Nespresso Cups

Ben je op zoek naar de beste Nespresso cups? Ontdek hier de top 5 Nespresso cups, vergeleken op kwaliteit, smaak en prijs. Kies de perfecte cup voor jouw koffiegenot!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Nespresso cups Ispirazione Napoli
Nespresso cups Ispirazione Napoli
Voordelen
Een fluweelzachte smaak die eindigt met een bittere nasmaak. Er zit een bittere cacaotint in de koffiecups. Heet een 10 voor smaakintensiteit. Het is medium gebrand. De koffiecups zijn biologisch.
Nadelen
De koffiecups bevatten wel cafeïne.
Nespresso cups Master Origin India
Nespresso cups Master Origin India
Voordelen
De koffiecups zijn gemaakt met bonen die uit slechts één land komen. De koffiebonen zijn snel geroosterd wat zorgt voor een heerlijke smaak. In de smaak vindt je zachte tinten van cacao, peper en nootmuskaat. De koffie is met de intensiteit van 11 zeer krachtig. Een echt verwen moment voor jezelf met deze koffiecups.
Nadelen
Het is belangrijk de koffiecups op een droge en koele plek te bewaren.
Tip: Beste keuze
Nespresso cups Buenos Aires Lungo
Nespresso cups Buenos Aires Lungo
Voordelen
De koffiecups heeft een vol zoete tint. De fruitige Arabica is gecombineerd met de zoetheid van popcorn. Je kunt de smaak intenser maken door een scheutje melk in je koffie te doen. De koffiecups heeft een lekkere lichte body, hierdoor kun je echt even een lekker moment voor jezelf pakken.
Nadelen
Niet echt geschikt voor mensen die niet van zoet houden.
Nespresso cups Cosi
Nespresso cups Cosi
Voordelen
De koffiecups hebben graantonen met een subtiele smaak van fruitige tinten. De koffie heeft een extra donkere kleur, maar een intensiteit van vier. De smaak kan versterkt worden met een vleugje melk. Bewaren doe je eenvoudig op een koele donkere plek. Een kopje koffie van zeer goede kwaliteit.
Nadelen
De koffiecups zijn niet biologisch.
Nespresso cups Chiaro
Nespresso cups Chiaro
Voordelen
Een heerlijke koffie met een zachte toon van karamel. Je eigen barista thuis met deze lekkere koffiespecialiteit. Bewaar de koffiecups op een droog en koel plekje. Je kunt iets grotere verpakkingen kopen dan gewoonlijk. De koffie heeft een milde intensiteit van twee.
Nadelen
De koffiecups zijn niet biologisch en ook niet cafeïnevrij.

Beste Nespresso CupsKoopgids: Welke Nespresso Cups zijn de beste koop van februari 2024?

Voor je Nespresso koffiezetapparaat wil je waarschijnlijk het liefst koffiecups van Nespresso. Dat is vaak ook het lekkerst, een stuk betere kwaliteit en smaak koffie dan andere namaakmerken. Er zijn tegenwoordig ook nieuwe varianten koffiecups Nespresso. De originele cups zijn kleiner. De nieuwe koffiecups van Nespresso zijn ronder. Deze nieuwe cups heten Vertuo. Grotendeels komen de Original en Vertuo koffiecups Nespresso wel overeen qua opties. Wel hebben ze iets andere namen en soms andere smaken. Welke cups je nodig hebt hangt af van welk Nespresso apparaat je in huis hebt. De Vertuo cups zijn vrij nieuw.

Lungo en Gran lungo cups

Lungo koffie staat voor ‘lange’ koffie. Dat is eigenlijk hoe de meeste mensen hun koffie drinken in Nederland: een volle kop koffie. Er zijn verschillende sterktes voor je koffiecups Nespresso lungo. De intensiteit van de cups staat altijd aangegeven. De maximale intensiteit is in principe 10 voor de standaard collecties van de koffiecups Nespresso. De Master Origin Original heeft de hoogste intensiteit voor een lungo. Bij de Vertuo heet het Gran Lungo en is de sterkste de Intenso.

Espresso cups

Zowel de Vertuo als de Original hebben espresso cups. Daarmee zet je dus een espresso. Deze zijn vaak al hoger in intensiteit. De sterkste Original is bijvoorbeeld de Inspirazione Napoli met een intensiteit van 13. Bij de Vertuo zijn dit de Diavolitto en Il Caffè met een intensiteit van 11. De laagste intensiteit hierbij is 4 voor Voltesso en bij de Original is dit de Volluto. Een espresso hoeft dus niet per se heel sterk te zijn. Je kiest je eigen koffiecups Nespresso die passen bij jouw koffievoorkeuren.

Ristretto of Double espresso

Ristretto is een nog kleinere variant van een espresso. Daarvoor zit je met Original koffiecups van Nespresso goed. Meestal kun je espressocups ook prima voor ristretto gebruiken. Bij Vertuo cups kun je kiezen voor cups voor een dubbele espresso. Hier zijn vier opties voor: Dolce, Peru Organic, Chiaro en Scuro. Dit is in volgorde van licht naar sterk qua intensiteit.

Barista

Naast de standaard zwarte koffie varianten kun je met koffiecups Nespresso ook cappuccino’s en andere lekkere kopjes koffie zetten. Combineer bijvoorbeeld een koffielikeur met een zoetige koffie cup of zet een hazelnootcappuccino met speciale hazelnootsmaak koffiecups. Er zijn altijd limited editions en barista varianten, zowel voor de Original als de Vertuo. Combineer het precies zoals jij het lekker vindt. Of zoals je de koffie lekker kunt zetten voor je bezoek.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Nespresso Cups

Zijn Nespresso-cups recyclebaar?

Ja, Nespresso-cups zijn recyclebaar. Nespresso heeft een recyclingprogramma waarbij je de gebruikte cups kunt terugsturen naar Nespresso of kunt inleveren bij speciale inzamelpunten.

Kan ik Nespresso-cups hergebruiken?

Nespresso-cups zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en kunnen niet worden hergebruikt. Ze zijn ontworpen om de optimale smaak en aroma van de koffie te behouden.

Welke soorten koffie zijn beschikbaar in Nespresso-cups?

Nespresso biedt een breed scala aan koffiesmaken in hun cups, waaronder verschillende intensiteiten, aroma’s en oorsprong. Je kunt kiezen uit espresso, lungo, ristretto en andere speciale varianten.

Passen Nespresso-cups in alle koffiemachines?

Nespresso-cups zijn speciaal ontworpen voor gebruik in Nespresso-koffiemachines. Er zijn echter ook koffiemachines van andere merken die compatibel zijn met Nespresso-cups. Het is belangrijk om te controleren of jouw koffiemachine geschikt is voor deze cups voordat je ze gebruikt.

Wat is het verschil tussen originele Nespresso-cups en alternatieve merken?

Originele Nespresso-cups zijn speciaal ontworpen en getest om de beste kwaliteit koffie te leveren in combinatie met een Nespresso-koffiemachine. Alternatieve merken kunnen variëren in kwaliteit en smaak, dus het kan de moeite waard zijn om verschillende merken uit te proberen om te zien welke het beste bij jouw smaakvoorkeuren past.

Top 5 Beste kopen
Logo