Jimmy Choo Parfum Dames
Bijgewerkt: Maart 2023

Jimmy Choo Parfum Dames

Jimmy Choo Parfum Dames

Een dames parfum Jimmy Choo is misschien wel wat voor jou. Of juist om cadeau te doen. Aan je vriendin, beste vriendin, moeder of tante bijvoorbeeld. Een dames parfum Jimmy Choo is in ieder geval zoetig van geur. Het modehuis heeft namelijk inmiddels meerdere geuren op de markt gebracht. De nieuwste geur is I want Choo. Deze is bloemig en zoet. Zo zitten er tinten van jasmijn en lelie in, maar ook mandarijn, perzik en vanille. Een hoop bloemige en fruitige tinten dus voor deze dames parfum Jimmy Choo. 

 

Jimmy Choo geuren

Er zijn meer geuren waar je jasmijn in kunt terugvinden. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de Illicit geur. Deze is wat minder zoet vanwege de sandelhout tinten. Ook een niet al te zoete dames parfum Jimmy Choo is Jimmy Choo Pour Femme. Deze geur is wel zoetig, ook met mandarijn, maar de basis ligt in ceder en hout. Het wordt gecombineerd met roos en orchidee. Toch liever zoet? Kies dan voor de Jimmy Choo Blossom, met citrus tinten en veel bloemengeuren. Een tikkeltje iets minder zoet is dan weer de Jimmy Choo Fever. 

 

Eau de toilette of eau de parfum?

Bovenstaande geuren dames parfum Jimmy Choo zijn allemaal eau de parfum. Dat wil zeggen dat de concentratie parfum in het luchtje sterker is. Daardoor kun je langer genieten van je geurtje nadat je hem hebt opgedaan. Ook is de geur sterker aanwezig. Of je dat fijn vindt is een persoonlijke voorkeur. Je kunt ook kiezen voor minder sterke eau de toilette. Vaak is eau de toilette ook goedkoper dan eau de parfum. Je moet er dan ook vaker gebruik van maken om dezelfde geur te blijven ruiken op je huid. 

 

Meer geuren

Eau de toilette van Jimmy Choo vind je bijvoorbeeld in de geur Illicit Flower. Hierbij worden bloemen gecombineerd met wat zachtere honing en gembertinten. Ook sandelhout is onderdeel van deze geur om de zoetheid wat in te tomen. Een zoetere optie is de Jimmy Choo Floral. Juist geen fan van zoete luchtjes? Dan heb je met de Jimmy Choo L’eau een meer zachte geur van cederhout en musk in de basis. 

 

Waar te koop?

Je koopt je dames parfum Jimmy Choo natuurlijk in een parfumerie. Ga bijvoorbeeld naar Douglas of ICI Paris XL. Maar je kunt tegenwoordig ook heel goed online terecht voor het bestellen van verschillende geuren. Ook op de webshops van de parfumeries. Maar ook op andere sites. Check in ieder geval of ze te vertrouwen zijn, zodat je zeker weet dat je een echt luchtje in huis krijgt. 

Beste Jimmy Choo Parfum Dames aanbiedingen van Maart 2023