zijn winkels van het merk te vinden. Maar ook in Nederland kun je naar babywinkels om een Cybex autostoel te vinden. Online babywinkels verkopen natuurlijk ook dit merk. Je kunt ook bij algemenere webshops zoals Bol.com terecht voor een Cybex autostoel.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Cybex Autostoel

Hoe lang kan ik mijn kind in een Cybex autostoel gebruiken?

De meeste Cybex autostoelen zijn geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar oud, afhankelijk van het model. Het is belangrijk om de specificaties van de specifieke autostoel te controleren voor de juiste leeftijdsen gewichtsgrenzen.

Zijn Cybex autostoelen veilig?

Ja, Cybex autostoelen worden ontworpen en getest volgens strenge veiligheidsnormen en voldoen aan de Europese veiligheidsvoorschriften. Ze zijn voorzien van geavanceerde veiligheidsfuncties zoals zijdelingse impactbescherming en een verstelbaar harnas, die de veiligheid van uw kind verhogen.

Kan ik een Cybex autostoel in verschillende auto’s gebruiken?

Ja, de meeste Cybex autostoelen zijn ontworpen om compatibel te zijn met verschillende autogordelsystemen. Ze kunnen meestal worden geïnstalleerd met behulp van de autogordel of met een ISOFIX-bevestigingssysteem, afhankelijk van het model.

Hoe kan ik mijn Cybex autostoel schoonmaken?

De meeste Cybex autostoelen hebben afneembare en wasbare bekleding. U kunt de bekleding verwijderen volgens de instructies in de handleiding en deze met de hand wassen of in de machine op een zachte cyclus. Het wordt aanbevolen om de instructies van de fabrikant te volgen voor specifieke schoonmaakinstructies.

Kan ik een Cybex autostoel gebruiken in een vliegtuig?

Sommige modellen van Cybex autostoelen zijn goedgekeurd voor gebruik in vliegtuigen. Het is echter belangrijk om de specificaties van het specifieke model te controleren, aangezien niet alle autostoelen geschikt zijn voor gebruik in vliegtuigen.

Top 5 Beste kopen
Logo